Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 17
alinamolnar spune:
Mirela multa bafta sambata. De data asta o sa fie bine. Samira pe locuri... fii gata... start Adya hai cu beta dublu.Clara ai facut prea repede beta. Dar chiar daca nu o sa fie acum, nu te descuraja. Mai trebuie sa incerci.Drign felicitari si va asteptam cu beta mare.Mami iesi din starea asta, ca altfel vin cu Nu te poti da batuta asa de usor. Felicia tu ce mai faci ? In ce stadiu esti? Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
pamy spune:
ala77 maine fac fsh,lh,estradiol,prl si tsh iar anticonceptionalele le incep la cm urmator.
felicia_ spune:
Fetelor, m-am hotarat! Luna asta fac transferul! Daca totul merge bine . Saptamana viitoare ar trebui sa-mi vina ciclonul, si intru in linie dreapta!
Mirela, n-ai intrat azi, sper ca sunteti bine.
Alina
Luck, ati fost la TM? Asteptam raportul!
KiraClara, faci maine testul, asa-i? Poate-poate!
dia_na spune:
adipapazi
ti-am raspuns la pm
revin cu mai multe pe miercuri (abia marti seara o sa ne intoarcem)
samira33 spune:
bau
maine ma duc sa ma intep iar
mi-am facut si rezervare la Korall pana la urma...sper sa nu ma razgandesc in ultimul moment
pana pe 4 Martie pot sa anulez rezervarea ...free of charge
voi ce faceti???
nici nu ma deranjez sa-i scriu lu dr. K pana Luni ,daca tot e in vacanta si nu raspunde...ii scriu Luni dimineatza.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ala77 mirela, Ce-ti mai fac embrionasii? pe cand embriotransferul? |
numai unu era bun, asta e, sa vedem maine ce se intampla cu inghetatii.
adipapazi spune:
fetelor, amh=0,66.
daca nu mai e samira suparata, las ca azi sunt eu la rand.
clara, ce amh aveai tu?
felicia, bravo!
care va inscrieti pt martie?
mirela2 spune:
felicia mama, cel fertilizat era azi clasa 3, bun, cei 3 dorm in continuare iar al 5-lea are 3 nuclei, e defect.
embriologul a spun ca avem sanse de 70-80% ca sa se dezghete ceilalti 2, speram ca poate poate s o mai misca unul din aia 3.
sambata poate facem transferul.
bafta si tie