Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata la fete mari si mici .Nico te asptam sa ne dai un semn ca esti bine , soricel bafta azi la doctor .Draga Mona sa porti papuceii cu placere si sa te bucuri de drumetii cat mai multe , sa stii ca face bine la bebe.
Restul gravidutzelor noastre ce fac? Cum e Floricica..am inteles ca marti e ziua z ..vine Alex la noi.
Domnul Libru felicitationes pentru Bobisor si sa va bucurati de o sarcina cat mai usoara si un bebe cat mai sanatos.
Lumy , sper ca esti bine si gemenasii nu fac prea mult fotbal intre ei.
Va pup pe toate si fug la magazin.Bine ca s-a oprit ploaia.
By the way ...Luminita de Oranje ..unde anume locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Pupici la toate fetele mele dragi si sa aveti un weekend placut!
Eu vad ca de doua zile am probleme cu netul si nu prea apuc sa va citesc.Maine ma duc la servici, asa ca o sa ne intalnim duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lumy,3in1, adria 42,multumim!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Mayanul, in almere, pelanga amsterdam; nu e deloc pitoresc ca alte locuri prin olandica, dar e functional :-)

Mergi la inceput

libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Gravidute care ati facut dublu/triplu test, va rog sa-mi spuneti cat dureaza rezultatul de la laborator?

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

back!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Gravidute care ati facut dublu/triplu test, va rog sa-mi spuneti cat dureaza rezultatul de la laborator?

_

Scumpi, depinde de laborator, ar tb sa dureze maxim o saptamana.

18+
crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Mayanul, in almere, pelanga amsterdam; nu e deloc pitoresc ca alte locuri prin olandica, dar e functional :-)

Cand ai timp si chef de o cafea prin Almere?

Mergi la inceput

wow,fiti atenti,se pregateste o intalnireeeeeeeeeeeeeeee!!!

Mergi la inceput