Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, da, monnvas, balanta iese. Chiar ma gandeam, poate o sa fie o fetita echilibrata, calma, exact opusul vitaminei, sa se relaxeze si mami un pic la al doilea bebe.Felicitari inca o data, aris!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

waw Aris felicitari!!!!!!!!!!!!!

eu sunt sigura ca sarcina aceasta va fi lafel de reusita ca si prima ,va avea grija Tutu de voi , iti doresc sa ai parte de sarcina usoara si un bebe sanatos .

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Aris, sa fie cum iti dorestiBianca, eu o trimit pe fi-mea la garla i-a pus mama apa intr-o canita si a invatat-o sa-si bage manuta acolo si apoi s-o scuture, stropindu-ma astfel pe mine...are rost sa spun ca asta-i acum distractia preferata? sau ca sunt fleasca la al doilea rand de haine schimbate in dimineata asta?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa zic si eu, ca in viata functioneaza mereu legea compensatie si ca o sa se echilibreze cumva situatia, ori se cuminteshte vitamina()ori o sa am un bebelush f cuminte

floric - cu febra, ti-au explicat fetele patzite, eu nu mai am ce sa adaug, doar sa subliniez cat e de important sa fie bine hidratat
sa treaca repede

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Daca tot e veselie p-aci, bag si eu povestea cu ciumpalacii de a 9-a.

Context: mai-iunie 2008, la liceul pe care l-am terminat si eu, profa pe care am avut-o si eu a trebuit sa renunte la 1/2 din norma si am luat-o io. Sfarsit de an, nimeni nu mai avea chef de ore, iar eu trebuia sa le pun note pe niste referate, sa dau teze la restantieri si sa inchid medii. Boring.

Intru la o a 9a, le zic cine mi-s, ce caut la ei, cer absentii. Incepe unu' sa faca misto. Il intreb de referate, n-are. Ii explic ce nota inseamna asta, 3, el ca-s generoasa. Clasa radea pe infundate. Deschid caietul meu - catalogul era la profa titulara, care le trecea tezele - il intreb cum il cheama, ii iau la puricat si pe smecherii de langa el... Cand se deschide usa si intra profa titulara cu catalogul. Si-i intreaba: "mai baieti, voi de la ce clasa sunteti?". Aia erau de alta clasa, io de unde pana' mea sa stiu? Au vazut ca a intrat o pustoaica-n clasa, hai sa faca misto de ea...

Edit ca n-am inchis liniutele.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Da, o sa ai o balantza artista!

Mai, ce mi-ar placea si mie inca unu'... Cred ca tocmai de-aia ma cam evita sotzu-n ultima vreme..

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna mamici,
vroiam sa va intreb daca si bebeii vostri saliveaza excesiv...Mara mea a facut 10 luni si saliveaza ca la 3....mai mult de 15 minute nu pot sa o tin fara sa-i schimb babetica! E groaznic, o schimb de nu stiu ate ori pe zi pentru ca se mai intampla sa se ude pe piept. O fi de la dinti??? Dar are 4 dinti deja...va continua pana ii ies toti??? Doar destul de mare ca sa-si tina gurita inchisa! Credeti ca e o problema? Din cate am citit salivatia apare doar cand sunt mici si le cresc dintisorii...ori ea nu mai e asa de mica...
Va pup pe toate.

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Da, Dannah, si noi balosim cu drag si spor... Incearca bavetici dublate cu plastic, nu tre' sa le schimbi asa des. Si noi avem 5 dinti (am uitat sa va zic ca i-a mai spart unul si nush cand) si tot udam hainele.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

siiiii...... surpriza

25 martie 2009

Wow, Aris! Super!
Felicitari!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
asa zic si eu, ca in viata functioneaza mereu legea compensatie si ca o sa se echilibreze cumva situatia, ori se cuminteshte vitamina()ori o sa am un bebelush f cuminte25 martie 2009
Ha, ha, la mine e taman invers! Eu de legea compensatiei ma tem, ca Eva a fost si este un bebelus foarte cuminte. Ma tem ca al doilea va avea grija sa imi arate ce bine era la primul Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput