INSEMINARE 60

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

eu sunt in perioada de investigatii,inca...
am fost si la androlog la gynera, zice ca sotul e bine
mai urmez eu, ar mai fi histeroscopia de bifat si hormonalele de z3, mai recente
la gynera ma sfatuiau sa mai incercam o inseminare si cu ei, ca cica au rezultate bune, voi ce credeti?
eu am doua IA prima reusita dar pierduta si a doua nereusita...
ideea e ca mai vreau sa fac dar nu mai stiu unde si cu cine
mai "vorbim"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Emma, felicitari si sarcina usoara?

Viss, cum mai esti? Te mai doare burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

ralucutza79, sa dea Domnul sa fie bine de data asta, eu cand am reusit-o pe prima am stat pe masa ginecologica 5 minute, aproape...
ei cum procedeaza dupa sau ininte de ovulatie si ai facut cu Dracea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

elenus26 - tu ai facut IA cu dr. Albu? daca da te rog sune-mi cum este procedura acolo? Multumesc.

Mergi la inceput

bb_wanted - Da prima cu Dracea si a fost inainte de ovulatie, iar a doua cu Dragu, pentru ca nu se tine cont la ce doctor esti ci care dintre ei este in acea zi la inseminari (lucru care nu mi se pare normal). Cea de acum conform eco foliculi erau explodati. aici daupa procedura nu stai nici macar un minut pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

elenus26 - tu ai facut IA cu dr. Albu? daca da te rog sune-mi cum este procedura acolo? Multumesc.

eu am facut IA cu albu
il cheam pe sot cam cu 2 ore inainte sa dea proba, dupa care intri si tu in camera de inseminare.
vine dr iti face inseminarea, stai cel putin 20 min pe masa cu picioarele sus (lucru care nu e deloc greu pt cau masa reglabila si ti-o ridica ei atat cat sa stai cu picioarele sus dar nici sa nu cazi in cap) cat stai pe masa vine embriologul si iti spune cum a fost proba de sperma si cati gigei a introdus.
mai stai asa vreo 20 min, apoi te duci in salon, unde poti sa mai stai vreo 30 min daca doresti.
aaa si poate intra si sotul cu tine in salon daca vrea (al meu a preferat sa stea afara)
inainte sa pleci dr iti scrie o reteta iti da ceva sfaturi. si gata
te duci la receptie platesti si apoi astepti cu sufletul la gura vreo 2 saptamani

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

anna_ivan - Multumesc mult.
Exact cum ma asteptam, cu totul si cu totul altceva.
Poti sa-mi spui cat te a costat tratamentul si procedura?

Mergi la inceput

Tratament: 3 fiole de puregon *200 = 600 RON
7 fiole menopur *75 = 525 RON
3 fiole centrotide *110 = 330 RON

Monitorizari: 2 ecografii (la prima IA am facut doar una)* 60 = 120 aici trebuie sa specific ca la medlife iti da la receptie o fisa pe care dr scrie ce ti-a facut (consult, eco etc) la mine albu de fiecare data a trecut consult probabil ca sa nu imi ia prea multi bani nu stiu sau poate ca asa e protocolul IA ca daca ar fi trecut eco ar fi costat 150 una parca. aaa si eu am si card de fidelitate MEdlife si mai am si 6% reducere. acest card se face dupa cu prima factura pe care o platesti la ei.

Inseminarea: 980 RON
TOTAL 2500 LA CARE SE MAI ADAUGA VREO 3 MIL BENZINA CA EU VIN DE LA PITESTI

numai bebe sa iasa ca restul nu mai conteaza

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

anna_ivan - multumesc
O sa iasa, ai incredere. Cand o sa ai un raspuns?
Bafta multa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

anna_ivan - multumesc
O sa iasa, ai incredere. Cand o sa ai un raspuns?
Bafta multa

vinerea viitoare

Mergi la inceput