Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 16
Floric spune:

FELICITARIIIIIIIIIIIIII

Pai, acum sa ne apucam de calcule, predictii...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 siiiii...... surpriza ![]() 25 martie 2009 |
OMG!!! Felicitarrriiiiii!!!
Pai bine mai, unii dau cu gura si altii lucreaza mai pe tacutelea...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Floric spune:
Bianca, multumesc. La rubeola

cum sunt petele? Of...asa ce ma enervez cand aud de boli. Poate totusi o fi de la dinti...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
Neata,
MAi fete copilul asta al me e innebunit dupa apa. Acum, de dimineata a trebuit sa facem dush impreuna pentru ca nu am reusit sa scap de el. Ieri a facut dush de dimineata cu tac'su. Seara baie. E in stare sa mearga la vecini nu mai sa faca baie cu fiecare sa se balaceasca.
Aris, ce e surpriza? Sa inteleg ca e cu oki? (eu nu vad ce e picasa acum la contul comun si nu am cum sa ma loghez)
daca e cu oki, FELICITARI!
cativ13 spune:
Mie nu-mi mai intra nicio parola corect la contul comun sa vad surpriza de la Aris, dar banuiesc ce e

FELICITARI!Cine imi da si mie pm cu numele contului si parola? Multumeeesc
mami de Silvia Ioana
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Bianca, multumesc. La rubeola ![]() ![]() cum sunt petele? Of...asa ce ma enervez cand aud de boli. Poate totusi o fi de la dinti...Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Cica febra de la dinti e undeva pe la 38 si un pic. Acum daca febra copilului este in mod normal la 37.5 (mai sunt persoane) poate urca cu un grad febra de la dinti, adica pe la 38.5-38.8. Dar daca a facut febra mare (noi am avut 39.9, aveam si rosu in gat si ne iesea si un dinte) poate sa fie de la altceva.
Oricum 48 de ore sa tratezi cu antitermice si lichide multe pentru hidratare. Sa nu il fortezi sa manance daca are febra pentru ca s-ar putea sa vomite si atunci o sa te sperii (vomita in jeturi, am patit eu).
daca vrea san, da-i doar san si nu mancaruri grele.
De la antitermice s-ar putea sa inceapa si faca si caca fleasca, asa ca sa nu te sperii.
aveti grija si va reveniti voi repede.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Cica febra de la dinti e undeva pe la 38 si un pic. Acum daca febra copilului este in mod normal la 37.5 (mai sunt persoane) poate urca cu un grad febra de la dinti, adica pe la 38.5-38.8. Dar daca a facut febra mare (noi am avut 39.9, aveam si rosu in gat si ne iesea si un dinte) poate sa fie de la altceva. Oricum 48 de ore sa tratezi cu antitermice si lichide multe pentru hidratare. Sa nu il fortezi sa manance daca are febra pentru ca s-ar putea sa vomite si atunci o sa te sperii (vomita in jeturi, am patit eu). daca vrea san, da-i doar san si nu mancaruri grele. De la antitermice s-ar putea sa inceapa si faca si caca fleasca, asa ca sa nu te sperii. aveti grija si va reveniti voi repede. |
Nu stiu exact cum sunt petele la rubeola. Stiu doar ca nu sunt la ca pojar, adica nu au lichid in ele. Sunt cica niste pete rosii uosr catifelate la atingere.
aris26 spune:
va multumesc mult fetelor, eu sunt coplesita...cop[lesita de veste, de frica, de bucurie, de vorbele voastre frumoase
anamaria/monvas - pai nu era nimic programat. pe primul l-am programat 11 ani am tot calculat si a venit cand a avut el chef...acum....
nu prea pot sa spun mare lucru, asta a si fost motivul pt care am stat mult in dubii daca sa va spun sau nu inca. saptamana viitoare merg la doct, sper sa fie totul ok.
stiti, eu am o problema de fertilitate, destul de grava, mai precis imi afecteaza uterul. a existat mereu riscul sa nu pot avea un copil si chiar sa imi pierd uterul, deci si cea mai mica shansa sa pot duce vreodata o sarcina, asa ca....probabil atat primul cat si al doilea sunt efectiv nishte minuni.
monnvas - cred ca iese balantza
binaca - mda...ai presupus bine, dar o sa-ti trimit eu parola la contul dupa picasa, nu am stiut ca nu o ai

25 martie 2009
cativ13 spune:
Floric, maimutica mea a facut 39,5 de la dinti. era asa cum povestesti si tu...cap fierbinte, in rest ok. la cei de jos noi nu am avut probleme. la incisivii centrali superiori, s-a lasat cu urlete si febra. ieri am vazut gingiuta crapata la incisiv superior lateral dreapta, noaptea trecuta a marait si s-a foit de n-am dormit ioc si azi de dimineata l-am simtit cand i-am dat cu dentinox.
mami de Silvia Ioana