Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Neata fetele !!!
Iuca,felicitari
Bogdan
!!!
Alina, am admirat-o pe Natalia
,e o frumoasa, mi se pare ca seamana destul de bine la fizionomie cu tine ![]()
InaPreda, fa bine si gaseste aparatul si pune iste poze recente cu Impecabilul 
PetraTudor, si de la tine astept poze prospete cu Bogdanel 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Sa va povestesc ce mai face Alexandra, acum pana se trezeste
: merge tinuta de o mana foarte bine, mai mult ne tine de cate un deget, a facut si cativa pasi singurica
, ne plimbam si inspectam toata casa, jucariile au cam trecut pe planul doi, acum o tenteaza intrerupatoarele pe care mi le tot arata cu degetul sa o las sa apese ea, apoi dulapurile, sertarele, etc
Cu mancarea are si ea o perioada de mofturi dar inca nu ma stresez, nu vrea, ii dau tziti cand i se face foame
Aplauda cand se bucura sau cand pleaca cineva de la noi
, zice ma-ma cam la suparare, mai nou zice da asa hotarat si am mai auzit si cate un ta ![]()
Ii place sa imi prinda nasul in gurita ei si sa ma muste cu singurul dintisor
, seara cand stam in pat imi ridica bluza pana da de piele si incepe sa ma linga si sa faca balonase 
Cam asa ne distram noi ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Sa ridic ceatza...am discutat si s-a revenit la sentimente mai bune...mi-a gatit in toate serile saptamana asta...in fine, e ok. |
Mai, da' si mie reteta, ca al meu nu mi-a gatit niciodata, nici de ziua mea...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ca tot sunteti la subiect invatamant Eu nu cred ca ma mai duc la gradinita dupa ce termin CIC, ma orientez in alta directie ![]() ![]() ......imi place hartogaraia,sa fac ordine in acte/documente, sa fac calcule...asta s-ar traduce in contabilitate , da nu la conta ma refer eu (ca la calcule aprofundate si tva-uri si Z-uri si case de marcat, nu vreau sa ma bag)..poate ma luminati voi cam ce as putea face in sensul asta fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Gestiune. E un pas inaintea contabilitatii. Si dup-aia, poate deprinzi si tainele tva si z-ului.
Monica mami de
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui alina.n Olga - noi suntem bine , eu citesc in continuare aici insa nu am mai scris...Natalia este bine ieri ne-a aparut primul zimtisor, sta in picioare toata ziua sau merge de-a buselea peste tot -nesustinuta sta cateva secunde si face si 1-2pasi, zice de la 9 luni dei-dei, ba-ba si pa-pa facand cu manuta. Mai jos sunt si cateva poze cu noi. http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/9Luni#5423261715091932338 http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/10Luni#5431897362901820578 _ rasfat pentru tine |
M-ai terminat cu marea si cu lebedele. Nu mai zic cu pitica

Monica mami de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui iuca Fetelor, ieri, la 9 luni si 10 zile Bogdan a facut 3 pasi singur. ![]() Mi-au dat lacrmile cand l-am vazut. De bucurie evident. |
Bravo Bogdan!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:
La capitolul jocuri: fiu-meu cum vede o burta (a mea, a lu' tat-sau) bate toba-n ea.![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas La capitolul jocuri: fiu-meu cum vede o burta (a mea, a lu' tat-sau) bate toba-n ea. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
alina.n spune:
Ina,Ayla,Monnvas,Niky,Novus - 

Monnvas - da sunt superbe lebedele le Mare ,sunt mereu aici iarna noi am fost de revelon si le-am admirat ,le-am dat sa pape painica si veneau la mal ...
Natalia era asa incantata de ele ca nu-si mai lua ochii .
_
rasfat pentru tine
alina.n spune:
| citat din mesajul lui novus Alina, am admirat-o pe Natalia ,e o frumoasa, mi se pare ca seamana destul de bine la fizionomie cu tine |
Da intr-adevar seamana mai mult cu mine decat cu tasu
_
rasfat pentru tine

......imi place hartogaraia,sa fac ordine in acte/documente, sa fac calcule...asta s-ar traduce in contabilitate , da nu la conta ma refer eu