Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
camy, eu zic sa te relaxezi putin! Este foarte bine ca nu te mai trezeste noaptea! In cateva zile sanii o sa-si regleze "debitul" si Flavius va avea exact atata lapte cat ii va fi nevoie.
Daca te trezesti cu sanii grei si durerosi e bine sa mai eliberezi din presiune tragand putin cu pompa din ambii sani.
Matei al meu de exemplu, cam de la 2 luni nu sa mai trezit noaptea de loc la san. L-am alaptat exclusiv pana la 6 luni, pus la san de cate ori a avut nevoie fara vreun program anume. Fara cantarit, fara pus problema ca mananca sau nu destul.Fara ceai sau altceva, fara biberon cu apa.
Sugea la ora 9 seara si pana dimineatza pe la 6-7 uneori chiar mai tarziu, dormea neintors! Asa este si acum.
Nu am inteles exact de ce ati fost cu copilul la spital, pentru ca nu a mancat cat timp? Camy, Flavius stie cel mai bine cand ii este foame! O sa planga si atunci mami o sa-l aseze frumos la tzitzi si gata!
si iti doresc din tot sufletul liniste si numai ganduri bune!
proud mummy
M&M spune:
Camy, e normal sa te panichezi cand vezi ca ceva e in neregula cu Flavius, mai ales acum la inceput cand e mic...Cred ca fiecare dintre noi a trecut prin astfel de momente ..Laptele il poti scoate cu pompa si depozita in recipiente speciale in congelator.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
25+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
alexa_teo spune:
Neata
Mikycris si eu am votat dimineata.multa bafta
de cand mi-am luat-o in freza de la fiimea cand am prins-o sa nu cada din patut,am o durere la o gingie
frate da ma doare de nici nu pot sa zambesc![]()
Tecky spune:
Salutare!
Eu sunt foarte multumita ca ieri am facut o luna de cand m-am apucat de tinut regim serios si a dat rezultate.
Of cate regimuri am tot tinut dar dupa 2,3 saptamani dadeam spargere in frigider![]()
Ankalaura si eu mi-am amintit de prima noastra intalnire a gravidutelor si Cristina arata ca o pustoaica.![]()
MIKYCRIS votat.
flo ce fac baietii?sunt mai bine?
Camy eu te sfatuiesc sa te mulgi si sa depozitezi laptele in congelator.Si eu aveam foarte mult lapte si nu m-am gandit ca voi ramane fara el si nu l-am depozitat,il aruncam
si am ramas brusc fara lapte.
Annababy si eu m-am decis cu greu sa o tund pe Ralu dar de cand i-am dat o forma parului ii creste mai uniform.De unde ai comandat protectia la pat?
Fug sa mai trebaluiesc prin bucatarie...![]()
dara_d spune:
Buna dimineata
CAMY e normal sa fi asa la inceput, iar cu laptele mai bine mulge si pune la congelator o sa iti fie folositor mai tarziu.Este bine ca nu se trezeste noaptea inseamna ca se simte bine daca doarme , daca i-ar fi foame sigur s-ar trezi, denisa s-a trezit pana la 6 luni de cateva ori pe noapte, ea tot san a papat pana la 1an si doua luni.
Profita si dormi si tu iti prinde bine odihna.
CRISTINA 

esti o graviduta frumoasa , lasa gandurile nepotrivite si mai bine spune ce mai face Mihaita.
ANNA si nou ne-a spus sa ii dam fier cand era mai mica si nu i-am dat tot haussman, si mie imi e frica sa merg sa ii ia sange din vena, de fapt pana acum nu i-a luat sange si sper sa nici nu fie nevoie .
MADA MAX sa se faca bine curand offfff prin ce mai treceti si voi , poate incerci cu homeopatul o face bine cine stie, merita incercat.
MIKYCRIS votat.
TECKY si eu am tuns-o pe deni dar la un an si i s-a asezat mai bine si de atunci deloc, dar ii intra parul in ochi acum si il prind cu agrafe sau elastice dupa preferinta, dar nu sta mereu vedem pe viitor dar nu as avrea sa o mai tund.
Ma retrag pentru moment 

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
AnnaBaby spune:
Tecky uite de unde am luat protectia de pat: aici
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Mda, e reclama, iti zic pe pm.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bobita ms.
Tecky da mai zi si tu, bai si parca mereu patesc asa cand tre sa fac si eu ceva pt mine, bang se intampla ceva si nu se mai poate, se amana si tot asa.
Gini ma bucur ca sunteti ok.
Da greu cu timpul te cred, timp si bani de ar fi di belsug bine ar mai fi.
Moni ms.
Ce scump e el
cu di de, da acusi te saturi sa stii, Ari si acuma ma bombardeaza mereu cu intrebari.
Mai ale mele is mega mofturoase, Ari abia dupa ce a inceput gradi a inceput sa pape efectiv la pranz si asta e inainte de somn, Ami acuma inainte de nani gusta ceva gen iaurtel banana, ceva usor ca oricum nu papa tare mult si doarme de la 1 1 si ceva pana pe la 3-4 depinde cat de obosita e si apoi pe la 5-6 ele au cina ca la 7-8 merg la somn.
Cristina hugs and kisses
si eu tot dau tarcoale la butoi, tu macar esti gravidutza da eu am reusit sa slabesc oleaca si apoi air am pus l loc cu sarbatorile de iarna.
Tecky tu ce regim ai tinut?
Serbanica 
Didi, Dia ms.
Miky sper sa gasiti ceva care sa ii placa la printesa.
Anna tinem pumnii sa mearga rapid si fara multe lacrimi la tuns si sa ii placa patutzul mare.
Bravo
ca te-ai programat la dermato si eu ar trebui sa ma duc ca si eu is cu f multe alunitze si am si cateva mai mari care as vrea sa le verifice.
Camy
, uff va cred ca v-ati speriat, bine ca e ok pisoiul mic.
Lapticul si eu zic sa iei pompa si sa pui in recipiente la congelator.[fo]
Dara ms mult.
Pozele tot nu am reusit sa le vad uff timpul asta.
Pupam bostana revin.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
moni_or spune:
Multumesc mult fetelor de raspunsuri legat de orarul de masa!
Cu luatul de sange la copil, mai sincer eu prefer sa-i dau vitamine "profilactic", daca mi se va parea mie sau doctoritei ca e cazul, dar prea curand eu nu-i mai iau sange din vena. I-am luat cand avea 8 luni si a facut o bronsita si avea si un sunet in gat de m-am speriat sa nu fie astm, i-a luat atunci 5 eprubete pt. toate analizele pamantului, multe din ele trebuiau trimise in Buc.si de aia trebuiau si in eprubeta separata... Pfuaaai, a fost un chin teribil,cred ca 40 minute a durat, copilul urla din toti rarunchii si cum era asa agitat nici nu mai curgea sangele, stateau asistentele cu acul in vena si ieseau doar 2 stropi, a fost extrem de traumatizant pentru el si pentru noi, si acum ma trec fiorii cand imi aduc aminte. Si Luca oricum face istericale si cand il consulta cu stetoscopul, d-apoi sa-i mai iau sange aiurea, no way...
Eu momentan ii dau vigantol, vitamina C (i-am dat de azi toamna si slava Domnului un muc n-a avut, absolut nicio raceala, o sa-i dau pana trecem de sezonul rece) si am inceput si calciu o cura de 10 zile, acum de cand e cu caninii, sa grabim un pic procesul de crestere, pt. ca lapte bea mai putin de cand il dor dintisorii.
DIA, tin pumnii sa fie definitiva reglarea somnului, acum ca au spart caninii gingia. Au iesit toti 4 sau mai aveti? M-ai distrat teribil cu datul in mintea copiilor, sa stii ca de vreo 2 ori si mie mi s-a intamplat sa vorbesc la plural cu alti oameni si mi s-a facut tare jena, ma gandeam ca or fi crezut saracii ca am dubla personalitate
Dar mie stii ce mi se mai intampla? Sa vorbesc cu vreun caine sau vreo pisica si sa ii zic "Luca" sau "mami"... Ma tem sa nu ma apuce sa ii spun "mami" si la vreun vanzator din piata sau mai stiu eu de unde, sa creada ca ma dau la el![]()
ANNA, bafta la tuns, sa ne pui poze cu Ioana!
CAMY, eu te inteleg ca v-ati panicat si l-ati dus la spital, mai ales dupa experienta cu Darius e normal sa fiti mai vigilenti. Si eu cred ca mai bine sa parem parinti nebuni decat Doamne fereste sa nu observam la timp ceva. Bucura-te ca nu se mai trezeste noaptea Flavius, sa vezi ce bine iti va prinde programul asta dupa ce nu vei mai alapta! Acum na, e incomod, nu te trezeste Flaviusel dar te trezeste durerea de sani, dar cum zic si fetele, mulge-te, pune la congelator si tare bine va pica pentru cand nu va mai fi laptic.
TECKY, felicitari pentru slabit!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
23+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
bobitamica spune:
Buna..
CRISTINA.....arati foarte bine pentru o mamica cu 2 copii. Dupa ce o sa se nasca bb2 o sa ai ceva treaba ,asa ca o sa fie cura de slabit naturala..
CAMY...stai linistita..toate cred ca am fost asa la inceput!! si eu ce ma mai stresam...si inca ce ma stresez...asta e..face parte din natura umana a mamelor..
TECKY..spor la slabit!!! mie nu mi se pare ca ai fi grasa,dar fiecare lestie pe ale lui...si eu slabit destul de mult si cateodata mi se pare ca sunt grasana...asta cand sunt pe marginea butoiului...cand nimic nu-mi convine...
ANNA...eu i-am luat Irinei sange din greseala ca sa zic asa...nu aveam de gand,dar am ajuns cu ea la Budimex inainte de Craciun si acolo dupa un consult de rutina ne-a trimis la laborator sa recoltam un pic de sange (din degetel)..i-a facut doar hemograma.
Bafta la tuns! Pe Irina o tund eu..bine,rau ..asta e...ea nu ar sta la salon.
ANKA..si eu cred ca siroapele astea nu sunt tocmai ok...am crezut ca numai eu am piticii astia...nici eu nu-i dau nimic. Si vigantol nu i-am dat de mult,de cand au zis astia ca e controversat...atunci am luat D3 si i-am mai dat,dar toata vara nu i-am dat nimic...de imunitate nici eu nu dau nimic. Vitamina C o ia din lamaie cu miere...
Nici ea nu a fost racita tare...doar cateva zile de muci,fara febra.
Legat de mancare de pranz...Irina mananca in 2 etape...legume simple inainte de somn si dupa partea cealalta de legume plus carnita...
Acum va las,
Ma duc sa mananc ceva...Irina e la nani...am fost la zapada si i-a placut foarte mult azi...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008