Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!

Iuca,felicitari Bogdan !!!

Alina, am admirat-o pe Natalia ,e o frumoasa, mi se pare ca seamana destul de bine la fizionomie cu tine

InaPreda, fa bine si gaseste aparatul si pune iste poze recente cu Impecabilul

PetraTudor,
si de la tine astept poze prospete cu Bogdanel

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Sa va povestesc ce mai face Alexandra, acum pana se trezeste : merge tinuta de o mana foarte bine, mai mult ne tine de cate un deget, a facut si cativa pasi singurica , ne plimbam si inspectam toata casa, jucariile au cam trecut pe planul doi, acum o tenteaza intrerupatoarele pe care mi le tot arata cu degetul sa o las sa apese ea, apoi dulapurile, sertarele, etc

Cu mancarea are si ea o perioada de mofturi dar inca nu ma stresez, nu vrea, ii dau tziti cand i se face foame

Aplauda cand se bucura sau cand pleaca cineva de la noi , zice ma-ma cam la suparare, mai nou zice da asa hotarat si am mai auzit si cate un ta

Ii place sa imi prinda nasul in gurita ei si sa ma muste cu singurul dintisor , seara cand stam in pat imi ridica bluza pana da de piele si incepe sa ma linga si sa faca balonase

Cam asa ne distram noi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Sa ridic ceatza...am discutat si s-a revenit la sentimente mai bune...mi-a gatit in toate serile saptamana asta...in fine, e ok.

Mai, da' si mie reteta, ca al meu nu mi-a gatit niciodata, nici de ziua mea...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ca tot sunteti la subiect invatamant, eu tot sper sa primesc al 13-lea salariu, da nu se stie sigur daca se mai da
Eu nu cred ca ma mai duc la gradinita dupa ce termin CIC, ma orientez in alta directie......imi place hartogaraia,sa fac ordine in acte/documente, sa fac calcule...asta s-ar traduce in contabilitate , da nu la conta ma refer eu(ca la calcule aprofundate si tva-uri si Z-uri si case de marcat, nu vreau sa ma bag)..poate ma luminati voi cam ce as putea face in sensul asta

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Gestiune. E un pas inaintea contabilitatii. Si dup-aia, poate deprinzi si tainele tva si z-ului.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Olga - noi suntem bine , eu citesc in continuare aici insa nu am mai scris...

Natalia este bine ieri ne-a aparut primul zimtisor, sta in picioare toata ziua sau merge de-a buselea peste tot -nesustinuta sta cateva secunde si face si 1-2pasi, zice de la 9 luni dei-dei, ba-ba si pa-pa facand cu manuta. Mai jos sunt si cateva poze cu noi.

http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/9Luni#5423261715091932338
http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/10Luni#5431897362901820578

_

rasfat pentru tine

M-ai terminat cu marea si cu lebedele. Nu mai zic cu pitica

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Fetelor, ieri, la 9 luni si 10 zile Bogdan a facut 3 pasi singur.
Mi-au dat lacrmile cand l-am vazut. De bucurie evident.

Bravo Bogdan!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

La capitolul jocuri: fiu-meu cum vede o burta (a mea, a lu' tat-sau) bate toba-n ea.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

La capitolul jocuri: fiu-meu cum vede o burta (a mea, a lu' tat-sau) bate toba-n ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ina,Ayla,Monnvas,Niky,Novus -

Monnvas - da sunt superbe lebedele le Mare ,sunt mereu aici iarna noi am fost de revelon si le-am admirat ,le-am dat sa pape painica si veneau la mal ...
Natalia era asa incantata de ele ca nu-si mai lua ochii .

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alina, am admirat-o pe Natalia ,e o frumoasa, mi se pare ca seamana destul de bine la fizionomie cu tine

Da intr-adevar seamana mai mult cu mine decat cu tasu

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput