Pepenasi de iulie-august 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Am vrut sa scriu carrefour

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MONI..Irina mananca aproape toate legumele...mai face si ea fitze,dar in general mananca bine. Chiar nu vreau sa ma minunez,dar a inceput sa pape mult mai bine fata de atunci cand era bb mic. Azi i-am facut somon cu legume si usturoila cuptor pe care o sa il pape acum la trezire. Inainte de somn i-am dat legume facute la abur pe care le-am lungit cu un pic de apa in care am fiert o ceapa cu putin ulei de masline..E ca o supica asa...Ea spune "supa cu guci..adica supa cu galusti"...Ii fac si galusti...ii plac foarte mult.Eu ii fac si mancare ca pentru noi..adica i-am dat si musaca cu vita si sarmalute cu vita si pui...carnea o toc eu la blender...si o condimentez mai putin...pun doar sare ,usturoi,marar,patrunjel,oregano si un pic de cimbru.Si ii place foarte mult..Nici eu sunt super artista la gatit,dar pentru ea fac mai multe chestii...

TECKY..pai e foarte bine cum mananci tu...As vrea si eu sa mananc asa...dar eu am mancat asa azi: dimineata un iaurt de baut cu cereale...2 felii de paine cu vinete si la pranz 2 cubulete de ciocolata neagra...sa vad la cina ce mai mananc...Si am baut 3 pahare cu apa..Cam in asta consta mancarea la mine...Si nu mi-e foame si nu am chef sa mananc...parca nimic nu-mi place...mai mananc daca ramane ceva de la Irina...dar atat.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Flo, Aidei ii miroase oarecum gura cand sta cu mainile infipte pana in gat si se baleste toata Eu nu cred ca e nici o problema cu asta...

Mai e vre-un pepenas care nu mananca ciorbe/supe deloc? Eu nici nu am prea incercat pt ca in putinele cazuri in care i-am dat a luat-o in joaca si in loc sa manance cu lingura, ea sufla in lingura . Asa ca si la ora actuala Aidel basculeaza doar solide cu furculita sau lingurita, iar lichide cu biberon/pai/cana de oameni mari. Dar prin lichide se intelege DOAR lapte sau apa, altceva nu vrea, o singura data a baut o cana plina cu ceai pe care si-l facuse Cristi pt el

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele cu gradinitele - daca duceti copilul la 2 ani sa zicem, adica in medie in luna iulie, vedeti cum e programul in august. Multe gradinite inchid in august, sau fac tabere diverse, dar NU activitati la gradinita.
Daca e o gradinita pentru bebelusi mai mici de 2 ani, taxa creste foarte mult! Daca copilul are APROAPE 2 ani il vor primi si la o gradinita cu 2 ani. Plus ca astea sunt MULT mai multe, ai de unde alege.
Unde a mers Eliza de la 3 ani incolo - si aveau si grupa de 2 ani - taxa era cam jumatate fata de cat era taxa la gradinita cu 1-3 ani... Diferenta e ca la aia de 1-3 ani nu duceam pampersii de acasa. Dar asta nu facea inca pe o data taxa...
Inca o chestiune - daca nu aveti pe nimeni nimeni, o bona tot ar fi utila, sau macar o tanti de-a casei, care sa poata sta si cu copilul juma' de zi in caz de ceva... Na, se mai imbolnaveste, stiu eu... Asta ar fi valbil daca nu va permite serviciul sa stai acasa, ca daca la serviciu merge bagat un medical pentru copil, atunci nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Moni nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau. Tu i le dai blenduite sau pasate la furculita?
Din experineta personala, am observat ca Maya sesizeaza ca mancarea isi schimba gustul daca e blenduita sau nu. Categoric ii place mai mult neblenduita, ca gust ma refer. Insa mananca in continuare carnea blenduita(eu ii dau preponderent carne de tara care e atoasa si o tine in gura de mi se lungesc zilele). Insa legumele i le dau prin razuitoare si le pun si diverse condimente, nu multe, doar de aroma si la final i le pasez cu furculita.
Ai incercat in loc de a i le pune la steamer sa i le calesti(impropriu spus) adica sa i le pui intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline cu condimentele cu tot...sa le amesteci putin in tigaie si apoi sa i le pui la cuptor cu aba ca se fiarba cum trebuie?Au alt gust!

Sau sa le faci la steamer si apoi sa re la razui si sa le pui un sos de rosii ca tot spuneai ca ii plac rosiile(tot asa facut in tigaie, cu putin ulei de masline, cu busuioc si menta de exemplu).
I-ai dat ciuperci si masline pana acum? Incearca sa i le pui tocate marunt in mancarea de legume. Categoric schimba gustul.

Didi, Maya mananca si supe si legume! In schimb, lichide de baut prefera apa in principal, unoeri putin ceai de tei si menta cu lamaie si cam atat. Nu bea deloc sucuri de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Anka sa stii ca nu difera preturile. Ba din contra, am sunat la 2 crese private si au tariful mai mic in mediu cu 2-3 milioane decat gradinitele cu grupe de la 1-2 ani sau 2-3 ani. De pampersi, daca sunt sau nu inclusi in pret nu am intrebat in nici o parte.
De luna august nu stiam asa ca mersi mult de tot. Voi intreba cand voi face vizionarile.
Eu oricum voi alege varianta de program lung adica pana la ora 18-19 iar in caz de imbolnavit ceva, am luat si eu in calcul sa gasesc o doamna disponibila, just in case. Oricum eu mai am si ajutorul celor de acasa, care stau relativ aproape de Bucuresti si isi pot baga si un medical.
Om trai si om vedea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, ce program de masa super ai tu acolo!
Eu nu reusesc sa mananc asa organizat. In primul rand ca mananc dulciuri, cartofi prajiti, chestii de-astea (ce-i drept nu prea mananc paine pt ca nu imi place). Si seara mancam de regula pe la 9-10 Tot e bine ca nu ma ingras, dar de slabit doar cu exercitii fizice reusesc.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Salut

Miky Votat dimineata

Anna si eu am dus-o pe Daria sa-i taie bretonul la salon si cum ea a stat cu capul in jos i-a facut bretonul intr-o parte si acasa l-am indreptat eu ca o cam ciopartise...intr-o parte era mai scurt si in alta mai lung...a si acolo era o motocicleta de jucarie pe care puneau copiii

Sanatate pepenasilor bolnaviori

ma duc sa mai citesc din urma sunt la pag 10

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

moni nu te pot ajuta ca noi nu avem probleme cu masa

Didi Dari papa supe/ciorbite intradevar mai sufla si ea in lingurita si nu mai ramane cu nimik ,dar am si eu o lingurita si ii mai indes in gurita,iar lichide bea doar apa si suc de portocale

Ptr imunitate nu i-am dat nimic,nici fier si nici calciu

Vigantol nu i-am dat tot timpul,o zi da 3 zile nu

La intalnirea din martie vrem si noi sa venim

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Da Micky, erau de sezon, sarafane, blugi frumosi, bluze, geci, bune si pt. fata mai mare, zic eu....ca in unii incapam si eu daca ma chinuiam era de 12-14 ani...

Merci de raspunsurile legate de halena, o fi de la digestie, mananca variat...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput