Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKYCRIS spune:
DIA FILIPAS eu cand am migrene vomit pana si apa daramite altceva!
Tocmai de aceea de cele mai multe ori ajung la injectii.
Dar totusi as vrea mai multe detalii despre ce si cum face prietena ta la migrene
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
MIKYCRIS spune:
ATB bafta la examene si ai grija de voi!

MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
iriss27 spune:
mada, nu prea stiu ce sa fim ... chiar ca nu cred sa existe vreun termen care sa denumeasca relatia intre 2 mame, atunci cand copiii le sunt frati 
E clar, e prea tarziu pt gandiri d-astea produne
Cred ca orice nu are alta denumire intra la cumetre :)))))
alexa_teo spune:
NEATA.
multumesc de raspunsuri fetelor
Iriss sarut mana mult mult,nu mi-ai facut capu' deloc calendar ci din contra,mai dezghetat
Y love you![]()
voi incerca sa am grija de acum la tot ce papa si sigur voi insista cu masa de ciorbe,supe si cea de fructe...Senchiu mult mult de tot
SunSmile spune:
Neata,
Nevi sa-ti traiasca soACRA ma!
Sa-ti traiasca departeeeeee si sanatoasa! Botez??? Oricand!!!![]()
Sor'mea stai fata nu sari asa pe oameni, voi sunteti primii care m-ati facut nasha, asa ca lasa oamenii! Iti dai seama cand mi s-o umple vila (pe care o s-o primesc cadou de la matusa...una dintre ele, ca sunt multe si verbale
) cu fini si fine si toti o sa treceti cu ploconu, porcu flambat, mielu, vitelu, un cartof, o masina, o maslina straina??? Si pupat de mana, obligatoriu...asta la nashu!![]()
Fete, Narcisa e bine, sanatoasa, ocupata si frumoasa iar Anais e o minunata si o superba! Las' ca va anunt eu cand e de gravi...la cum ma stiti voi cu gura larga, credeti ca m-ar putea cineva opri? Zau asa![]()
Pentru migrene nu stiu ce sa zic iar pt constipatie cred ca a zis Irina tot! Apropos...daca esti cumatra cu sor'mea, cu mine ce esti?![]()
Adriana ce bine ca ai mai trecut pe la noi!!! Wow, 33 de sapt, incredibil! Nick e mai mititel asa dar important e ca-i sanatos si vioi! Te asteptam la povesti dar, te asteptam, mai ales, cu poze!
Moni ce bebedoi agitat si sugubat aveti voi acolo!! Super tare!
O sa fii manechin sigur, daca e asa si dupa nastere!
ce pastile de slabit tu? Ii dai lectii lui Mutu cu asa 2 energici...cea mai tare substanta inventata vreodata pt slabit....copilaria!
Chiar, bebe2 si bebe3 nu se incuscresc? No bine, avand in vedere ca-s atatia cavaleri si doar o gagicuta, momentan, cred ca mai asteptam!
(ce probleme existentiale am si eu, cateodata ma minunez singura cat sunt de...ocupata)
Prof-a deci deci deci...io ciorba din aia(in general urasc ciorba) nu mananc nici platita, clatite face barbatu mai bune decat oricine si porumb fiert am in casa zi lumina, intru in sevraj fara! Da altceva, alte resturi...darnic-o!
Asa cevaaaaa, stii tu vorba aia cu sarpele tinut la....
...ups, nush cum vine vorba mereu de tzatze, atunci cand esti tu personajul principal! Grav! Statuia ti-o livrez cu helicopteru, manca'tz'as, direct in fata scarii, sa moara vecinii de ciuda!
Am zis!
Onut momentan i-am dat dintr-o inghetata evreiasca, nu stiu sa-ti spun cum se numea ca nu citesc:)); asta vara, in putinele dati cand mancam de fata cu ea, gusta dar nu era pasionata, oricum exclusiv de vanilie; iar de facut, da, fac eu numai ca am updatat reteta mamei, amestecand galbanusurile si albusurile la bain marie si o aromez dupa chef si chestiile de care dispun prin casa atunci (lamaie, fructe, ness, rom, stafide, etc).
Vazut Ioana harnicuta fooooc si asa-i de dulceeee (Anna, de ce nu-i iei o margine la patul mare, ca sa nu mai stai stresata?) si Alexandra coditata si artista revolutionara, cu picioarele. Si da, a facut falcute! 
Noi bine, toti 3, Tet cred ca e cel mai mare fan...asa de mic
al lui Michael; deja canta spunand cuvinte (evident, asa cum si le traduce ea in capsor); de ex e topita dupa melodia will u be there si canta "a iu bideeee a iu bideeee"; la thriller canta "tiiiiaaaa tiiiaaaaa" etc etc; o doamna draga noua, care a facut conservatorul, etc etc, ne-a spus ca are ureche muzicala completa....nu c-as sti ce inseamna asta dar are ceva, e clar![]()
Cra-cra-cra, the end!
Pupa nasha la voi! Duminica frumoasa si cu sanatate!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Tecky spune:
SUN pai si nu ne povestesti cum a fost la ziua soacrei?
Si Ralu e fana infocata Michael il striga Maical Ceacal![]()
Atb ce putin mai ai.
Bafta la examene!
moni ma bucur mult ca bebe e un jucaus.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi de unde ne reveneam am dat inapoi, adik Ami, de dim dupa ce a miorlait toata noaptea a vomat lapticul de dim cu o tona de muci din gatutz.
Acuma face febra si de dim e ca o legumitza in bratze la tati.
Uff mama lor de virusi si de boli.
Biri zi cum faci cu febra, ca ai zis ca ii lasi sa faca febra, cand intervii cu paracetamol sa scada febra? Sau cum faci da niste detalii please, ca sincer tare ma tenteaza.
Bai rude de-alu soramea voi vedeti ce zice, deja ne cere cadouri, uff mai, ce ti-e si cu nasele astea.
Pupam nepoata superba si talentata.
Cra-cra.![]()
Na mi-am tras si cumatra.
Da camn asa e tot ce nu are denumire anume intra la cumetre.
Miky uff tare aiurea cu migrenele, incearca si tu ceva homeopat, chestii naturiste, poate ajuta.
Mama mai patea asa cu voma si lesinat da are perioade si perioade, da ea nu le are cu astea cu ierburi si naturiste. Ea-i cu chimicalele.
Atb bafta la examene
, mai e un pic si scapi si tu, wow ce trece timpul deja 33+ acusi scoatem majoretele.![]()
Gini voi cum mai sunteti?

Moni eu stii care e pb mea cu religia si credintza, eu cred ca fiecare trebuie sa fie liber sa isi exprime sau nu credinta in ce fel vrea, adik nu trebuie un tipar, daca nu merg la biserica in fiecare zi sau wknd si daca nu dau de pomana si daca nu ma rog in fiecare seara asta nu inseamna ca nu sunt credincios, la fel si cu munca si spalatul, daca noi dupa o sapt nebuna abia in wknd am prins timp de facut curat/spalat rufe nu vad de ce ar fi un pacat, pana la urma imi fac treaba de mama si sotie am grija de casa si de familia mea nu? Si la cate sarbatori sunt in calendarul ortodox pai nu ar mai munci nimeni frate.
Oricum eu sunt de parere ca popia e tot o meserie si daca e cineva in stare sa ma judece e Cel de Sus si nu un preot care si el are pacatele lui. Sunt si preoti care au un har recunosc si sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului, dar nu toti. Again parere proprie si personala.
Diarux super metoda lui de spalat pe dinti.
Oricum eu nu stiu care copil nu mananca pasta de dinti, la toti le place si eu faceam asa cand eram mica.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Biribu spune:
Nasha eu asa nu ma mai joc, auzi purcel flambat
....
Mada eu urmaresc atent febra, dar nu dau nimic daca nu trece de 103 F (39.4 C) decit daca vad ca au vreo durere. daca-s doar blegi e ok, ii las sa doarma; plus tona de lichide, evident, dezpuiere la kilotzi, le mai umezesc parul etc. apropo ai mei amindoi cind sunt bolnavi dezvolta o intoleranta la lapte, daca le dau fara lactoza nu mi-l mai vomita. rabdare si tutun, daca se prelungeste peste 3 zile stii tu, medic etc.
Rux eu vazusem
da mi-e frica de vasilica ...
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
MissJJ spune:
Biri ms mult, deci am facut bine. Ca nu i-am dat nimic si cand s-a trezit deja scazuse febra binisor. Well is obisnuita cu procedurile ca si aici la fel te sfatuieste. Am sa incerc cu lapte fara lactoza poate asa nu mai vomita. Ms mult de tip.

Na fetele tineti please fingers crossed ca maine dim la 11 merg, cu Ami, ca nu am cu cine sa o las, la career advisor, sper sa stea cuminte sa nu faca vreo criza pe acolo ca altfel trebuie sa reprogramez.
Uhh am emotii.![]()
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
MIKYCRIS spune:
Seara buna fetele![]()
MADA poate am sa incerc si varianata asta
k te gandesti si la mine
TECKY am vazut fata frumoasa in pozici
si imi place tare mult cum arati in poza cu RALUCA fatza langa fatza

SUN
da nu crezi k astepti cam multe plocoane?
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA