BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetele nascute deja sau cele cu experienta, cat timp sangeram dupa nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Am si eu o intrebare la mimicile care au nascut deja:

la internare au cerut toti adeverinta de la angajator cum ca ati platit asigurarile de sanatate etc?? Daca, da trbuie sa fac un drum la serviciu .
astept raspunsul vostru! si multumesc mult

Amiss
mie mi-au cerut adeverinta,dar a fost in regula sa o duc in perioada cat am stat internata,nu a fost conditie pt internare[asa ca poate sa ti-o aduca sotul ,sa nu mai mergi tu la servici]

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salut fetele...si multumesc mult pentru aprecierile facute gagalicei mele...v-am zis ca-s topita dupa ea...

Noi avem abia o saptamana si 3 zile si suntem cumincioara foc...stiti vorba aia...papa, kk, somn...referitor la program, abia acum descoperim, de cand am venit acasa, pentru ca saptamana cat am stat in spital numai program n-am avut...mi-au dat-o in brate a doua zi (fara "instructiuni de folosire" ) si apoi cand incepusem si noi sa ne dumirim cum e treaba cu programul de somn sau papa, hop mai venea cate o asistenta la vizita sa verifice una alta, la cantarit, la verificat buricul etc. si nush cum pana mea se nimerea fix cand gagalicea mea adormea cel mai bine.
Acum dupa ce am venit acasa e cam asa...papa la san cam juma de ora (15 minute la unul si 15 min la celalalt) apoi somn (adoarme la titi) cate 3-4 ore, si apoi iar papa si tot asa...noaptea papam odata la 12, apoi inca o data pe la 3 si apoi dimineata la 6 cand pleaca tati la servici...dupa care somn pana pe la 9-10 amandoua...si tot asa...
Problema pe care o avem noi e ca nu prea reusim sa facem grr indiferent cat o tin pe umar sau pe burtica si sughita aproape dupa fiecare masa sau cand ii schimb pampersul si sunt nevoita sa o "manevrez" mai mult...Slava Domnului inca nu am cunoscut uratele de colici si poate ne apara Doamne Doamne in continuare...ca si asa la cel mai mic scancet tati intra in panica, ca vai ce are! daca se apuca de plans fara motiv tre sa-i calmez pe amandoi...si pe tati si pe bebe .

In rest, experimentam...suntem intr-o eterna mirare si descoperire...fiecare clipa e unica...ne bucuram cat putem de mult de toate, desi acolo undeva in subconstient exista permanent o grija pe care de acum o vom avea toata viata...grija ca totul sa fie bine si sa ne apere Dumnezeu de toate relele...

De dormit dormim cu mami si cu tati in pat, ca avem unul king size, dar stam in cosulet si ne scoate mami de acolo numai cat sa papam titi...ni se pare mai sigur asa, desi in spital am tinut-o numai langa mine, acasa mi-e frica...e si sotul in pat, adormim mai adanc...e mai bine in cosulet, dar tot langa noi...

Cam atat deocamdata ca am scris cam mult si mi-e teama sa nu pierd mesajul...

Apropos, adeverinta de salariat nu mi-a cerut nimeni la spital, doar buletinul la internare si pe parcurs cand au completat nush ce fise le-am zis eu toate datele despre mine si sot...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetele nascute deja sau cele cu experienta, cat timp sangeram dupa nastere?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
teoretic,pana la 6 sapt dupa nastere poti avea lohii...
practic,fiecare organism e unic,nu este o durata fixa;eu nu mai am nimic la 3 sapt jumate dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Amiss mersi pt raspuns si recomandari acum o sa vad ce bafta o sa am ,joi merg la control si sa vedem ce imi zice dr cum o sa nasc pana la urma si sper sa am bafta sa nu ma prinda chiar intre..."toaletari" si pana la urma oi vedea asta e se poate intampla orice.Si la gineco cand merg ma simt aiurea desi e femeie ca ma fac seara si pana a doua zi cand merg deja e putin crescut ca am vazut ca acum creste mult mi repede .Si eu va trebui sa vad cum fac ca eu sunt in somaj si acum ca sa iau prenatalu intrerup somaju si ma platesc ceide la casa de asig de sanatate.Eu nu am ce adev de la munca sa duc sa o intreb pe doctora ce treb sa am la mine.

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

"formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Vin si eu cu o la pranz ca de maine cine stie cand mai pup...
Maine dim merg pentru operatie la maternitate, sper sa aud numai vesti bune de la voi la intoarcere .

Acum, am citit din urma dar in reprize, sa vad ce am retinut:

In primul rand FELICITARI PTR ELEFANTICA SI HAIRCUT! Bun venit noilor bebei si refacere rapida proaspetelor mamici!

Am vazut poze noi cu gargaritzul Alexis de cristies si cu gagalicea lui ayanna_xem. Frumosi copilasi mai avem noi ...

M-am bucurat nespus ca lalitica2000 ne-a mai spus cate ceva despre ei. Ne sa fie bine!!

Am citit si ultimul update de la sotul Al3csa-ei si imi place ca e optimist si alaturi de ei. Mai rarut asa ... Ai grija de ei tati, oricum din poze se vede clar ca e un luptator si chiar daca e asa micut va recupera foarte repede.

cris.dogarel - ce bine ca ne mai scrii, ti se simte foarte tare lipsa aici cand nu intri .

cristies - la mine in casa cu frigurile astea au fost in jur de 22 grade, poate 21 ocazional. Ideea e ca eu cel mai bine ma simt intre 23 si 24 grade. La 21 nu imi place ca trebuie sa imi pun bluza de trening si eu vreau sa stau in tricou in general. Depinde foarte mult si ce tip de copil ai. Cum povestea si Amiss si la mine Andreea e din categoria cat mai dezbracata daca se poate, doarme noaptea dezvelita si in general si ea sta in casa in maneca scurta. Nu i-am pus never caciulita dupa baie si in general am tinut-o imbracata ca pe noi. Sunt convinsa insa ca sunt copii mai frigurosi, poate al tau e unul dintre ei daca seamana cu mami de acum , o sa iti dai seama in timp.
Cu pediatru, trebuie sa il vada cineva sa il ia in evidenta sa ii faca vaccinurile si la care sa apelezi de cate ori ai cate o nelamurire sau o problema ceva. Adica nu inteleg, cine ii face vaccinurile, dr de familie?

trimit si revin ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian

Mergi la inceput

ayanna ce strumfita frumoasa aveti voi! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
SI SA RAMANA LA FEL DE CUMINTE CA SI PANA ACUM

cristies ... unde ai pus pozele????????????? de cand ma stresez ca nu l-am vazut pe gargaritz......

lucia... e super teodor!;are si blogul lui deja...

am "presimtit" ceva,draga lorex, nu am vrut absenta in catalog

cred ca neuronul meu tot gravid a ramas,ca am uitat ce am vrut sa mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Raspund si eu prezent la apel, cris_mario. Nu stiu ce sa-ti zic cu pozele de pe flickr, nu le mai aveai salvate nicaieri?

Felicitari lia, gratiana, blue_rain, happyella, suzy78, miremia, mariucasara, tomaca, elefantica, haircut! Bun venit pe lume pufuletilor!

cristies, cris.d, amiss, multumim pentru sfaturile practice!

amiss, mare dreptate ai cand spui ca la inceput e mai usor sa convingi puiul sa doarma singur in patut si ca pe la 7 luni incepe cu adevarat balciul. Asa a fost si la noi cu Isa. Dupa ce am intarcat-o abia, catre 2 ani, am reusit sa o facem sa doarma singura la ea in camera (ce-i drept, a fost usor ca de atunci nici nu s-a mai trezit noaptea). Se mai intampla uneori sa vina la noi in pat, dar foarte, foarte rar. Despre adeverinta eu stiu ca nu e necesara, ca daca te internezi in travaliu esti considerata urgenta medicala. Eu o am totusi pregatita, pt orice eventualitate... Daca te mai vezi cu dr tau sau daca mai vorbesti cu el la telefon poate n-ar strica sa intrebi, ca sa fii sigura.

lucia, esti tare ca te-ai uitat la propria operatie. Si mie mi-a placut sa ma uit, tot asa in oglinizile de pe tavan, dar la cea de apendicita, cand eram mai tinerica. Super ideea cu blogul lui bebe, arata foarte bine!

onitza, multumesc pentru lamuriri, tin pumnii sa fie cum iti doresti!

dandanaG, micki_mica, felicitari pufuletilor vostri pentru cat de bine au luat in greutate!

cristies, ma bucur ca v-ati facut un program si ti-ai revenit din agitatie, conteaza mult pt bebe sa te simta linistita si odihnita!

lalitica, ce bine ca ati rezolvat cu actele, tin pumnii stransi stransi pentru voi sa fie bine totul pana la capat! adina, sper ca si voi sunteti bine.

cris.d, succes cu activarea neuronilor , ma bucur ca o sa ai ajutor de saptamana viitoare. Pupici fetelor.

ayanna, bun venit acasa!

Nico de Isabela si 37+ cu Irina

AMR 2+ saptamani MAXIM

Mergi la inceput

chiar ca-s ... imi cer scuze...

toate gandurile bune si rugaciunile noastre pt al3csa si minunata ei familie!bravo,taticule ! meriti toata admiratia noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ma bucur mult cristies ca merge treaba cu feonul .

ayanna_xem - ce realist povestesti tu acolo. Sa dea Domnul sa nu va deranjeze colicile dar uite ca ele apar pe la 2 sapt asa ca sa fiti pregatiti totusi , mai ales tati .

cris.mario - ai grija sa nu te obosesti prea mult maine la pomana .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian

Mergi la inceput