Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

pio ei vor sa faca restrucurari global.Dar cred ca si-au zis ei sa fie mai eleganti in fatza angajatilor si sa le ofere o compensare in schimbul propriei demisii, dar sunt sigura ca daca va fi nevoie cu adevarat, or sa inceapa sa dea afara fara regrete.Deocamdata se stagneaza pe ideea asta!
Cica programul asta cu compensarea este doar pentru o anumita perioada, deci nu stiu daca as mai putea beneficia de el in octombrie, cand ma intorc eu in cazul daca as vrea sa-mi dau demisia.
Ma rog, cum v-am scris mai sus am refuzat, doar cu gandul ca pentru moment, jobul asta reprezinta pt mine perna pe care pot sa dorm linistita in sensul in care daca nu-mi gasesc altceva, pentru ca voi cauta cu siguranta altceva, am unde sa ma intorc, iar ei sunt obligati sa ma primeasca, macar pentru o perioada.
Iar daca accept banii, care by the way sunt impozabili, pierd indemnizatia de la stat si ajung la acelasi rahat, scuzati cuvantul si raman si fara job.
Pana in octombrie, ma antrenez cu ideea de a ma trezi la 1.30am ca sa pot pleca linistita la 2 la munca, mai stau si in sud iar munca mea se desfasoara in frumosul nord la iesire din oras

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

asta se poarta mai peste tot, dar la tine chiar ca nu vedeam interesul, ca doar nu te plateste el din buzunar acum. Tu pt el figurezi numai ca head count si atit. De unde si nedumerirea mea sa-ti faca o propunere financiara in momentul asta cind tu pt el nu reprezinti un cost. Ma gindesc ca in oct nu-vi va mai face nicio propunere baneasca, ca poate sa-ti faca mizerii sa scape de tine.
Oricum, eu sper ca pina in oct apele sa se linisteasca. Oricum cred ca e mai bine sa-ti cauti altceva, ca daca e sa ai astfel de program, mai bine NU. dar tu ce faceai exact la aeroport, daca intrebarea nu e prea indiscreta, de aveai un astfel de program?

te pupacesc!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si azi am fost in vizita la o frumoasa gravidutza mamica de Miku frumos si somnoros pe care Karina l-a trezit din somn in timp cand ii invada cosul cu jucarii.

PS: sper ca ati inteles ca e vorba de CD.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai Nikoliciule, nu face haz de necaz, ca la mine necazu-i maaaare - din 1 martie ma intorc la scarbici! PE BUNE!

Mergi la inceput

Nushu, felicitari pt Davidutu care stie cum il cheama si citi ani are! hai ca mi-s aiurita, acum am vazut ca ai scris mare pe prima pagina!!!! Inca o data felicitari, sa ma rascumpar intr-un fel.

Elsa e nora lui Kristin, dar cred ca bagam divort, Kristin nu ne mai baga in seama deloc! Vad ac e tare ocupata... O sa-i cer jumate din casa daca nu-mi baga fata in seama. hihihi!

Cit despre Nikol, firma poate angaja pe cineva in locul ei, insa pe un contract cu durata determinata si cu titlul de inlocuitor. Cel putin asa e legea prin alte tari, banuiesc ca si in Ro e la fel, ca altfel cine ar face munca celei care e plecata in CIC?

va pupacesc. imi ajunge soata acasa cu o ora intirziere, trenul a fost oprit intr-o gara ca un pasager a sarit la gitul controlorului si ala a anuntat politia. Nasoala treaba!

Mergi la inceput

pio lucrez pt. o companie aviatica, ma ocup direct de avioane si pasageri.E un job pe care il ador, insa numai nebunii ca mine pot supravietui acolo, pe cat e de frumos pe atat de solicitant iar programul is killing softly anyone.
Si da, au angajat pe cineva pe perioada determinata imediat cand le-am bagat concediul meu pe gat, insa ii expira in iunie si nu vor sa o mai tzina din pacate pentru ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

pio lucrez pt. o companie aviatica, ma ocup direct de avioane si pasageri.E un job pe care il ador, insa numai nebunii ca mine pot supravietui acolo, pe cat e de frumos pe atat de solicitant iar programul is killing softly anyone.
Si da, au angajat pe cineva pe perioada determinata imediat cand le-am bagat concediul meu pe gat, insa ii expira in iunie si nu vor sa o mai tzina din pacate pentru ea.

banuiesc ca acum nici tu nu mai poti supravietui acolo. la ce spui tu, ala e job pt celibatari...

eu iti tin pumnii sa-ti gasesti ceva mai linistit pina-n octombrie. sau sa ramai gravida si sa intri din nou in CIC

Mergi la inceput

lavinia am citit acum ca te intorci, nici nu stiu cum sa te imbarbatez, stiu doar ca sentimentul este foarte puternic, mi-a fost rau ieri cand m-am gandit la reintoarcerea mea la munca, te inteleg perfect.
Dar uite , daca vrei te pot suna noaptea la munca sa vorbim, sa ti treaca de urat!
Te baga si program de noapte de la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

piolica eu am copt cartofi pe gratarul de la cupthor - in timp ce s-au copt si chiftelele. Si am facut m aioneza cu usturoi...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am uitat de varza in cuptor

giulianaaaa o iau pe urmele tale

PS : nu e arsa de tot, e inca mancabila

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Kllemi, pe la 3 luni Anda s-a umplut de pete rosii care la inceput au fost cum le descrii tu, in sensul ca dupa o baita a inceput sa planga si abiia atunci le-am vazut. Apoi au ramas rosii vreo 2-3 zile si o jenau rau. Nu cred ca a fost roseola pentru ca nu a avut deloc febra. Am dat cu o crema de la aderma ca asta mi-a dt prin cap atunci. Petele s-au exins pe tot corpul inclusiv in capsor. Eu am spalat-o o vreme fara vreun fel de sapun sau sampon, doar ceai; am crezut ca a facut alergie la un gel de dus pe care tocmai il schimbasem.

Nu prea seamana cu ce aveti voi. Uite cum aratau petelwe - dai tu next ca sunt cateva poze.

O alergie nu trece intr-un timp anume, eu stiu ca daca nu dispare alergenul se poate chiar agrava. Sper sa scapati repede.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput