INSEMINARE 60
Raspunsuri - Pagina 18
crissia spune:
ralucutza - sincer nu cred ca dr.mea ar fi lasat pe altcineva sa-mi faca inseminarea eu chiar am ramas surprinsa cand am auzit ca nu esti pacienta ei dar ti-a facut ea pentru ca era tura ei.
pe mine ma chema la spital (unde este zilnic) daca trebuia neaparat sa ma vada intr-o zi in care nu era la gynera.
unde mergi maine sa faci beta?
ralucutza79 spune:
crissia - Asa da nu cum face Dr. Dracea cu mine.
Ma duc la Medlife la Unirii, si rezultatul il ai pana dupa-amiaza, pe pagina lor de net.
Aici costa 38 RON.
ralucutza79 spune:
crissia - Apropo Dr. Dracea cand am facut inseminarea era in clinica, dar nu avea timp pt inseminare, datorita consultatiilor.
Frumos din partea ei, nu?
crissia spune:
eu vad pe site la medlife doar grivita si mscurie
ai mai facut la medlife unirea si gasit rezultatele pe site?
crissia spune:
ralucutza,acum te inteleg de ce vrei sa schimbi medicul daca nu reusesti de data asta.si eu as fi facut la fel ,dar noi o sa reusim acum ca dr.dragu are mana buna.
ralucutza79 spune:
crissia - Da asa apare pe site-ul lor dar eu numai la Medlife-ul din Unirii mi-am fatut toate analizele pana acum iar rezultatul in vezi la sectiunea Laborator Grivita ( presupun ca acolo este laboratorul.
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissia ralucutza,acum te inteleg de ce vrei sa schimbi medicul daca nu reusesti de data asta.si eu as fi facut la fel ,dar noi o sa reusim acum ca dr.dragu are mana buna. |
Sper din tot sufletul.
crissia spune:
hai ca poate ma hotarasc si vin si eu maine la medlife
din cate stiu eu la ei nu se face programare pentru recoltari deci vad maine in ce stare sunt
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissia hai ca poate ma hotarasc si vin si eu maine la medlife din cate stiu eu la ei nu se face programare pentru recoltari deci vad maine in ce stare sunt |
Nu se face programare, trebuie sa mergi dimineata pe nemancate