BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
amiss_zip spune:
ma intrebam eu asa intr-o doara...oare daca as bea un redbull inainte sa nasc, adica la contractii de 1 minut asa...ore nu imi va fi mai usor sau nu voi avea mai multa energie sa suport stresul/oboseala?
un gand imi spune ca da, ar fi o idee, altul ca ma va agita si mai mult si ca in loc sa ma odihnesc intre contractii mai mult agitata am sa fiu si implicit ma voi epuiza si mai repede ducand la fiasco...
cred ca ar fi un element de egitare si "stres" in plus...
nu stiu...era doar un gand pe care l-am avut aseara in timpul unor contractii...hmmm
voi ce ziceti? a facut careva asta? un energizant inainte de nastere?
amiss_zip spune:
cred ca il va egita si pe cel mic...si vom fi mai putini concentrati catre "the exit"...
cine stie...
37+ 
evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Pentru ca a fost cererea mare avem si poze in care va aratam ochisorii aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |

Eu m-am indragostit 

Ai un bebe superb, mamico,
bravo! Felicitari
Si aveti si un fotograf priceput care stie sa va pozeze...
37+
David Alexandru... inca negociempoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
evyme spune:
| citat din mesajul lui amiss_zip ma intrebam eu asa intr-o doara...oare daca as bea un redbull inainte sa nasc, adica la contractii de 1 minut asa...ore nu imi va fi mai usor sau nu voi avea mai multa energie sa suport stresul/oboseala? un gand imi spune ca da, ar fi o idee, altul ca ma va agita si mai mult si ca in loc sa ma odihnesc intre contractii mai mult agitata am sa fiu si implicit ma voi epuiza si mai repede ducand la fiasco... cred ca ar fi un element de egitare si "stres" in plus... nu stiu...era doar un gand pe care l-am avut aseara in timpul unor contractii...hmmm voi ce ziceti? a facut careva asta? un energizant inainte de nastere? Amiss |
Nu stiu ce sa zic despre asta... Eu in general nu ma impac cu energizantele, mie imi fac rau... Dar nu cred sa-l afecteze pe bebe atat de repede (daca-l bei aproape de momentul expulziei)... Poate isi mai dau si alte fete cu parerea...

37+
David Alexandru... inca negociempoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
amiss_zip spune:
nici eu nu beau energizante. de fapt nu cred ca am baut vre-un redbull pana acum. Dar stiu ca iti da aripi
...
e posibil sa mi se faca si mie rau de la el si sa mai am o pacoste pe cap...in loc sa fiu fresh acolo trup si suflet sa imi fie rau de la energizant...
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
![]() ![]() Eu m-am indragostit ![]() ![]() Ai un bebe superb, mamico, bravo! Felicitari Si aveti si un fotograf priceput care stie sa va pozeze... 37+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
Multumim.
Si mami si tati sunt indragostiti de bebe.
Cat despre fotograf....
Tati ne fotografiaza.
Ce-i drept cu aparat profesionist.
Cand a dat gramada de bani pe el m-am cam suparat eu(vreo 3 mii euro), dar acum sunt incantata de ce poze face.
Andre_lina spune:
Felicitari pentru bloguri, Lucia, jos palaria! Teodor e un frumos si mami la fel!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
cristies spune:
Eu am umblat brambura pana acum dar vin cu vesti bune:
"Azi la 11.30 s-a nascut Cristian, 3,3kg, 50cm. Suntem foarte bine toti. Xela."
Sa fiti sanatosi si fericiti, mami sa aiba mult laptic si sa veniti repede acasa.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
evyme spune:
Ofe terminat de facut cartofi si papat deja. Foarte buni!

Multam de reteta
Sotzu a zis ca ar fi mers sa pun si niste afumatura printre cartofi; o sa incerc data viitoare. Oricum, foarte usor de facut si rezultatul excelent!

37+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
cristies spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Pentru ca a fost cererea mare avem si poze in care va aratam ochisorii aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Asta e cu totul altceva
Sa nu te superi pe mine ca am cerut cu ochisori
.Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010