Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
buna dimi
sunt oficial intrata in cursa pentru Fiv2
de maine intru pe Marvelon...azi-noapte mi-au venit uratii...nici daca ii intorceam cu cheia nu veneaua asa la tanc....exact in ziua in care trebuia...ca sa-mi iasa socotelile la fix.
tralalalalaaa.....desi ma doare burta de lesin sunt tare bucuroasaaaaaa.....
hai va pup
o zi buna sa avem
felicia_ spune:
adya, nu e mare valaorea, dar si eu zic ca e bb! Repeta la 2 zile, si daca se dubleaza sau aproape, e ok. Bafta!
KiraClara, sper din tot sufletul sa te fi inselat! Repeta testul maine!
drign, nu stiu prea multe despre hiperstimulare. Din ce am citit, tb sa bea multa apa(lichide) - cel putin 3l pe zi si sa monitorizeze daca elimina la fel de mult. Sa manance albus de ou.
Samira, bv, fata! De acum, totul o sa mearga ca pe roate!
Mirela
mirela2 spune:
samira bravo zuzo, hai c o sa fie cu noroc de data asta.
ayda, repeta testul maine, daca se dubleaza e bebelush
felicia la 11 mergem din nou la clinica, sper sa primim vesti bune, si daca ne ajuta DD mergem cu ei la blastocist.
mami_vreau spune:
mire Doamne ajuta sa iasa bine! poate se mai fertilizeaza si ceilalti doi, sau macar unu' din ei... daca nu, apelezi la rezerva de stat!
samira gata, ai intrat in cursa! iti urez sa ai un final pe cinste! mie trebuie sa imi vina pe 8 si inca nu am primit raspuns de la p.k. voi ce ziceti? sa incep AC daca nu imi raspunde p.k. pana atunci?
adya felicitari! e bebe!
clara eu zic ca testul de luni a fost facut prea devreme... ma bazez pe cel de maine!
drign nu cred ca exista o cantitate standard! bea si ea cat poate ca nu are ce rau sa ii faca! in rest, multa apa si albus de ou!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
KiraClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi clara, nu stiu ce sa zic. poate totusi esti.daca nu, chiar ca ma oftic. |
Da' ce ma oftic eu ! Totusi trebuie sa fie o problema pe undeva: adica embrioni buni, endometru bun, teste trombofilie si imunologice ok si nu se prinde. Oricum daca e sa te iei dupa Kovacs abia de la 3 nereusite incolo incepi sa te cauti de una de alta. Ce absurd!
adya spune:
mami_vreau, mirela2, felicia, multumesc mult. Bafta multa si voua.
clara, si eu zic ca ai facut beta prea devreme. Hai repeta-l maine si atunci vedem. Si valoarea mea e tare mica, dar eu tot sper...
pt. toate sa fie
KiraClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adya mami_vreau, mirela2, felicia, multumesc mult. Bafta multa si voua. clara, si eu zic ca ai facut beta prea devreme. Hai repeta-l maine si atunci vedem. Si valoarea mea e tare mica, dar eu tot sper... pt. toate sa fie Adya |
Adya eu zic ca e bebe. Felicitari!
Mi-as dori si eu ca intr-o zi sa vad asa o valoare pe buletinul de analize! Mmmmmm .... vrabia malai viseaza!
adya spune:
clara, multumesc mult. Eu inca nu sunt convinsa, dar sper...
Trebuie sa fii si tu optimista.
Bafta multa!
pamy spune:
KiraClara cred ca ai facut cam repede beta.La sapte zile de la ET eu zic ca nu avea cum sa iasa ceva.In 3-4 zile se produce nidarea,nu stiu ce sa zic.Repeta maine beta.
Despre mine pot sa va spun ca mi-a venit cm iar maine sunt prezenta la analize.
va pup