INSEMINARE 60
Raspunsuri - Pagina 12
elenus26 spune:
Felicitari Emma!
Sa-ti mearga bine! Doamne Ajuta!
"Speranţa este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Emma_ spune:
Cora79, rezultatul la spermograma a fost de 3 mil. dar motilitatea si morfologia au fost un dezastru. Deci pe toate planurile a iesit prost.
Acuma cum a zis si doctorul, e novoie doar de un gigel smecher:)
Eu sper sa fie bine, dar sint tare ingrijorata si nu ma pot relaxa/bucura.....
Las timpul sa treaca si inca nu zicem la nimen.Vom vedea.....
ralucutza79 spune:
elenus26 Multumesc mult.
De la Farmacia Tei am luat si eu Menopurul cu oferta(la 5 fiole una e gratuita). Este o super farmacie. Aproape toate medicamentele sunt mai ieftine. Oferta cu Menopurul au scos o pentru ca expira in martie.
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emma_ Cora79, rezultatul la spermograma a fost de 3 mil. dar motilitatea si morfologia au fost un dezastru. Deci pe toate planurile a iesit prost. Acuma cum a zis si doctorul, e novoie doar de un gigel smecher:) Eu sper sa fie bine, dar sint tare ingrijorata si nu ma pot relaxa/bucura..... Las timpul sa treaca si inca nu zicem la nimen.Vom vedea..... |

Si sotul meu are o spermograma foarte proasta,are variatii,ba 5 milioane ,ba 1 milion sau cateva sute de mii de
,mi-ai dat incredere oricum,este clar ca se intampla si minuni

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
anna_ivan spune:
intrebari frevctente despre IUI
http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
Emma_ spune:
Cora nu-ti pierde speranta. Cu rezultatele sotului doctorul ne-a zis ca sansele sa ramin insarcinata sint 1 la 1 mil. Si uite ca s-a intimplat.
Ti-am zis ca doctorul cind a vazut rezultatele a zis ca ar sugera direct FIV, ca sa nu mai cheltui, bani si sperante desarte.
Dar sa-ti spun ceva. Noi am citit mult pe net si am gasit ca si alimentatia conteaza f. mult ptr. barbatii cu low count. De ex. sotul s-a lasat de fumat,mai bea cite o bere din ani in pasti, nu bea cafea si cu citeva zile inainte de ami incepe zilele fertile minca scoici crude. Asta e ce am descoperit noi ca ar ridica nr. de gigei natural.
Plus lua tot felul de vitamine si surplusuri. Nu stiu daca au ajutat sau nu sau care a fost cauza, dar avem II liniute!
Sa dea DD bebei frumosi si sanatosi la toate fetele de pe DC.
Va pup.
alla76 spune:
ALBINUTZA24 bine ai venit si sedere cat mai scurta pe listuta aspirantelor. listuta burticilor te asteapta sa te inscri!
viss, felicitari pentru confirmarea eco. ma bucur ca ai reusit sa iti iei concediu! La Multi Ani! cu intarziere, dar din suflet.
crissia, deocamdata simptomele sunt de la stimulare. in curand o sa apara si cele de sarcina
elenus26, imi pare rau ca a trebuit sa opriti procedura...
eu la ultima incercare a trebuit sa o opresc din motivul ca s-au incapatanat sa nu cresca... la tine au crescut ca fat frumos...
ce ne e dat sa suportam 
siema imi pare rau ca nu a fost reusita inseminarea! capul sus si cu incredere la noua incercare
Emma_ felicitari pentru reusita! sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara, cu BB hotarat. si noi am avut surpriza cu sarcina pe cale naturala cand ne pregateam de FIV...
E extraordinar cum ati reusit, tinand cont de spermograma sotului tau de la IA-ul precedent. E minunea voastra BB mic! Sa va traiasca!!!
anna_ivan eu as zice ca poti lua linistita acidul folic. surplusul oricum se elimina, si iei doar 1mg...
tare mi-a placut cum ai descris procedura!
sabrinela, mie mi-au spus sa numar fara sa includ ziua procedurii. adica ziua procedurii e ziua 0, urmatoarea e ziua 1 si test cel mai repede din ziua 14, de preferat 16 (asta pt cine are rabdare...)
mary80 imi pare rau pentru testele negative.
Sabine! pe unde esti!? mi-e dor de tine!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sensibila spune:
Emma_ - felicitariiiiiiiiii ! Ce mai conteaza daca e din IA sau natural ! Probabil ca a ajutat la ceva si IAul facut. Superrrrrrrr ! Ar fi foarte bine sa mergi sa faci o beta si apoi repetata la 48 de ore. Sarcina usoara si bebel santos !
anna_ivan – accidul folic se ia cu cateva luni inainte sa ramai gravis au macar din mom din care stii ca esti gravi + in primul trimistru de sarcina.
ralucutza79 – beta HCG se face cel mai devreme din ziua 10. Insa eu iti recomand sa astepti macar z12, pt ca daca nu ai ovulat in ziua cu IA, ci a doua zi, mergi degeaba. Ca sa fie sarcina valaoare trebuie sa fie peste 5. CM apare dupa IA la 12-14 zile. Pentru ca IA se face in momentul ovulatiei deci e normal sa vina la max 14 zile.
sabrinela - se poate sa fie prea devreme pt test. Mai asteapta si fa un alt test in z14 sau un beta.
siema – eu am facut IA cu Dr Moisa . Nu se sta niciodata 30 de minute si nici nu conteaza cat stai. Ce cand faci sex apoi stai 30 de minute ? Glumesc. Eu am stat maxim 10 min si din 3 IA facute cu dansa s-au prins 2. Deci … eu cred ca e super ok.
mary80 – poate da eroare tenstul. In mod normal ar fi trebuit sa iti vina Cm pana in z15. Doamne ajuta sa fie un bebe mi rusinos ! Incearca un Sure Check daca ai facut altceva , altele maid au erori.
crissia – sanii sensibili , daca nu ii ai de obicei sunt semn de sarcina.
e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ralucutza79 spune:
sensibila - Multumesc mult pentru sfat.
Sincer nu cred ca o sa am rabdare.
Z10 este joi, deci Z12 sambata si nu cred ca o pot face undeva, lucru care ar duce la amanarea pana luni.
UUUUUUUUUUUUUU tarziu rau.
Am super mari emotii.
Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut data trecuta.