Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 6
galliciana spune:
vine imediat tarzan acasa, si gata.............ati scapat de mineeeeeee![]()
![]()
![]()
bebenov,imi pare rau ca ai racit....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
soricica spune:
buna dragelor,
m-am intors de vreo ora ,dar pana acum nu am facut altceva decat sa va citesc.
Libru,bun venit si felicitari pentru Bobita.
eu sunt cam obosita si nu pot staf mult.
33 milioane de gigiei am avut.
am facut eco dupa IA si din pacate nu s-a spart nici un flicul.
am mai facut un pregnyl, si maine bagaam inca o tura.
va pup pe toate si scuze ca nu pot sta, dar sunt rupta de oboseala.
pupici
galliciana spune:
soricei,va iertam!!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
brunadria spune:
buna seara fete dragi si domnule libru
mona , nico , soribafta cu carul, abia astept sa vad testele pozitive la voi toate ca intru si eu cu forte proaspete ...
galli pup morosanca mea draga
libra sa creasca mare bob si sarcina usoara...
ada , lumi, amy si toate celelalte va pupic cu drag 
abia astept sa fiu iar pe baricade si sa va tin companie, ca tare bine e aici la voi..
va doresc reusite tuturor ,va ajung eu din urma
o seara frumoasa si calduroasa
galliciana spune:
brunica,
,mai suna si tu, ca eu nu stiu cand sa nu deranjez....
bruni, cei din urma,............ stii tu...!!!!
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana brunica, ,mai suna si tu, ca eu nu stiu cand sa nu deranjez....bruni, cei din urma, stii tu...!!!! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galli duminica am examen , miercuri , vineri iar duminica, apoi in 13 si 14 , si gata ...
abia astept sa mai stam la povesti un pic ...
gasim noi timp

brunadria spune:
galli nu ma deranjezi niciodata 
cam pe joi putem bea o cafeluta impreuna.. daca ai vreme..
asa i , vine si vremea noastra si tot mare va fi bucuria..
sa vina fetele cu beta mare sa ne bucuram impreuna, apoi venim si noi
pupici la gagici
galliciana spune:
bruni,stiu, abia astept!

blue_flower spune:
Fetelor, ma bucur ca sunteti bine, ca aveti recolte bune si ca bobitele cresc, cresc.
Eu am facut tensiune, am vb cu doctorul, mi-a dat pastile, stau cuminte in pat.
De ieri dimineata am o durere de cap care nu mai trece. Am luat pana acum 2 paracetamol, tot cu acordul doctorului. Probabil am facut vreo nevralgie, ceva.
In rest sunt bine. Ma uit la un film. Up in the air.
Va pup pe toate, in special pe tatal lui bobita zis si Libru, sper sa nu ma bata Libra.
E primul sot pe aici, desi si al meu se arata interesat din cand in cand.
S-ar putea maine sa mergem o fuga pana la munte, de dimineata pana seara, sa skieze sotul nitel.
Ma intorc la film.
Inca o data mult succes fetelor in focuri, nu va enumar ca sigur uit pe careva.
38+ 
ceza pe 02.02.2010
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Scumpi, depinde de laborator, ar tb sa dureze maxim o saptamana. ![]() 18+![]() ![]() crestem |
uaaaaaaauuu, pai intr-o saptamana imi iau campii si mai tare!!!!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0