Fiv in Ungaria 89

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

amh-ul se face in orice zi a cm...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimi fetelor
alrak,draga mea,te invidiez
unde mergi la ski???noi ar fi trebuit sa mergem la Ischgl.
sa faci o coborare si pentru mine,bine???

Deabia astept sa plecam.
Mergem in Kaprun - Austria, am mai fost acolo si este super, peste 120 km de partie si conditii extra .
Fac o coborare , chir mai multe si pentru tine

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, imi pare rau pt rezultatul la amh
cit a fost fshul si estradiolul ultimei analize?

eu te-as sfatui ca daca esti decisa sa faci fiv sa nu il mai amini din cauza amh-ului, ca nu ai cum sa il mai cresti; exista pareri cum ca un tratament cu DHEA ar ajuta, dar nu e demonstrat inca; pe de alta parte daca pierzi 3 luni cu acest tratament si nu are efecte, sansele scad si mai mult

cred ca la mutatie trebuie tras concluziile de rigoare si eventual tratament, dar la amh nu ai ce sa mai faci

chiar azi meditam la tema asta, pina acum cu amhul asta si fshul si alte analize, nu am crezut ca si eu pot imbatrini - nu stiu ce am crezut ca raminem tineri mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Mirela multa bafta! Ce productie buna ai! Poate mai congelezi ceva si din tura asta! Cati aveai deja la rece?

Mami_vreau imi pare rau ca ti-a iesit asa AMH-ul. Nu fi suparata, ca nu are niciun rost. Acum stii ca trebuie sa actionezi mai rapid poate decat iti facusei planul. La primul Fiv ce doza de stimulare ai avut? Ai vorbit cu PK de Fiv pe ciclu natural? Sunt curioasa ce parere are pe tema asta. Daca iti zice ceva, sa ne spui si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mirela,scuze ,pe mine m-ai uluit si vreau sa-mi zici daca am inteles bine,deci ai facut eco prin z4-5 sau mai mult 7 parca retin???in Buc aveai endo micut si fara foliculi ,ti-a baga menopur (apoi in Ungaria merional) si ai produs 8 foliculi????din ce zi ai inceput stimulare si acum in ce zi esti????nu am mai auzit de astea si vreau sa ma lamurestiam vazut ca dr Z mai practica de astea ,adik daca un fol e micut baga stimulare si il creste ,nu conteaza ca nu-i din z3 ,mi se pare interesant (poate voi proceda si eu in viitor astfel)bafta multa sa ai si lamureste-ma

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

dia_na luna aceasta, adica in aceeasi in luna in care mi-a iesit si acest amh minunat, am avuut fsh-ul 10,94 si E2 51,12... nu mi se pareau valori bune dar nici chiar atat de dezastruase nu-mi pareau...

clara la primul fiv am facut stimulare cu puregon 150 UI 9 zile... cu siguranta il voi intreba pe pk si de fiv pe cm natural...

fetele, eu am stat si m-am gandit... probabil acesta din martie va fi ultimul fiv pe care voi incerca sa il fac cu ovocitele mele... daca nu iese (si din pacate acum sunt din ce in ce mai convinsa ca asta se va intampla) ma voi indrepta catre donare de ovocite... inca nu mi-am convins consoarta dar ma stradui si sunt sigura ca voi reusi...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mami_vreau, eu zic sa nu te descurajezi inca, in ciuda amh-ului... Eu as astepta sa vad cum reactionez la fiv, alt tratament, alte doze etc. De ce sa te gandesti de pe acum l adonare de ovocite? Poate n-o sa fie nevoie!
Stimularea cu 150 e cam minimul ce se da la fiv, poate o stimulare mai puternica va da rezulate mai bune. Poate daca schimba puregonul situatia va fi alta. Eu am facut o singura data stimulare cu puregon, pt o inseminare, si am avut rezultate mai slabe (1 folicul) decat cu o pastiluta de ovamit. Concluzia a fost ca la mine puregonul nu da rezulate, nu stiu de ce. Asa ca, am trecut pe menopur.
Hai, curaj si incredere, trebuie sa pleci optimista la drum!
Adipapazi, eu am facut inhibarea cu cetrotide, 2-3 zile. Poate de-aia a zis dr sa fie la o ora distanta. sau poate nici nu mi-a zis el, nu l-oi fi intrebat stiind ca asa au mai facut fetele... nu mai stiu! Am devenit o baba, al meu sot rade de mine ca imi numar ridurile si firele albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mami_vreau, la mine cel mai prost FSH a fost 8.7 U/l si in luna respeciva E2 a fost 67 pg/ml; neavand nici un chist care sa justifice E2ul asa mare, probabil ca a ascuns un FSH mai mare.
La un AMH de 1.1, un ovar intreg si un rest de 1.3 cm fara foliculi antrali in el, am primit o doza de stimulare mare: 450 UI (Gonal F + Menopur). Sigur ca nu ma incanta sa iau asa doze mari de hormoni si am comentat medicului , dar mi-a explicat ca daca nu vom forta lucrurile, nu voi produce mai nimic.
Stabilirea dozei de hormoni tine foarte mult si de clinica, nu doar de medic; daca tin bine minte, la Budapesta doza maxima ce se da este de 450 UI. In Austria se ajunge fara probleme la 600 UI si cred ca si peste.
Si eu cred ca nu are sens sa te descurajezi. La 150 UI Puregon si o rezerva ovariana redusa, nu prea aveai cum sa produci mai mult de un ovocit.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Va multumesc mult de sustinere!
balanta
felicia
nici nu stiti cat inseamna pentru mine vorbele voastre de incurajare...
V-am spus ca am picat rau de tot... Dar asa cum m-am ridicat in alte dati, o voi face si de data asta!
Astept raspunsul de la p.k. si vad ce parere are despre minunatul meu de amh...
Intentia mea e sa merg mai departe cu fiv-ul din martie si vad cu flare-protocol ce obtin...
Intre timp am trimis 4 mailuri la clinici de afara unde se face egg donation si vom incerca sa mergem cat de curand la una dintre clinici deoarece stiu ca exista o lista de asteptare pentru donare de ovocite... mi-am convins sotul ca daca nu iese fiv-ul asta vreau sa facem fiv cu donare de ovocite...
Dar mi-a pus si el o conditie... Sa ne interesam si de fiv pe ciclu natural si mai ales deoarece in acest caz nu se face stimulare sa facem si fiv pe ciclu natural cat suntem pe lista de asteptare pentru ovocite...
Va tin la curent cu toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_
Hai, curaj si incredere, trebuie sa pleci optimista la drum!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Asta-i partea cea mai nashpa, ca mi-am cam pierdut optimismul!!!
Mai bine nu faceam analiza asta!
Pe de alta parte e mai bine ca stiu cum stau!

Laura

Mergi la inceput