BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Bravo Xela! Bine ai venit bebe Cristian!

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

nu m-am suparat.
Multumim pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

ANDRE de oani2002 si arwen92!

rlc_credo, felicitari pentru vestile bune de la doctor!

Oani, m-a distrat descrierea colului. Deci acum nu mai tine de tine, bebe trebuie sa astepte sa vina ziua lui si gata, nu?

Nikole, de matale nimic, nimic?

Poze de Alexutzzza? Unde ca eu doar am citit postul ei si zicea ca n-are... SI SPECIAL PENTRU ALEXUTZZZA:

BINE AI VENIT ACASA MAMICO! ACOMODARE RAPIDA, RABDARE, LAPTIC SI AI GRIJA CA PREA MULTI VIZITATORI IL OBOSESC PE YANNIS.

TE ASTEPTAM MAI DES CU VESTI!

Evyme, te-ai odihnit pana la urma? Alicredo, tu?

Eu am fost la cumparaturi si ma simt foarte bine.... Acum astept sa se trezeasca gargaritzu sa ne jucam.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

nici eu nu beau energizante. de fapt nu cred ca am baut vre-un redbull pana acum. Dar stiu ca iti da aripi ...

e posibil sa mi se faca si mie rau de la el si sa mai am o pacoste pe cap...in loc sa fiu fresh acolo trup si suflet sa imi fie rau de la energizant...

Amiss

Sa stii ca exact la RedBull m-am gandit eu cand am auzit de coctailul cu miere de albine (ca si ala preactic tot energizant este, nu?). Dar la tensiunea mea de 17 cu 10, RedBull mai trebuia, ca sigur prindeam aripi.

Dar ca sa fiu sincera, RedBull ca RedBull, dar stii cum ar merge o tarie? Maxim am zis.

Mergi la inceput

Oare Lorex de ce ne-a dat doar flori si s-a volatilizat?

Si vesti de la ginerele ei nu mai avem?

Mergi la inceput

Eu sunt mai in urma cu stiinta, adica recuperez din spate, fetele din diaspora, la noi la pachetul promotional al nasterii primesti si o epiziotomie, d-aia trebuie sa fii ca-n palma sa nu se chinuie atunci cand trebuie sa te coasa.

Iar cu clisma... eu mi-am pus supozitoare ca sa evit sa-mi bage undeva un instrument mai mult sau mai putin steril (la cursul de puericultura ne spusese sa ne luam noi o chestie din aia de facut clisma, sa stam fara griji). Si acum sunt fericita posesoare a unei pere pentru clisma pe care nu stiu s-o folosesc. Exact ce-mi lipsea !

Mergi la inceput

Vad ca iar vorbesc precum televizorul. Schimb titlul capitolului si va las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

FELICITARI XELA !BINE AI VENIT BB CRISTIAN!
SA FITI SANATOSI ,BB PAPACIOS SI SA VENITI REPEDE SI CU BINE ACASA!

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Bine ai venit Cristian de xela!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare la fetele care au nascut sau au experienta si ma scuzati ca este o intrebare mai....Eu nu m-am epilat acolo cu ceara sau alte chestii decat cu lama si am inteles ca treb avut mare grija la nastere mai ales sa nu fi iritat sau la ceza ca te poti infecta.Daca in mom in care te apuca nu esti cum treb e vreo problema?ca acuma sincer doar nu stau toata ziua cu lama acolo ca ma irit.....Poate par ciudata cu aceasta intrebare dar ma obsedeaza ca nu vreau sa le aud pe asistente sau doctori comentand .

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

"formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ].

Si eu am stresul asta, pe langa cel cu clisma . Eu de ani de zile ma fac doar cu ceara pt ca de la lama ma irit groaznic, asa ca eu nu stiu cum o sa fac. Ca daca ma apuc asa pe nepusa masa, va trebui sa recurg la lama. O sa incerc sa ma fac cat mai bine, dar daca ma apuca cand nu e sotul acasa, cam aiurea ca eu nu ma pot apleca prea bine de burta si nici cu oglinda nu prea ma descurc cand e vb de epilat .... Asa ca daca ajung la spital "necorespunzator" asta e, n-au decat sa comenteze, ca doar nu m-oi da peste cap doar ca sa nu aibe asistentele "de lucru cu mine".

S-apoi epilatul ca epilatul, dar de clisma mi-e o groaza...As face orice sa pot evita acel moment, sa nu se intample. Aveti idee cum pot scapa?

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

se poate evita cu doua supozitoare cu glicerina introduse in seara dinainte (daca stii cand te apuca ).

Dar trebuie discutat si cu doctorul tau daca accepta asa

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput