BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
lorex spune:
ALEXUTZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
NU TE DA LOVITA! VREM POZEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza
cris_mario spune:
fetelor help...pls...am sters niste poze de pe cont flickr si nu le am in calc...au cumva vreun fel de recycle bin??? ceva de unde le-as putea salva???
Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufuleti2010 Apel catre detectivii mei!!! am actualizat listutele insa mai trebuie sa aflam numele bebeilor de Suzy si Blue_rain!! Care afla primul primeste o si un |
nu avem de unde sa le luam,ptr ca atunci knd a postat despre suzi nu a scrs numele,iar blue_rain a zis ca inca nu s-a hotarat
Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
Ofe_27 spune:
Deci ...
ALICREDO felicitari pt cele 39 sapt. si multu' de tratatie, m-am servit si cu mancarica si cu bauturica si sper ca dupa ce nasti faci cinste cu un Bailey's ca-mi ploua in gura .
DANDANA am servit si savarine de la voi, ce mai eu mananc tot ce-mi dati, ca de-aia ma fac cat casa . La multe lunitze si la multi ani bebe Dragos, sa fii sanatos si sa-ti faci parinti fericiti toata viata!
TATI DE BEBE YANNIS ma bucur sa aud asa vesti bune despre voi, recunosc ca toate mesajele tale le-am citit cu lacrimi in ochi, m-ai emotionat nespus.Sa-ti dea D-zeu sanatate sa poti fii un sprijin de nadejde pt familia ta, pt ca sunteti o familie frumoasa. Multi pupici pt mamica si pt Yannis, care e un dulcic in poze. Si nici mie nu mi se pare micutz deloc!
LUCIA2000 sa-ti traiasca bebe Teodor, e un scumpic cu asa falcute!
ANDRELINA cum a fost la examen?
CRISTIES vazut pozele cu gargaritzul mic,seamana tare bine cu mami. Doi frumosi ce mai !M-am distrat la culme cand i-am vazut mutritzele
AYANNA si strumfita Daria Ioana e o dulcica si o frumoasa. Si cat par
Offf, cand vad atatia puiutzi frumosi, asa ma apuca o nerabdare sa-l vad si eu pe al meu.
Trimit sa nu pierd mesajul.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
Ofe_27 spune:
FELICITARI ELEFANTICA! BUN VENIT BEBE MARIA ISABELA!
ANDRELINA SA-TI TRASCA NORA, E O DULCICA!
FELICITARI HAIRCUT! BUN VENIT BEBE MAIA ILINCA!
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cristies Neata' Cris.dogarel! Hai ca dam noi cafeluta azi, cu mult laptic pentru mamici si cu frisca pentru burtici. Felicitari HAIRCUT, BINE AI VENIT MAIA! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI MAMI SA AIBA MULT LAPTIC! M-ai distrat cu bonele Cris... as vrea eu, sunt decat eu cu sotul. Bine ca ai zis cu temperatura, ca si eu vroiam s-o intreb pe Lucia cat are de i-a zis fara caciulita pediatrul. La mine in dormitor sunt maxim 22 (a se citi majoritatea timpului 21 si dimineata 22) inainte sa aerisesc. Cand ii fac baita sunt 23 dar mie mi-e frig de cand am nascut, in conditiile in care toata sarcina am defilat in chiloti si maieu prin casa si am facut crize de cate ori am vazut un calorifer dat la maxim. Revin Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
LA mine in camera sunt 26 grade sau cel putin atatea erau ieri cand a venit pediatrul.
Apropo de papat mi-a zis sa nu-i dau sa pape mai mult de 30 min la o masa.
A zis 15 min un san, scos aerul ca sa mai faca loc in burtica apoi 15 la celalalt. Asta maxim. Mai merge si 10 min un san si 10 min celalalt.
lucia2000 spune:
Astazi am facut si noi o saptamana.
Suntem deja mari.
Azi noapte am avut din nou o noapte alba.
Incercam sa punem in practica ce a zis pediatrul
Adica in patutul lui, fara mancarica timp de minim 2 ore...
si e asa greu....
El vroia sa pape din ora in ora desi papa destul de mult de fiecare data.
Si cum mami a devenit stricta si vrea sa-i faca program el a plans mai toata noaptea.
A facut si el greva lui.
Cum s-a facut ora 7 dimineatza ca prin farmec a adormit si de at s-a mai trezit la 11 sa pape si iar la somn.
Parca ne face in ciuda.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica cris.dogarel, stiu ca e o idee in general proasta sa ii dau completare (am facut evident criza de nervi pe subiectul ca nu imi ajunge laptele), insa cand ai golit ambii sanisi copilul urla de foame, combinat cu faptul ca noi inca mai recuperam sacderea fiziologica (deh, 5 zile am fost la incubator pe perfuzii...), mi-e frica sa il las flamand si prefer sa il indop ca pe curcan. Cand o ajunge si el la un 3500g, o sa imi permit sa ma joc cu uite papa nu e papa. Pana atunci, pompam! Ratusca mami de Andrei Ioan |
asa . tu stii mai bine. si eu i-as da daca dupa tzitzi 1 si 2 inca mai da semne ca vrea.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
povestea noastra
lucia2000 spune:
Despre nastere as putea spune ca a decurs f bine.
AM ramas cu o parere f buna despre spital si personal. Draguti, amabili.
Cu 2 zile inainte de nastere ma plimbam pela 10 seara prin cora.
Cu o zi inainte am mers pe jos prin ger 2 ore la plimbare.
IAr in dimineatza cu cezariana am mers pe jos 30 min prin zapada(n-am vrut sa merg cu masina).
Operatia a fost o reusita in sensul ca asa cum spuneau si medicii in timpul operatiei mami are material bun si nu sangereaza prea mult.
Am stat o noapte la terapie intensiva pentru ca asa e regula la Spitalul judetean ilfov. Acolo nu am reusit sa dorm deloc pentru ca langa era sala de nasteri si sa auzeau numai tipete.
A doua zi ne-am mutat la rezerva(care arata super)si atunci mi l-au adus si pe bebe in camera.
Tati a stat tot timpul cu noi la rezerva pentru ca lui mami ii era destul de greu sa se ridice sa ia baietelul din patut.
La rezerva am mai stat o singura noapte si apoi am plecat acasa.
Deci vineri am nascut iar duminica la ora 4 eram deja in craiova.
Fire nu avem de scos pentru ca sunt din cele care se topesc.
Nu stiu acum daca am omis sa povestesc ceva.
Daca aveti intrebari.....
Referitor la torsoane...
nu am fol prea multe pentru ca acolo iti dadeau ei de cate ori te spalau.
Si cum o noapte si o zi m-au tinut la terapie intensiva acolo te schimbau si te spalau ei.
Ofe_27 spune:
CATALUTZA felicitari pentru vestile bune de la eco!
LALITICA ma bucur enorm ca ati rezolvat cu actele si ca bebe a recuperat in greutate. Totul va fii bine si dupa nastere! Doamne ajuta!
MRALU felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru cele 37 sapt.! Nu faceti cinste cu nimic? Glumesc bineinteles .
CRIS.D uite trimit un urat sa sperie colicii aia nesuferiti, daca merge promit ca trimit si la celelalte mamici care au aceeasi problema!
EVYME sa nu te stresezi prea mult cu interpretarea eco. La mine bebitza a fost tot timpul mai mare cu o saptamana fata de UM si speram sa nasc saptamana asta cand el ar fii facut 40 sapt., iar eu doar 39. Si surpriza, a zis doctorul ca mai avem de asteptam si ca masuratorile sunt doar asa orientative nu fixe. In plus unei prietene i s-a spus in 4.01 ca bebe are 3100 gr. si ca va naste prin 15 ian., si a nascut in 6.01 un bebe de 3400 gr. Concluzia: bebeii vin de regula cand vor ei si greutatea data ecografic nu e exacta.
Despre "redistributie..." nu stiu nimic, imi pare rau. Aici cred ca doctorul te poate lamuri cel mai bine.Dar sunt convinsa ca va fii totul bine!
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi