Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 10
ala77 spune:
Cezara,
din ce zi ai inceput AC? Ai mai facut analizele hormonale inainte?
Nici mie nu mi-a raspuns PK.
samira33 spune:
fetelor...sigur e plecat dr. K...stati linistite ca o sa raspunda imediat ce va avea posibilitatea.
mami
io-s cam cu dosu-n sus...am sindrom premenstrual cred...ca nu-mi convine nimic
am de facut o prezentare...usoara...cu care in mod normal ma joc...da azi parca sunt lovita cu leuca-n teasta...stau ca toanta in fata unui ecran alb si nush ce sa scriu...nu-mi ies cuvintele
cezara66 spune:
[quote]citat din mesajul lui ala77
Cezara,
din ce zi ai inceput AC? Ai mai facut analizele hormonale inainte?
Am inceput AC din ziua 1.Nu am facut analizele hormonale inainte,pentru ca le aveam din octombrie si noiembrie anul trecut.Se pare ca au fost suficiente.
dia_na spune:
mami_vreau, se face cu ovo donate la Kaali, dar trebuie sa te duci cu donatoarea, nu au banca de ovocite
am mai vazut undeva postat raspunsul asta, dar nu stiu unde
adipapazi spune:
felicia, esti de-a mea! ce ma mai caut si eu intre fivuri sa vad daca am ovulatie! io cred ca noi nu nu simtim bine cu banutii la portofel. azi am fost la o eco de rutina la dr X ca sa imi zica daca am foliculi, ca mie la testele de ovulatie mi se inrosesc liniutele acum, plus ca am mucus, dar sapt trecuta nu aveam lh mare si ma apucasera crizele. eu cred insa ca nu trebuie sa te nelinistesti, daca esti before ovulation si endom e de 7,3, mai creste pana la ovulatie. cam cu 1 mm pe zi tot mai creste. iar in carti zice ca de la 8 mm in sus e ok. te pupi
ala77, endometrul poate fi ajutat! sa ovulezi tu si restul se aranjeaza!
poate ai luat mai demult ova-mit? stiu ca asta mai subtiaza endom, dar nu stiu daca numai in luna cand il iei sau pe o perioada mai lunga!
mirela, bafta, uga ceaca uga ceaca!
clara, cum ti-am promis, am pus pile in al noualea cer sa stea fratiotii 9 luni la burtica! plus ca am dat o coborare in cinstea ta de pe postavaru.
fetelor, va pupez, fug la nani ca m-au rupt cursurile!
ps: pk e in mod cert plecat daca nu raspunde.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hello mirela...nu-i ceva special cu mine...alergatura,blocaje prin traffic...d-astea zilnice...de rutina. bafta multa maine la punctie...Doamne-ajuta sa fie bine. pup toate fetele |
sami sa treaca buba
mami sa fie
ala77 spune:
adipapazi
n-am luat ova-mit. La ultimul fiv am avut endo 9,5mm. Nu l-am mai masurat niciodata in afara fiv-ului.
cezarasi eu urmeaza sa incep AC din ziua 1-2. Eram curioasa daca ai facut inainte analizele hormonale, dar vad ca nu. Nici mie nu mi-a zis sa repet nimic, sunt bune cele din octombrie.
mirelaBafta multa!!!
speranta2008 spune:
buna
acum am citi ca nici voua nu va raspunde dr PK. Deja eram agitata si speriata.
este plecat in concediu?
Stie cineva cand se intoarce?
multumesc
va doresc o zi nemaipomenita!!
eu ma duc diseara la teatru...abia astept
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Ellena spune:
Bine v-am gasit !
Revin si eu dupa mult timp pe forum cu sperante si forte noi.
As vrea sa fac o programare pentru consult/FIV la Debrecen cred. Inca nu sun hotarata. Incerc sa recuperez din urma discutiile despre Fiv in Ungaria, dar e scris mult - sunt la cap 6 abia ... si tot intarzii programarea in speranta ca voi gasi mai multe detalii.
Eu stiu putina engleza, maghiara deloc. Stiu ca la Szeget ar fi translator... dar la Debrecen, la Budapesta am vre-o sansa sa gasesc pe cineva sa ne traduca?
Ce stiti ... programarile la Debrecen.. la ce luna au ajuns? daca trimit mail peste cat timp sa sper ? si la ce doctor ma sfatuiti sa fac programarea ?
As avea multe intrebari ... incerc sa ma abtin si sa culeg cat mai multe informatii...