Pepenasi de iulie-august 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, sanatate multa printesei . Si tie bafta maine, tinem pumnii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am citi si eu rapid si am intrat sa va salut..si sa urez cu intarziere ...

La multi ani,ATB!!! sa fii sanatosa si iti doresc sa ai o nastere foooarte usoara si bb sanatos!!!LAsa ca Nick e ok daca e sanatos...si Irina e mai slabuta,dar e sanatoasa tun ...Doamne Ajuta!!

La multi ani,TIBI!!! sa fii sanatosa si tu langa fetele tale mari si mici...

Noi am fost vineri seara la petrecere unde a fost foarte frumos,iar astazi am avut invitati la pranz pe aimei si pe soacra mea...evident sa-l serbam tot pe sot...SUN...am gatit si eu azi...

MADA...imi pare tare rau pentru Ami...sanatate multa si tie energie...

SUN...sa va fie de bine si voua petrecerea ...si sa iti traisca toti finutii...nascuti si nenanscuti inca...Esti tare!! Bravo!!!!

MICYCRIS...tare nasol cu migrenele...imi amintesc de mama in copilarie...avea saraca niste migrene de nu se putea ridica din pat. Stiu ca trebuie sa bei foarte multe lichide..

GINI..ati trecut la milumil?? acum am vazut...Irina e inca fan Nestle...ei asta i-a placut de cand s-a nascut...

DIANAMI...esti o mamica speciala pentru mine...dupa 2 sarcini asa grele ai mai avut curaj sa treci inca o data prin asta...Eu te admir foarte tare...stii e o emisiune la Zone Culb cu nasteri miraculoase...mereu cand ma uit ma gandesc la voi. ieri de ex am vazut un caz extarordinar...O tipa avea 4 copii si a ramas iar insarcinata.. si s-a hotarat sa pastreze copilul...surpriza a fost ca avea tripleti...Dar una dintre sarcini ca sa zic asa era extrauterina..copilul acela a supravietuit dupa ce si-au dat seama ca era fixat pe uter si pe vezica...I-a scos pe toti trei la 28 de saptamani ...copilul are acum 4 ani,e baietel si e super sanatos ...si fetitele sunt ok..dar sa zicem ca ele au fost in uter..
Asa te vad eu pe tine...Esti foarte puternica!! bravo tie!!!

DARA...stiu ca speculeaza,dar la faza cu kk nu am ce sa fac...mi-e ca daca intr-adevar face...Si daca tot mergem la baie mai face cate un pipi mic...pentru ca tocmai a baut laptele de seara...Asta cu kk nu am cum sa o refuz...Altceva ea nu prea speculeaza pentru ca stie ca nu cedam asa repede...
Cu kk e chiar o chestie..intr-o zi am fost intr-o vizita si a cerut kk,numai ca acolo nu aveam olita...si s-a tinut copilu pana acasa...am incercat sa o pun la wc si nu a vrut(cred ca ii e frica)...si nici in pampers nu a vrut sa faca...Cand am ajuns acasa a cerut kk si a facut imediat saraca...

VA pup ca acum abia am terminat de strans si de spalat toate vasele si sunt rupta de oboseala..

Am plecat

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Cu intarziere urez si eu:

LA MULTI ANI ATB! LA MULTI ANI TIBERICA!SA FITI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata'

La multi ani Atb! - multa, multa sanatate si bucurii alaturi de comorile tale. Wow, 33 sapt, ce putin a mai ramas Bafta la examene

La multi ani Tiberica(cuscra) Sa stii ca nu v-am uitat. Sa mai intri sa ne spui ce mai face noruka...si asteptam poze bineinteles

Si noi mucosi, din nou,tuseste rau de tot si baleste intr-un hal , ca sa nu mai vorbesc ca e f marait si urla la orice. Habar nu am ce o fi cu el, poate se trage de la dintisor, dar de cateva zile nimik nu-i mai convine. Mai rau e ca aseara a fost prima data de cand e ca a refuzat lapticul, nici nu a vrut sa vada sticla, iar de adormit numai a reusit dupa ce l-am plimbat in brate prin toata casa de m-a rupt de spate. Niciodata, da niciodata nu l-am adormit leganat, sau plimbat, doar il puneam la 10 in pat si adormea imediat, nu plangea decat fff rar...iar lapticul era pentru el ceva vital...dragul meu copilas, ce o fi patit...sper sa-si revina Sunt distrusa
Cu colectia de cucuie, stam bine, adik nici o noua achizitie, dar a reusit sa-i faca un cucui nurorii vecinei. A aruncat in ea cu o bomba-jucarie din plastic tare, destul de maricel, si a nimerit-o destul de tare in mijlocul fruntii, dupa care a vazut el ca nu e bine ce a facut, s-a dus la ea si a inceput sa o mangaie pe fata si ii spunea daga-daga. Si copilasii vostrii arunca cu tot ce le cade la indemana pe unde apuca, ca asta mik al meu...zboara totul in jurul lui...trebuie sa fiu atenta sa ma feresc
Nu stiu ce ma fac cu el de o sa-l dau la gradinita, sa nu lovesca vreun copilas...sau o sa-i treaca? Ca de explicat, deja ma doare gura de cat ii tot spun si tot degeaba.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori si toate mamicile.
Am vazut poze frumoase, frumoase
Fug la calcat pana mai doarme puiul, ca va fi iar distractie azi dupa ce se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Deci ma declar depasita de situatiune...Pleaca omul de acasa 1,5 zile si nu mai poate sa va prinda din urma.

