BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidepuiuti spune:
unde vedeti voi pozele lui cristies? ... eu cred ca am o problema cu ochii...
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
xela, uau, ce putin mai ai pana la marea intalnire... Bafta multa, uite aici niste fete sa te incurajeze:
Nico de Isabela si 37+ cu Irina
AMR 2+ saptamani MAXIM
Ofe_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Am si eu o intrebare la mimicile care au nascut deja: la internare au cerut toti adeverinta de la angajator cum ca ati platit asigurarile de sanatate etc?? Daca, da trbuie sa fac un drum la serviciu . astept raspunsul vostru! si multumesc mult Amiss |
Nici eu nu am nascut inca, dar mie mi-a spus dr. sa am adeverinta la mine cand ma prezint la spital.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
Ofe_27 spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Am si eu o intrebare la fetele care au nascut sau au experienta si ma scuzati ca este o intrebare mai....Eu nu m-am epilat acolo cu ceara sau alte chestii decat cu lama si am inteles ca treb avut mare grija la nastere mai ales sa nu fi iritat sau la ceza ca te poti infecta.Daca in mom in care te apuca nu esti cum treb e vreo problema?ca acuma sincer doar nu stau toata ziua cu lama acolo ca ma irit.....Poate par ciudata cu aceasta intrebare dar ma obsedeaza ca nu vreau sa le aud pe asistente sau doctori comentand . 32+ Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine "formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ]. |
Si eu am stresul asta, pe langa cel cu clisma . Eu de ani de zile ma fac doar cu ceara pt ca de la lama ma irit groaznic, asa ca eu nu stiu cum o sa fac. Ca daca ma apuc asa pe nepusa masa, va trebui sa recurg la lama. O sa incerc sa ma fac cat mai bine, dar daca ma apuca cand nu e sotul acasa, cam aiurea ca eu nu ma pot apleca prea bine de burta si nici cu oglinda nu prea ma descurc cand e vb de epilat .... Asa ca daca ajung la spital "necorespunzator" asta e, n-au decat sa comenteze, ca doar nu m-oi da peste cap doar ca sa nu aibe asistentele "de lucru cu mine".
S-apoi epilatul ca epilatul, dar de clisma mi-e o groaza...As face orice sa pot evita acel moment, sa nu se intample. Aveti idee cum pot scapa?
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
Ofe_27 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti unde vedeti voi pozele lui cristies? ... eu cred ca am o problema cu ochii... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Sunt la capitolul trecut pe la pagina 17 cred. A pus un link in corpul mesajului.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
Ofe_27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ofe_27
Sunt la capitolul trecut pe la pagina 17 cred. A pus un link in corpul mesajului. 38+ Bogdan Christian Lucruri bebitza Poze cu burtica Poze cu noi doi |
La pagina 18 sunt.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
Ofe_27 spune:
Xela scoatem motatele zici!?! Uite si din partea mea cateva, sa-ti tina companie azi.
HAI XELA, CURAJ! VINE BEBE! YUPPY!
Restul le scoatem mai pe seara asa, sa nu oboseasca .
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
bubu_bu spune:
buna fetele dragele..noi am lipsit azi...am facut curat cumparaturi ca poate maine ne baga la nascut...am afcut un dus am aranjat frumoasaufff greu fu cu oglinda mamii ei si acu fug la dr la 4 avem programare sa vedem ce ne zice....
40+
AMR vedem noi
poze
floricel79 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am uitat sa va mai spun ceva. In sala de nasteri aveau oglinzi pe tavan asa ca am putut urmari live pe propria piele toata operatia. VAzusem pe youtube dar acum a fost live si pe propria piele. Mi-au zis ca daca nu vreau sa ma uit sa inchid ochii. Dar oare puteam? LA cat de curioasa sunt.... trebuia sa stiu si sa vad eu tot Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lucia2000, ce tareeee!!!! eu nu am putut sa ma uit nici macar pe youtube la o cezariana, darmite sa ma uit la ... a mea si IN DIRECT!!!!
Esti tare fato! Eu nu stiu cum as reactiona, poate m-ar apuca frica si as lesina pe-acolo desi nu sunt fricoasa si sperioasa de felul meu; trebuie sa stiu teoretic ce mi se intampla, dar nu tin neaparat sa si vad, brrr.
Si cum a fost?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+