INSEMINARE 60
Raspunsuri - Pagina 13
crissia spune:
buna fetelor!
ralucutza ,nu ma mai doare burta,doar sanii din ce in ce mai rau.
nu mai stiu ce sa cred pe mine nu ma dor de obicei nici inainte de CM
alla ,asa m-am gandit si eu pentru ca au inceput sa ma doara la 2z de la IA deci nu avea cum sa fie semn de sarcina
sensibila spune:
ralucutza79 - beta poti sa faci si sambata si duminica la Babes fara probleme. Si iti da rezultatul in cateva ore.
e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
crissia spune:
aruam , te asteptam cu vesti cred ca la tine au trecut cele 14 zile de la IA.
ralucutza, ce facem pana la urma cand facem beta?
oana_26 spune:
buna fetelor,
sunt foarte suparata
,am facut a4a IA ,am reusit sa raman insarcinata din nou, dar am pierdut si sarcina asta.Stiam ca am uterul subtire dupa ce am pierdut primele 2 sarcini,iar tratamentul dat de Dr Uscatescu de la Fundeni nu era tocmai cel bun,lucru recunoscut de ea vineri.Acum astept sa imi dea alt tratament si sa fac a 5a IA.Inseminarile le fac cu Dr Dragu, am citit ca si crissia era multumita de ea.Este o doctora fffff buna,care nu s-a dat batuta dupa ultima sarcina pierduta,m-a incurajat si m-a convins sa o iau de la capat.
ralucutza79 spune:
crissia - Eu zic sa mergem joi. nu avem nimic de pierdut.
Si in cazul in care nu iese nimic repetam luni.
Eu una nu mai am rabdare.![]()
crissia spune:
oana,imi pare tare rau sa aud asta imi imaginez prin ce treci.eu zic sa mergi la dr.dragu si pentru tratament.
crissia spune:
nici eu nu mai am rabdare ,asa facem mergem joi si vedem ce iese daca nu pana luni mai putem face teste de urina.
tu cum te mai simti?
elenus26 spune:
Ralucutza... Crissia... suntem alaturi de voi. Eu sper sa veniti cu vesti "pozitive"
Oana imi pare foarte rau pentru sarcina pierduta! Dar nu te lasa doborata. Stiu ca in momentele astea cuvintele trec pe langa tine si parca nimic nu-ti alina suferinta, dar e un lucru bun ca ramai insarcinata. Trebuie sa se prinda pana la urma!
Viss tu cum te mai simti? Stai cuminte in patut?
Va pup si aveti grija de voi!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

oana_26 spune:
crissia - fizic acum sunt bine,cred ca stau mai rau cu psihicul.Cu dr Dragu merg mai departe cu tratamentul pt inseminare (sunt sub observatia ei de anul trecut din iunie cand am inceput analizele pt ca nu ramaneam insarcinata) dar pt ca am pierdut primele 2 sarcini m-a trimis la Uscatescu care in urma unor analize a juns la concluzia ca am uterul subtire,mi-a dat un tratament si am facut a 4a IA ,iar cand m-am dus vineri si i-am zis ca am pierdut si a 3a sarcina a recunoscut cu seninatate ca mi-a gresit tratamentul
.
Iti recomand sa continui si tu cu Dragu,este o doctora deosebita si te asculta.eu am facut 4 inseminari din care la 3 dintre ele am ramas insarcinata.mi-a facut inseminare si duminica,pt ea nu a contat ca este duminica,dc atunci trebuia atunci a venit.