Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Monnvas, ce tareDannah, a mea baloseste dar nu de speriat...dar cand doarme mai gasesc perna umeda de la saliva ce i se scurge prin gurita intre-deschisamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am intrat acum pe pagina Almei si m-a busit plansul. Monica, cum ai avut putere sa faci toate frameurlie alea?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Ce frame-uri? Pagina web din piczo este creata de Alex in urma cu 1 an. Eu am adaugat pe unele pagini doar pozele reale facute de mine sau de fete in memoria ei.
Multumesc pt ca te-ai uitat dar nu vreau sa plangi.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Daca nu aveti nimic impotriva, as vrea sa pastram titlul capitolului pana la sfarsit, chiar daca azi nu mai e 30, ca sa ramana in arhiva asa.

(7.03.2009)

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Fetelor, ieri, la 9 luni si 10 zile Bogdan a facut 3 pasi singur.
Mi-au dat lacrmile cand l-am vazut. De bucurie evident.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Wow, aproape 9 luni jumate! Super!
Bravo Bogdan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Felicitari Aris, si sarcina usoara

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

siiiii...... surpriza

25 martie 2009

FELICITARI !!!!!!!!!!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Waaauuu!!! Aris m-ai lasat masca! Bravo sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatos si tu sa ai putere sa te descurci cu doi . Oare si de data asta o sa fi o sexi? Si desi o sa fi muult mai ocupata de acum incolo sa nu ne uiti si sa mai dai pe la noi sa ne povestesti cum e cu doi voinici (pt ca eu zic ca o sa fie tot baietel). Si poate o sa mai vii cu noi la plimbari in parc sa admiram burtica si mai tarziu noul bebe. Pup, multa sanatate.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Neata!
Am lipsit o zi si m-ati pus la recuperat!
LA MULTI ANI ! SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!

Adee , Gigilica voi numa felicitati si plecati, nu ziceti nimic de copii. Pai se poate una ca asta? Ia niste pt voi.

Bineinteles ca am uitat ce mai vroiam sa scriu.
Ma duc si eu la .

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Joanna......sa stii ca am admirat pozicile cu Darius si va pe amandoi.

Ce sa zic de Piton? Mi-e rusine, caci nu se compara cu puii vostri, care fac atatea, iar el...

Ieri a implinit 10 luni si a fost prima luna in care nu i-am mai facut nici o prajiturica...si tati a fost departe de noi...ca de obicei, el la bucuresti, noi la Focsani.
In schimb bunicul nu a rezistat si a mers la cofetarie si ne-a cumparat multe prajiturele, pe care le-am papat ... I-am facut si niste poze lui Victor.
Eu totusi am avut ceva mancarici ieri si m-am dus o fuga in carrefour-ul de aici si i-am cumparat niste ghetute...le gasiti pozate in albumul de mai devreme.

Victor e bine, se simte fff bine aici la bunici... Cred si eu, la ce grad de alintare e aici, cine nu s-ar simti fericit cu 4 bunici care stau in pozitie de drepti in fata lui...

E la fel de mancacios, merge in picioruse daca il tii de manuta, face pa, danseaza, zice "tata, baba, dada, nana, bubu, cahhh, tzatza"... Stie sa faca "bravo" sau ca indienii... A ros mobila, a rupt manerul de la un sertar, trage de tot ce se poate trage, e fascinat de cabluri, usi, sertare, prize, incuietori, chei...ii place sa linga orice ...musca...
Ii mai ies acum 4 dinti...deci noapte e un calvar...plange si se foieste mititelul de durere...

Nu mai stiu ce sa va zis...e simpatic foc, dar e al meu...

Mai citesc si revin cu comentarii

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sa va arat www.youtube.com/watch?v=Op-LFbVJNOc" target="_blank">ce tre' sa faci ca sa stea locului copchilu'.

Inapreda, al meu e rasfatat la superlativ, nu?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Apropo de sexul bebelusului, la voi s-a verificat tabelul ala chinezesc in care in functie de varsta mamei si luna conceperii lui bb afli ce va fi? am incercat sa pun link dar imi zice k e reclama...il gasiti asa:google-sex bebelus-al doilea raspuns...reclama ilegala - avertizaremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput