Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am intrat acum pe pagina Almei si m-a busit plansul. Monica, cum ai avut putere sa faci toate frameurlie alea?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Daca nu aveti nimic impotriva, as vrea sa pastram titlul capitolului pana la sfarsit, chiar daca azi nu mai e 30, ca sa ramana in arhiva asa.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Azi-noapte am mutat pitcul in patut, din dorinta sotzului de a reveni in domiciliul conjugat. Piticul a adormit repede, n-a protestat, dar eu m-am trezit de parca ar fi trecut tramvaiul peste mine. Cre' ca empatia aia a somnului nu trece de gratiile de la patut.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele!

Bravo Sophilica!
Bogdanel Vezi Iuca, cine e mai zvapaiat si cine o ia la picior mai inainte.

Fetele sunt usor agitata. Raresu aseara a facut febra. II ardea capul de puteaui praji oua pe el. Restul corpului nu prea. Si totul a inceput dupa ce s0a trezit dupa somnul de pranz. Nu imi dau seama care a fost cauza. Azi noapte i-am pus un supozitor de paracetamol si l-a lasat imediat. Chiar se racise si transpirase tot. Cand sa-l schimb evident s-a trezit. Si ce...a mai adormit L-a luat mama si au gasit o ocupatie in puetrea noptii...au deschis si inchis usa la sifonier vreo ora jumate...dar nu mai avea copchilu nimic. Cand s-a trezit dimineata iar ardea. Pana la urma am apelat la leacuri babesti cu sosete cu otet indoit cu apa. SI s-a potolit febra. AM sunat dr si a banuit ca ar putea fi rosu in gat. I-am dat o doza de Nurofen si acum doarme. Sa vedem cum va fi cand se va trezi...
In rest, nu are diaree, este vesel, chiuie, a mancat de dimineata, a baut, muci nu are (desi de dimineata de frica mi se parea ca are si l-am aspirat cu batista sugarului dar nika), Sa fie cauza tuturor durerilor...DINTI????? Pana acum nici un dinte nu a iesit cu asa fast...De fatp nici nu am stiut ca ies decat dupa ce apareau la orizont.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

DODO-PUI, mai pune de rog linkul cu martisoarele, as vrea sa vad tot albumul inainte de a "da comanda".

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

ce fac fetele? buna cafeaua?

olga - ai cumparat cumva porti pt scara? ce sistem de prindere au?
eu trebuie neaparat sa iau porti, asta are o viteza la urca scarile de ma ia ameteala. se duce spre scara si pana ajung eu dupa canapea la scara(adica vreo 3 metrii)el a urcat deja vreo 4-5trepte

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

siiiii...... surpriza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
siiiii...... surpriza25 martie 2009
Wow, FELICITARI!!!!! Nici nu ma asteptam la asa o surpriza dupa lista cu pro's and con's pe care ai facut-o!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

siiiii...... surpriza

25 martie 2009

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza fetele!

Bravo Sophilica!
Bogdanel Vezi Iuca, cine e mai zvapaiat si cine o ia la picior mai inainte.

Fetele sunt usor agitata. Raresu aseara a facut febra. II ardea capul de puteaui praji oua pe el. Restul corpului nu prea. Si totul a inceput dupa ce s0a trezit dupa somnul de pranz. Nu imi dau seama care a fost cauza. Azi noapte i-am pus un supozitor de paracetamol si l-a lasat imediat. Chiar se racise si transpirase tot. Cand sa-l schimb evident s-a trezit. Si ce...a mai adormit L-a luat mama si au gasit o ocupatie in puetrea noptii...au deschis si inchis usa la sifonier vreo ora jumate...dar nu mai avea copchilu nimic. Cand s-a trezit dimineata iar ardea. Pana la urma am apelat la leacuri babesti cu sosete cu otet indoit cu apa. SI s-a potolit febra. AM sunat dr si a banuit ca ar putea fi rosu in gat. I-am dat o doza de Nurofen si acum doarme. Sa vedem cum va fi cand se va trezi...
In rest, nu are diaree, este vesel, chiuie, a mancat de dimineata, a baut, muci nu are (desi de dimineata de frica mi se parea ca are si l-am aspirat cu batista sugarului dar nika), Sa fie cauza tuturor durerilor...DINTI????? Pana acum nici un dinte nu a iesit cu asa fast...De fatp nici nu am stiut ca ies decat dupa ce apareau la orizont.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Sa fii atenta sa nu faca rubeola. Asa debuteaza cu rosu in gat si febra mare vreo 2-3 zile. Dupa zilele de febra erup si bubitele pe burta de obicei pe linia scutecului.

Da-i antitermice. Si noi am avut problema asta si tratamentul a fost cu antitermice la 4 ore (noi aveam febra 39 si...) alternate, adica nu aceeasi substanta activa.

Ii dai paracetamol acum si apoi dupa 4 ore daca nu il lasa ii dai nurofen. Daca are febra mare poti sa ii dai un supozitor de novocalmin/ 24 de ore adica jumate la 12 ore.

Mergi la inceput