Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 4
mami_vreau spune:
adi nu m-apuca disperarea dar iti dai seama ca fix asta imi trebuia acum!
mirela face FET doar daca din aceasta runda de stimulare nu rezulta embrioni viabili... daca rezulta (ceea ce se va intampla de altfel ) ii transfera pe acestia si pe ceilalti ii mai lasa la racorica pentru bebe 2...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
dia_na spune:
mami_vreau, imi pare rau de noutatile cu mutatia
cum de ai facut aceste analize, ti le-a cerut cineva anume sau ai avut ceva banuiala?
adipapazi, cu fsh nu disperam, dar e indiciu clar ca trebuie actionat cit de repede posibil
bafta multa fetelor in proceduri
samira33 spune:
buna dimi fetelor
adipapazi,asa cum spune mami...mirela a plecat cu gandul ca face FET-acesta trebuie facut in zilele 15-17 ale CM.
eeee....ajunsa la Z,la eco-fiind in faza foliculara,a vazut care are folicul/i si a hotarat sa faca o stimulare usoara...si uite asa face de fapt Fiv...si pastreaza congelatii pentru bebe 2 sau 3.
ai inteles ceva???ca in creierii mei e foarte clar si logic totul...da' nush' daca mi-a iesit cu explicatu'
sun cam zombie...inca imi bubuie urechile...si ma doare un picior...ca m-a "batut" cizma.
alrak,draga mea,te invidiez
unde mergi la ski???noi ar fi trebuit sa mergem la Ischgl.
sa faci o coborare si pentru mine,bine???
alinamolnar spune:
Samira da' ai facut ochi deja? Dupa petrecere? Cum a fost?
Mirela foarte buna productia. Iti tin pumnii sa fie bine de data asta.
Mami_vreau nu dispera; acum macar stii cu ce confrunti. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si sper sa nu mai fie si altceva, pt. ca nu mi-am facut chiar toate analizele de trombofilie.
Sa aveti un sfarsit de saptamana placut. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
mami_vreau spune:
woooow... samira, ce matinala esti dupa chef!!! cum a fost?
dia_na eu nu am avut nici cea mai vaga banuiala ca ar fi o problema... nu mi-a recomandat nimeni analizele dar vazand ca sunt foarte multe fete carora li se intampla sa piarda sarcini din pricina acestor mutatii, m-am gandit ca vreau sa le fac de la bun inceput... nu dupa ce ajung sa pierd, Doamne fereste vreo sarcina... si uite ca bine am facut!
alina nu disper... numai ca inca sunt in ceatza! inca nu stiu cu ce se mananca aceasta mutatie... vreau sa merg cat mai repede la un hematolog! si sunt curioasa ce zice p.k. de asta!
Laura
rubia spune:
mami_vreau si eu am aceeasi mutatie dar cu o antitrombina mai mica ---rezulta o lipsa mare de B-uri si avand antecedente de accidente vasculare in familie si infarcturi mi-a dat dr hematolog complex de B-uri, acid folic,Clexane de 0.2 ml.Acum dupa ce am obtinut sarcina dorita ma duc sa repet analizele sa vedem daca trebuie modificata doza(preventiva de Clexane) -daca trebuie marita sau o mentin asa pt preventie.
Te sfatuiesc sa mergi la un hematolog sa vezi ce-ti zice ,mie Clexane mi l-a dat doar pt ca nu gasea alta explicatie de ce daca n-am nimic din pct de vedere clinic de ce nu raman insarcinata. Explicatia a fost ca poate se formeaza mici chegulete care nu pun in pericol sanatatea dar sunt indeajuns de mari ca sa incetineasca buna vascularizare a uterului si prin urmare nu se prinde.Nu stiu cat de valabila e explicatia dar in lipsa de altceva am acceptat-o.
Sper sa fie totul bine.
La noi pana acum totul e bine greturile au cam inceput sa dispara,in schimb abia acum am o stare de somnolenta mai accentuata.
12+
mami_vreau spune:
rubia multumesc pentru raspuns... din pacate si mama mea a facut un infarct si acum ma gandesc ca poate e vreo chestie ereditara cu mutatia asta... oricum o sa merg la hematolog...
acum sunt chiar picata rau de tot! am primit rezultatul de la amh care este doar 0,26... sunt terminata... simt ca n-o mai scot la capat! i-am scris lui p.k sa vad ce imi spune, daca am vreo sansa cat de mica la FIV!
Laura
balanta_tm spune:
mami_vreau, nu iti pierde speranta! Sunt destule fete care au avut probleme cu rezerva ovariana si totusi au reusit.
AMHul asta facut la Synevo se lucreaza in Germania; deci sangele, din cauza transportului, sufera variatii de temperatura, asa ca nu poti baga mana in foc ca rezultatul este 100% corect, asa cum ar fi in cazul unei mutatii care se lucreaza pe ADN si deci detalii de gen variatii de temperatura ale sangelui nu conteaza.
Tu ai mai facut un FIV si poate ca ar fi mai bine ca sistemul de referinta sa fie raspunsul la stimularea anterioara decat rezultatul AMHului. Daca ai produs ovocite si ai obtinut embrioni care s-au transferat, parerea mea e ca situatia nu e chiar asa grava.
Nici AMHul meu nu e grozav: 1.1, facut tot la Synevo. Si eu, ca si tine, tot pe un ovar ma bazez la FIV. Dar nici nu ma gandesc sa renunt inainte de a incepe.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mami_vreau spune:
balanta eu la primul fiv am obtinut 1 ovocit care s-a fertilizat si l-am si transferat! deci cred ca rezultatul amh e corect, din pacate!
Laura
pogonici1977 spune:
va rog spunetimi si mie AMH cand a zi a CM se face???
caci vreau si eu din febr sa am apuc de analize
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti