BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
mitumac spune:
Felicitari pentru bb Yannis Andrei....chiar ca in poze nu pare chiar asa mic...
Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Si felicitari pt tati...sanatate multa toti 3!
38+
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina [size=2][red]NEATA, IA UITATI VOI CE NORA AM... O FRUMUSETE DE FATA!!! http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/MariaIsabela# |
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza
evyme spune:
citat din mesajul lui Andre_lina NEATA, IA UITATI VOI CE NORA AM... O FRUMUSETE DE FATA!!! http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/MariaIsabela# BRAVO ELEFANTICA, SUNT MANDRA DE TINE!!!! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009) Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Foarte frumusica nora ai!
Felicitari elefantica pentru printzesa ochioasa
37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
evyme spune:
citat din mesajul lui micki_mica intai felicitari noilor mamici si bun venit piticilor dragi! bravo tati luptator de Yannis! cristies, sau cine e priceputa pentru schimbari in lista... dadusem numele pentru BB de Lumsta: Horia Andrei alicredo sunt pe aici, doar in afara de bb sunt si in sesiune. mai am un examen si termin sesiunea asta. plus program de indopat bb. plus...treburi casnice bb meu este pe drumul bun, asta ptr ca imi amintesc de cineva (nu mai stiu cine) cu bb mic si papacios haotic, care nu lua bine in greutate...am fost la pediatru si l-a cantrit pe bb: a luat 600 gr in 13 zile, s-a decolorat bine, adica a ascapat de icter aproape de tot si a scapat si de analize. daca in prima luna (31 zile) a luat 450 gr, acum a luat 600 in 13 zile! asa ca are 3400gr. si papa doar san dar daca nu "duce" unul la supt, trec la muls si i-l dau eu cu lingurita sau cu biberonul. va pup! Mihaela, fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) |
Felicitari si tie pentru bebe "recuperator" Sa o tineti tot asa si sa creasca puiul mare!
37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
lorex spune:
Lalitica, mult succes in continuare! Nastere usoara! Bebe puternic!!!
Adina, mi-ai furat primul zambet pe ziua de azi cu aparitia ta scurta - credeai ca poate treci neobservata, ai?
Cris.D, ce bine ca ai revenit sau cel putin iti dai silinta sa intri mai des. Ne-ai lipsit!
Ayanna, am vazut pozele si te inteleg de ce esti topita! Ce ma amuza cand se incrunta!
Andrelina, ai o nora jos palaria! Sa va traiasca
Evyme, nu stiu nici eu ce inseamna redistribuirea cerebrala dar dupa cum a spus medicul si dupa cum suna zic eu ca e ceva bun.Organismul incearca sa compenseze irigatia de la artera slaba. Deci e de bine!
Sotz de Al3csa, pana la urma v-a explicat medicul ce s-a intamplat, de la ce se trage toata chestia prin care ati trecut?
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina NEATA, IA UITATI VOI CE NORA AM... O FRUMUSETE DE FATA!!! http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/MariaIsabela# BRAVO ELEFANTICA, SUNT MANDRA DE TINE!!!! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009) Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
e superba ... sa fie sanatoasa si ea si mamica ei
Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
decenuela spune:
neatza fetele...
am apucat si io sa citesc....si incerc sa mai raspund..k mana libera.
in primul rand FELICITARI PT PROASPETELE MAMICI...SA AIBA BB SANATOSI SI MANCACIOSI.
ma intrebam de BEA, PLATEEA, CRIS.D, ALEXUTZZA.....totusi cris...a aparut...multumim de prezentza mami.
cisties,...m-a cam zapacit totce-ai scris tu legat de program si ce-au mai completat fetele. afdik ma simt in ceatza. realizez sunt o mama...defectuasa...:(( ....sclava la stapan
din prea mult bun simt pt a nu trezi consoarta si restul blocului...la prima scanceala luat bb in btate pus la titi...asta noaptea. se trezea la 1 si la 5. de cand cu , colicii se treza 1...si pana dimi doarme, scanceste prin somn, am sesizat, urla la schimbat, nu manank prea mult..cred ca e mort de obo ca-l doare.
mai nou desi am cos care se afla pe pat langa mine....am constatat ca mi-e mai comod sa-l pun direct pe pat, pe o pernutza, astfel incat...bb nu mai e f incantat de cos...dar cand i-oi lua patutz?
cand urla sau scanceste, se calmeaza-n bratze sau..macar sa ma vada langa el...nu-i f galagios dar are o sapt de colici...
aseara n-a plans la baie ..si nici la schimbat..cam cat tin colicii astia? continuu o perioada...vin si pleaca periodic?
cand am citit ce a scris sotul..forumist..asa m-am emotionat ca mi se facuse dor de bb meu desi abia adormise...
ratusco....eu mi-am cump din farmacie recipiente sterile pt urina, au 100 ml. si cand am un surplus sau stiu ca tre sa plec undeva...colectez lapte si-l pun la congelator. asa ca sunt linistita , nu vreau sa recurg la formula. mai ia cei sau stimulent pt lactatie..
VI4I e ingrozitor ce ti se intampla...nu pot sa cred...dar ..n-o fi dracu atat de negru...treci tu si peste asta...fii tare!
crisies..da ce mandrete ai tu acolo..niste frumosi toti 3.
fetele , voi mergeti cu bb la dr de fam sau la piediatru. recomandati vreounul?
..
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
cris_mario spune:
micky,dandana
eu sunt in pauza
Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
Ofe_27 spune:
Buna dimi, suntem si noi prezenti, insa cu toate ca am dormit bustean pana la 8.30 dim (fara treziri pt susu), parca tot somnorosi suntem.
Merg sa fac o cafelutza si sa citesc din urma si revin, pt ca am impresia ca au mai aparut pufuleti.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
pufuleti2010 spune:
Apel catre detectivii mei!!!
am actualizat listutele insa mai trebuie sa aflam numele bebeilor de Suzy si Blue_rain!!
Care afla primul primeste o si un