Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
MIKYCRIS spune:
FLO
Sper sa ajung zilele astea.Ai idee pana cand tzin reducerile astea la hainutze?
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MIKYCRIS Multzumim pentru voturi fetele ![]() Cine mai voteaza pentru o cauza nobila? ![]() MIKYCRIS Album de familie MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452 |
si eu am votat!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Hello Camy, cum au zis si fetele, stocheaza laptele la congelator! Chiar, de cat timp nu a mancat de ai recurs la vizita la spital? Eu zic sa stai calma, mai au si ei perioade cand fac pauza mai mari intre mese. Poate ai consumat carnita si laptele a fost mai satios... _ [b][font=Comic Sans MS] Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash! |
nu mancase o masa
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
pica1 spune:
Buna seara fetelor,
Vad aici ca discutati aprins de fier. EU una nu i-am dat niciodata si nici nuo sa ii dau decit la recomandarea stricta a doctorului dupa o informare amanuntita.
MONI Seb maninca in general in jur de ora 14:00 si asta este in general dupa primul somn, caci el inca isi face somnul de frumusete de la ora 11:00, dar sunt si zile in care nu doarme dimineata ca ne facem alt program decit ala de zacut in casa si atunci maninca inainte de somnul de dupa amiaza. Sincer eu ma ghidez dupa cit de obosit este nu neaparat daca e inainte sau dupa somn.
Sa va mai povestesc de cioara mea...Am observat cu stupoare ca dinsul contribuie la umflarea facturii mele de telefon, prin mesaje numai de el intelese date la diverse contacte din agenda mea, inclusiv telefoane. Concluzia a fost ca trebuie sa imi ascund mai bine telefonul ca sa evit lucrul asta.
Ziceati unele dintre voi ca alergati cu mincarea dupa ei prin casa, la Seb e un pic diferit ca el imi arata scaunul lui de masa ca sa ii scot tavita din fata, il escaladeaza singur si pe urma imi arata sa ii pun tavita. Ii place de altfel sa stea cu noi la masa cind mincam noi, i-am luat un inaltator pe care il legi de un scaun normal si care are centuri.
Vorbeste pe limba lui cit cuprinde si in afara de vesnicul "da", a invatat sa imi spuna pe nume si ii place tare mult chestia asta, mai abitir daca il intrebi cu m o cheama pe alta persoana sice tot Aca in schimb pisica e totusi Ocar.
Cam atat la ora asta.
MADA imi pare rau ca nu ai reusit sa ai intalnirea programata.
monalac spune:
BUNA.Sunt si eu prin preajma,dar in butoi rau de tot,dupa eco al lui cris.ce ma ingrijoreaza f rau e ca adenopatiile mezenterice[ganglioni in burtica] sunt in continuare inflamati,desi au trecut 4 luni si jumatate de la eco de la budimex,care a constatat asta.am citit pe net chestii care m au ingrozit,plus ca se cumuleaza cu durerile musculare pe care a inceput iar sa le aiba,acum 3 nopti s a trezit urland,efectiv,ca l dor rau picioarele.joi merg la buc,la stanciu,ma duc fara copii,doar sa i arat eco si sa ma sfatuiasca ce analize sa i fac,inclusiv pt chist,sa vada daca e hidatic sau nu.
mai am un referat de facut,joi tb sa le predau si pe astea,dar n am niciun chef,noroc cu profa,ca mi a dat niste idei.
n am apucat sa va zic de codi,am dat degeaba 12o ron pe consultatie,nu mi a zis nimic in plus fata de orlistul din gr,doar ca are o zona mai vascularizata acolo si sa l protejez.m a tinut 5 min si m a expediat.oricum,acum asta a devenit cea mai mica grija.
DANA
v am citit cand am avut tp,sunt la curent cu toate,dar nu mai pot scrie nimic.
MIcky,am votat.
pica1 spune:
Sa stiti ca mesajul anterior a fost scris azi noapte pe la 1:30 si abia acum am reusit sa il postez.
Eu am fost astazi si mi-am recuperat copilul. Era un frig in Sinaia de am plecat repede de tot.
Cind am ajuns acasa mi-au dat de la poarta un pachet si m-am bucurat ca am vazut ca mi-a venit un nebulizator cu ultrasunete comandat pe e-bay acum 1,5 saptamini.
Vad aici ca voi faceti tot felul de mincaruri speciale pentru copii si sincer nu mai inteleg nimic. Seb maninca de mult timp aceiasi mincare care o facem pentru noi, fara diferentiere. Ce-i drept la noi in casa nu se face mincare cu carne de porc, pentru ca nu cumpar.
Va las ca s-a trezit monstrul.
ankalaura spune:
ESTRELLA - e posibil ca acum sa fie mai multe gradinite / crese private. Depinde si de ce pret vorbim. Unde a fost Eliza, nu mai stiu cat costa acum, dar cand noi plateam acolo 8 milioane pe luna, la Acorns era peste dublu, la Menssana la fel. Acum e posibil sa fie cam 10-12 milioane la 2 ani, mai e o gradinita cu grupa de 2 ani langa noi, super faina si asta, costa 12 milioane pe luna, ori la Little London era vreo 24, iar la Menssana s-a facut intre timp 18 sau 20 sau asa ceva...
E chiar interesant daca sunt crese mai ieftine decat gradinitele astea (dar na, eu nu vorbeam de MarkTwain sau Genesis, unde taxa e de vreo 500 de euro pe luna...)
MONA - imi pare rau ca sunteti suparati cu copiii. De dr de la Medlife nu m-am mai bagat sa fiu contra, nici noi nu am fost multumiti, mi-a zis ca n-are nimic si m-a trimis acasa cu un sirop de doi bani, si dupa 2 saptamani am fost la Sanador unde i-a scos un ditamai dopul de ceara care clar nu s-a format in alea 2 saptamani. Totusi nici la Sanador nu am rezolvat cu problemele noastre, ci la Pipera, dupa 3 ani de vizite la toti orelistii din orasul asta si de la Constanta...
MIKI - si noi am votat!
CAMI - sa iti mai zic si eu sa te relaxezi daca nu mananca puiul o data, si sa pui laptele in conge? Metoda "Bujo", aia cu pungile, e geniala, dar ne-a zis de ea dupa ce am dat eu 50 de lei pe 4 recipiente de stocare, inutil sa spun ca 4 recipiente au fost prea putin.... Pungile erau 3 lulele...
sursula spune:
Asa...eu nu mai am timp de nimic de cand am devenit VIOLETA'S BLOG addicted!
Mai,mai,ce minunatii gustoase imi ies din manutzte,nu incetez a ma minuna de maretia guru-lui meu in ale bucatariei!VIO-
Si uite asa,de cand ma delectez cu bucate alese,nu mai apuc sa-i raspund iubitului Sunisor ce mai face Tudor.
Tudor e sanatos,voios si mancacios.Sunt topita dupa el!Ma surprinde cu cate ceva nou in fiecare zi .Ieri,de ex,mancam o portocala pe canapea cu dumnealui si lasam cojile pe o farfurie.Dupa ce am terminat,T a inceput:"oc,oc,oc..etc".Eu:"nu mai este ,mami portocala,ma duc sa mai iau din bucatarie!".Zis si facut.Eu ma indreptam spre bucatarie ,iar T in urma mea,cu farfuria in mana,sa o PUNA LA L-OC in dulap.
De papat-servim orice-in special orice combinatie cu iaurt,muraturi sau rosii.De dormit,suntem la ceas:somn de frumusete la 11.30-12,si somn de noapte la 20-21 pana pe la 7.(am scapat de cateva luni de trezirile nocturne pt laptic,am ramas doar cu un scancet pt suzi o data,cel mult de doua ori pe noapte).Crize de nervi nu facem.(am fost asa sigura ca nu voi folosi pluralul cand eram gravida,dar acum o fac si-mi cam place!
).In general asculta f atent ce ii explic .De ex,cand s-a urcat pe masa sa danseze,i-am spus-"mai bine ai cobori,ca altfel ai sa faci "au"",a coborat!
Si a continuat dansul pe covor.(si nu numai o data!).
Fier-nu luam.
Azi am fost libera si ne-am dat cu sania toata ziua!![]()
Si...nu mai stiu ce mai aveam de zis,dar, cum imi amintesc revin!![]()
PICA-cum e nebulizatorul cu ultrasunete?Ce face in plus fata de cel clasic?
CAPRI-cum mai e Ilincu ?
MONA-imi pare rau ca esti suparata.Sper sa gasesti rasunsuri cat mai repede!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Tecky spune:
monalac Stanciu e un dr foarte bun.Am multe prietene care au apelat la el in probleme mai dificile de sanatate.Succes!

[b][font=Comic Sans MS] Are mama 2 baieti: