Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, bravo pentru reusita; si Ian a luat-o tirziu "la patru labe" si tot dupa o perioada de cugetat ardeleneste "pe pozitii"; seamana tinereii
PS. As pune si eu poze mai recente cu Ian dar...nu mai gasesc aparatul

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cativ, am vazut filmuletzul cu Silvia rizacioasa

Am admirat, de asemenea, si poze cu Natalia de Alinan

Aveti fetite delicate, asa ca voi.
Va pupic

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ca tot sunteti la subiect invatamant, eu tot sper sa primesc al 13-lea salariu, da nu se stie sigur daca se mai da
Eu nu cred ca ma mai duc la gradinita dupa ce termin CIC, ma orientez in alta directie......imi place hartogaraia,sa fac ordine in acte/documente, sa fac calcule...asta s-ar traduce in contabilitate , da nu la conta ma refer eu(ca la calcule aprofundate si tva-uri si Z-uri si case de marcat, nu vreau sa ma bag)..poate ma luminati voi cam ce as putea face in sensul asta

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Hi hi hi...problema celui de-al treisprezecelea salariu era de cand am parasit eu invatamantul, ba chiar mai veche...si m-am bucurat in sfarsit in Italia de el, aici il primesc si asa sunt e multumita cand vine decembrie, mama mama!
Eu am avut prima serie de copii, erau 29, nu 30, dar erau asa de cumintei...si in 2003 cand m-au invitat la banchetul de sfarsit de clasa a 8-a, nu am putut sa merg ca tocmai ma operasem de amigdalita, asa imi pare rau ca nu i-am vazut...dupa aia am plecat in Italia.
Acum am asa o nostalgie...si tot ce fac aici cu copiii de la munca, ma face sa ma gandesc la clasa, la lectii...himmmmm, s-au dus anii aceia!

Sophiphi....bravissima, poate asa ii dai energie mai multa lui Manu, sa inceapa sa se miste mai mult, sa nu mai sufere atat.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dodo-pui, eu am vazut pe blogul tau o bratzara-martishor. Asa cevsa mi-ar placea la nebunie pe post de martisor, una pt. mine si una pt. Phiphi. Se poate?

Daca te referi la aceasta?!Da ,se poate te anunt cand e gata(trebuie sa-mi soseasca atele).Si ce lungime sa aiba a lui Phiphi?Dar a ta?

Anca da-mi diametrul capului lui V!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

DODO, le faci din fire de ata colorata? Asa ceva seaman cu bratari de care faceam si eu in liceu...mama cate am mai facut, cautam sa asortez cu ce haine aveam, si imi trebuia mereu bani sa cumpar papiote de ata.Cred ca o sa incerc sa imi amintes tehnica de lucru, ca nu e chiar greu greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc celor ce ne-au daruit un gand ieri!
Alina, am vazut motata ta frumoasa.
Noi vom avea in curand inca 2 dintisori.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Cititi aici :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1952
Mony

Simina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Vroiam sa va spun ca ieri, deci la 9 luni si 5 zile, a luat-o Phiphi la trap in 4 labe!!
E drept ca eu rar o puneam pe covor din motive de pitici pe creier.

Bravo Sophiphi!
Eu v-am tot spus sa lasati copiii liberi...sa exploreze.

Mergi la inceput

Am vazut pe Natalia, ca un bulgare de zapada, ce i-a mai crescut parul si ei...dar ochii tot mari i-au ramas.Alina, mai ciocaneste din cand in cand si la usa noastra, baga capul si mai zi cate ceva!

Am vazut si pe Silvia, scumpetea si finutza si vesela....
Ina-chiar vrem sa il vedem pe impecabil,fa bine si gaseste aparatul.Eu il am pe noptiera, la indemana si in fiecare seara imi zic ca o sa descarc pozele din el, dar pace...nu reusesc, am poze noi cu aparat nou..eeeee...sotul meu s-a gandit ca unul nu e suficient, zicea ca il tot bat la cap sa ne faca poze...asa ca de ziua mea, mi-a facut cadou un alt aparat: "sa iti faci poze cate vrei"

Ma duc la nani, alaptat copilul, sper sa doarma macar vreo doua ore neintrerupte....va pup pe toate si ...pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata,
o zi frumoasa va doresc si numai bine.
Va las o cisterna de si ceva

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

DODO, le faci din fire de ata colorata? Asa ceva seaman cu bratari de care faceam si eu in liceu...mama cate am mai facut, cautam sa asortez cu ce haine aveam, si imi trebuia mereu bani sa cumpar papiote de ata.Cred ca o sa incerc sa imi amintes tehnica de lucru, ca nu e chiar greu greu.

Cu mouline

joanna27 cu mare drag...doar sa-mi spui exat ce vrei .

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor, ieri, la 9 luni si 10 zile Bogdan a facut 3 pasi singur.
Mi-au dat lacrmile cand l-am vazut. De bucurie evident.

Mergi la inceput