Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

libruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,unde disparusi?????

fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! care trimiserati ninsoarea la mine??

nicoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

pe libru cum sa il trecem pe listaaaaaaaaaaaaaa??
cine spuneeeeeeeeeeeeee?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mayanul, frumoasaaa invitatie ....insa..acu' nu ma misc nici sa ma tai, ca ma doare burta, calc ca pe oua...:-(( da' cat de curand m-oi simti mai bine nu te scap..:-)))

Adria pup si week-end placut si tie!

Galli, te pomenesti ca vrei si tu la intalnire!.... :-)

Fetelor, dar chiar asa s-a intamplat cu Bebitza la odisee?...:-( imi pare rau sa aud... pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fata draga si frumoasa , cand poti tu imi dai de veste si pun caii la tren

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Mayanul, frumoasaaa invitatie ....insa..acu' nu ma misc nici sa ma tai, ca ma doare burta, calc ca pe oua...:-(( da' cat de curand m-oi simti mai bine nu te scap..:-)))

Adria pup si week-end placut si tie!

Galli, te pomenesti ca vrei si tu la intalnire!.... :-)

Fetelor, dar chiar asa s-a intamplat cu Bebitza la odisee?...:-( imi pare rau sa aud... pacat.

e vb de blue,nu bebitza!

pai,da, ti se pare normal,nuuuuuuuuuuuuuuu?

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

intra soricicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

soricica

Mergi la inceput

unde ati disparut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Mayanule in maxim 3 luni de la histero se lasa cu BB

DOAMNE AJUTA !!!

Libru bun venit si felicitari pentru BOB care e bine si creste frumos

Mona felicitari si tie, se vede ca te simti bine. Sa fie intr-un ceas bun

Nico asteptam vesti de la tine

Luminita ma bucur ca te-ai mai linistit, ti-am spus nu-ti mai face griji ca daca Dumnezeu a vrut asa, acolo va sta cumintel 9 luni

Lumy ce faci bun de papa la trupa ???

Galli multumim de reteta

la toate fetele

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

aha, da! Gali mersi!
sunt zapacita rau azi!
nu intelegeam nici eu ce cauta bebitza pe acolo la gravide prin fiv.

La naiba...
Blueflower, imi pare asa de rau!!!... am citit un pic la odisee sa ma ierti, nu am putut sa nu-ti spun nimic.
Eu te inteleg perfect. eu am un copil mare deja, de 21 de ani, am crescut-o si o iubesc ca pe ochii din cap, iar ea zice ca am fost si sunt cea mai buna mama din lume..(stiu ca exagereaza :-)) !)
si stii ceva si eu am simtit ca tine..in timpul sarcinii...de multe ori, de foarte multe ori.. Sunt sentimente normale, sincere, contradictorii, care dispar dupa nastere...sau uneori revin... suntem indivizi si sentimentele noastre nu sunt copii xerox!..
Uite ce este: esti o fata speciala, o personalitate puternica si vei fi o mama minunata! ne gandim toate la tine! O sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Eu sunt prin zona Galli. Imi place semnatura ta. Sa de-a domnul sa primesti minunea pe care o astepti.
Azi am stat acasa ca ma chinuie o raceala de vreo 3 zile si azi noapte ma doborat total. Nici n-am vrut sa iau nimic ca ma gandesc ca dupa atata munca s-o fi prins si la mine ceva ca a fost luna in care am ovulat cu trompa buna.
Ce a patit BLUE? De ce au luat-o la ture fetele de la FIV? Poate au apucat-o durerile si s-o fi dus sa-l intalneasca pe Alex.
De ce nu avem nici o veste de la Nico?

Bine ai venit domnule Libru printre aceste zuze. Doamne ajuta sa fie Bobita sanatos si voi alaturi de el.

Lumi42 doare tare burtica?

Va pup si va doresc un week - end minunat.
Sa stiti ca am descoperit bilutele din listuta postate de Amy si nu pot sa dorm daca nu fac o bila.

Mihaela

Mergi la inceput

Bebenov, sa dea D-zeu sa fie pozitiv. Ai 'muncit' mult tura asta?..
Ma doare burta da, asa ca de menstra, daca insa stau la cald se opreste, bag si eu no-spa si sper sa fie bine. Imi pare rau ca ai racit

Mergi la inceput