Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
Am intrat acum pe pagina Almei si m-a busit plansul. Monica, cum ai avut putere sa faci toate frameurlie alea? 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Daca nu aveti nimic impotriva, as vrea sa pastram titlul capitolului pana la sfarsit, chiar daca azi nu mai e 30, ca sa ramana in arhiva asa.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Azi-noapte am mutat pitcul in patut, din dorinta sotzului de a reveni in domiciliul conjugat. Piticul a adormit repede, n-a protestat, dar eu m-am trezit de parca ar fi trecut tramvaiul peste mine. Cre' ca empatia aia a somnului nu trece de gratiile de la patut.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Floric spune:
Neatza fetele!
Bravo Sophilica!
Bogdanel
Vezi Iuca, cine e mai zvapaiat si cine o ia la picior mai inainte.
Fetele sunt usor agitata. Raresu aseara a facut febra. II ardea capul de puteaui praji oua pe el. Restul corpului nu prea. Si totul a inceput dupa ce s0a trezit dupa somnul de pranz. Nu imi dau seama care a fost cauza. Azi noapte i-am pus un supozitor de paracetamol si l-a lasat imediat. Chiar se racise si transpirase tot. Cand sa-l schimb evident s-a trezit. Si ce...a mai adormit
L-a luat mama si au gasit o ocupatie in puetrea noptii...au deschis si inchis usa la sifonier vreo ora jumate...
dar nu mai avea copchilu nimic. Cand s-a trezit dimineata iar ardea. Pana la urma am apelat la leacuri babesti cu sosete cu otet indoit cu apa. SI s-a potolit febra. AM sunat dr si a banuit ca ar putea fi rosu in gat. I-am dat o doza de Nurofen si acum doarme. Sa vedem cum va fi cand se va trezi...
In rest, nu are diaree, este vesel, chiuie, a mancat de dimineata, a baut, muci nu are (desi de dimineata de frica mi se parea ca are si l-am aspirat cu batista sugarului dar nika), Sa fie cauza tuturor durerilor...DINTI????? Pana acum nici un dinte nu a iesit cu asa fast...De fatp nici nu am stiut ca ies decat dupa ce apareau la orizont.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
DODO-PUI, mai pune de rog linkul cu martisoarele, as vrea sa vad tot albumul inainte de a "da comanda".
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aris26 spune:
neatza
ce fac fetele? buna cafeaua?![]()
olga - ai cumparat cumva porti pt scara? ce sistem de prindere au?
eu trebuie neaparat sa iau porti, asta are o viteza la urca scarile de ma ia ameteala. se duce spre scara si pana ajung eu dupa canapea la scara(adica vreo 3 metrii)el a urcat deja vreo 4-5trepte

25 martie 2009
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 siiiii...... surpriza 25 martie 2009 |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui aris26 siiiii...... surpriza ![]() 25 martie 2009 |

http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Floric Neatza fetele! Bravo Sophilica! ![]() Bogdanel Vezi Iuca, cine e mai zvapaiat si cine o ia la picior mai inainte.Fetele sunt usor agitata. Raresu aseara a facut febra. II ardea capul de puteaui praji oua pe el. Restul corpului nu prea. Si totul a inceput dupa ce s0a trezit dupa somnul de pranz. Nu imi dau seama care a fost cauza. Azi noapte i-am pus un supozitor de paracetamol si l-a lasat imediat. Chiar se racise si transpirase tot. Cand sa-l schimb evident s-a trezit. Si ce...a mai adormit L-a luat mama si au gasit o ocupatie in puetrea noptii...au deschis si inchis usa la sifonier vreo ora jumate... dar nu mai avea copchilu nimic. Cand s-a trezit dimineata iar ardea. Pana la urma am apelat la leacuri babesti cu sosete cu otet indoit cu apa. SI s-a potolit febra. AM sunat dr si a banuit ca ar putea fi rosu in gat. I-am dat o doza de Nurofen si acum doarme. Sa vedem cum va fi cand se va trezi...In rest, nu are diaree, este vesel, chiuie, a mancat de dimineata, a baut, muci nu are (desi de dimineata de frica mi se parea ca are si l-am aspirat cu batista sugarului dar nika), Sa fie cauza tuturor durerilor...DINTI????? Pana acum nici un dinte nu a iesit cu asa fast...De fatp nici nu am stiut ca ies decat dupa ce apareau la orizont. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Sa fii atenta sa nu faca rubeola. Asa debuteaza cu rosu in gat si febra mare vreo 2-3 zile. Dupa zilele de febra erup si bubitele pe burta de obicei pe linia scutecului.
Da-i antitermice. Si noi am avut problema asta si tratamentul a fost cu antitermice la 4 ore (noi aveam febra 39 si...) alternate, adica nu aceeasi substanta activa.
Ii dai paracetamol acum si apoi dupa 4 ore daca nu il lasa ii dai nurofen. Daca are febra mare poti sa ii dai un supozitor de novocalmin/ 24 de ore adica jumate la 12 ore.