Am intrat sa va spun ca sunt de capul meu, fara copil pina miine cind ma duc sa duc matzele (adica pe nepoata si o prietena de a ei) la mama si sa imi preiau cupilul...si daca ma gindesc mai bine cred ca il mai las si pe el pna la sfarsitul saptaminii, macar sa simta si mama ca are nepoti.

Ma intreba sotul ce vreu sa fac ca tot nu e Seb acasa...si pe moment mi-a fost greu sa ii zic ce am de gand sa fac si i-am zis ca o sa imi gasesc eu de lucru...si sa vezi surpriza ca am inceput sa ma gindesc ...si m-am oprit repede caci am ajuns la concluzia ca nu imi ajunge timpul pentru toate, asa ca o sa incep prin a pleca de acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata si de la noi!
Am si eu o intrebare legata de administrarea de fier profilactic: eu nu i-am dat niciodata pana acum, desi mi s-a spus de mai multe ori, in fine, acum am luat si eu o sticluta de fier haussman, dar nu stiu cat timp se da, 10 zile pe luna, sau cum?

In alta ordine de idei, ieri mi-am descoperit o alunita dubioasa, pe burta, nu stiu daca e una mai veche care s-a modificat, sau una nou aparuta, cert este ca azi sun sa-mi fac programare la dermato. Sa vad despre ce e vorba. Eu am foarte multe alunite pe corp, de cand ma stiu, dar pe asta nu o stiam, sau cel putin nu asa cum e acum.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Nu am timp de scris pt ca ma pregatesc sa merg la cumparaturi.
mada sanatate printesei si multa bafta azi!!!
MIKICRIS mersi.Imi pare rau ca te chinui cu migrenele.
Annababy bafta la dermatologie!Si eu am multe alunite...Eu i-am dat Ralucai fier cand era mica si imi amintesc ca 10 zile pe luna cate 5 picaturi parca,dar Ralu avea 3 luni cand i-am dat....
O zi placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

nicio sansa sa recuperez

am fost in zugraveli 2 zile, am dat cu lavabila in toata casa, noroc cu niste prieteni ca nici azi nu terminam doar eu cu sotul.

aveti idee intra reducerile de 75% la car4 de azi?

ioana nu mai are mucii verzi. i-am dat sinupret si s-au fluidizat, acum nu mai are aproape deloc.

anna, eu stiu ca se dau 10 zile. mie imi spune med de familie sa-i dau de fiecare data cand o vede, dar analizele i-au iesit bine si nu i-am dat. are tenul foarte alb, mostenire de la taica-su i-ai facut ceva analize? daca bea lapte praf n-ar trebui sa aiba carente.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Urez si eu un sincer

La multi ani! sarbatoritelor noastre Atb si tiberica! Multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!

Noi cu mucozitati si tuse dupa un alt episod de raceala
Nu au facut febra, nu sunt cantitati mari de mucus, insa gros...scuzati detaliile Au scapat prima oara de antibiotic, evident nu le-am dat nici acum.
Doar David a fost cu febra 39.6, scapat in 2 zile de ea cu antitermice (panadol si nurofen) si un dus mai rece (35grade).

Fierul... eu nu am auzit sa se dea 10 zile/luna, chiar si profilactic, caciul se datea asa....in fine, eu ii dau lui Alex (4 ani neimpliniti), tot profilactic ca e si el alb ca varul, (insa asa e pielea lui) 5 ml/zi alaturi de 15 picaturi de vitamina C, dimineata, dupa masa.
Eu stiu ca fierul se da mult timp, depinde si de scop... profilactic sau ca tratament, incepand de la o luna pana la 3 luni.
Eu acum am sirop, nu picaturi.
Ii voi da toata sticla, adica cam o luna.

Multe povesti circula ...ba sa se dea dimineata inainte de masa alaturi de vitamina C ca altfel nu se absoarbe, (in prospect scrie ca dupa masa), ba ca sa nu se amestece cu lapte ca inhiba cumva absorbtia, (in prospect scrie ca se poate amesteca cu lapte) ...cert e ca materiile fecale se coloreaza in negru si s-ar putea sa scada pofta de mancare.

Am luat si eu lapte milumil junior de la carrefour, practic la 4 cutii cumparate, una iese gratuit, buna afacere

Kata maine intra oferta, e alta oferta acum pe catalog, am o prietena care lucreaza la sediul lor .

In rest, ocupati cu rutina zilnica, azi e zi de ca maine iar e sarbatoare Anko!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

flo am sunat la ei si nu spun de cand intra maine merg si eu atunci ca de cand astept

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput