Loc de joaca spatios in Bucuresti - exista?

Loc de joaca spatios in Bucuresti - exista? | Autor: A_Iulia

Link direct la acest mesaj

Aveti idee de vreun loc de joaca spatios in Bucuresti unde se poate organiza un eveniment pentru copii, si sa aiba capacitate pentru apx 40-50 copii si 80 adulti?

Majoritatea pe care le stiu eu sunt mici sau au diverse hibe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Balonul copiilor din Herastau?Am fost la o serbare si au intrat acolo 2 gradinite care aveau serbare si nu se incomodau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie mi s-a parut mare locul de joaca de la Jolie Ville Pipera. Noi am fost la o petrecere de copii unde erau cam 20 de invitati si mi s-a parut ca se pierdeau in spatiul de acolo. Nu stiu insa despre parinti, pentru noi mancarea s-a servit la un restaurant de acolo, dar merita intrebat. Mai au si ceva gen fun science care a avut mare succes la pitici (5 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pentru luna martie balonul copiilor este destul de nepotrivit, fiind in aer liber. Jolie Ville mi se parea cam departe, il aveam in vedere.

M-ar mai fi interesat daca stiti si niste animatori buni de petrecere pentru copii de 6 ani, dar nu o simpla printesa/saltimbanc care sa-i picteze pe fata (deja sunt fumate petrecerile de la locurile de joaca standard, piratul si printesa etc).

Poate un magician adevarat de circ (avem asa ceva?) care sa faca numere de gen scos porumbelul din joben, etc - sau visez prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Pentru Jollie Ville subscriu si eu.Si Zigollini restaurantul pentru parinti.Noi am facut combinatia asta si toata lumea s-a simtit super de Craciun.Parintii s-au relaxat la o sueta cu papa in restaurant,iar copii la locul de joaca cu fetele de acolo care s-au comportat admirabil.Ca varianta de animatori,dau PM .E fain ca au tv unde iti poti urmari copiii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pentru luna martie balonul copiilor este destul de nepotrivit, fiind in aer liber. Jolie Ville mi se parea cam departe, il aveam in vedere.

M-ar mai fi interesat daca stiti si niste animatori buni de petrecere pentru copii de 6 ani, dar nu o simpla printesa/saltimbanc care sa-i picteze pe fata (deja sunt fumate petrecerile de la locurile de joaca standard, piratul si printesa etc).

Poate un magician adevarat de circ (avem asa ceva?) care sa faca numere de gen scos porumbelul din joben, etc - sau visez prea mult?

Scamatori "adevarati" nu stiu, zau, dar revin cu ideea ca programul lor (de la Jolie Ville) de fun science a avut succes cand am fost noi, cu tot felul de informatii despre planete si alte minunatii, copii au fost captivati, si e altceva decat clasicul. Din zona "clasica" ti-i recomand pe Bombonica, Servetel si Dodo, ( unul, doi, sau toti trei in functie de numarul de copii)care au in program si activitati pentru copii mai mari, nu doar obisnuitele de bebe. Cauta-i pe net daca vrei, ii gasesti exact cu aceste nume. Si sa stii ca noi, cei mari, poate ca ne-am plictisit de anumite chestii, dar copii sunt morti dupa cei trei enumerati mai sus care au o multime de jocuri in program...

Baietelul meu isi face el programul, anul asta (5 ani) a vrut-o pe Bombonica la ziua lui iar la anul si l-a programat deja pe Servetel, si e vorba de Decembrie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Din unele informatii mancarea de la Jolie Ville nu e prea grozava, e gen Kids Planet (asa e?). Asa ca mai astept si alte sugestii...

Stim de Servetel si Bombonica. Deja numerele lui Servetel le-au vazut de vreo 4-5 ori, daca nu si mai bine...cam stiu ce numar urmeaza, ce se intampla, cum si cand dispar bulinele de pe hartie etc.

De aia am fi dorit ceva mai special, sa-i uimim cu ceva, eventual cu iepuri si porumbei si numere de magie adevarata. Sau in orice caz, altceva decat ce au vazut.

Ne mai gandisem la varianta carnaval - fiecare copil sa vina imbracat in costum de carnaval (imposibil sa nu aiba acasa costume de la vreo serbare, noi avem un sac intreg) - pe orice tema, printi, printese, pirati, personaje de poveste etc. A mai facut cineva asa, oare cum iese?

Mergi la inceput

Citat:

Din unele informatii mancarea de la Jolie Ville nu e prea grozava, e gen Kids Planet (asa e?). Asa ca mai astept si alte sugestii...

Da, mancarea de pitici nu e ceva super-extra...
Sunt curioasa daca gasesti ceva special, deosebit. Sa ne spui, neaparat, ca nu strica ideile noi !

Edit: ideea cu carnavalul mie mi se pare buna, poti sa le pui la dispozitie si cateva masti gen IKEA daca nu vin toti costumati de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Paradisul Piticilor - langa Billa Titan

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Pentru numere de magie cu porumbei si iepurasi ai vazut si oferta de la bagheta magica? Intra pe site-ul lor.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Citat:

Adina,eu din acelasi motiv am ales un meniu diferit de ce mi-au oferit ei impreuna cu managerul de la Restaurantul Zigollini.Am avut niste aranjamente..grozave!Daca vrei info suplim,cu drag pe PM.

Mergi la inceput