INSEMINARE 60

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

mary80 - Acelasi lucru spun si eu.
Fi tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

mari,nu te descuraja totusi n-a venit menstruatia stiu ca vine cam dupa 14 zile. nici testele astea nu sunt 100% sigure
de ce nu faci beta?
ralucutza ,poate ne intalnim vinerila gynera cu rezultate pozitive

Mergi la inceput

crissia - Sper din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

ralucutza79 eu am calculat z1 din data la care am facut IA,nu asa se calculeaza? mary80 mie la 14 zile mi-a venit cm cand am facut data trecuta(cand a fost doar stimulare cu pregnyl)si tu esti z15,eu acum astept sa vina luni a,eu asa tare m-am stresat ca ieri mi-a fost rau dar nici azi nu ma simt bine,zici ca sunt drogata(nu stiu daca asa este)dar ma simt slabita rau,imi tremura mainile,picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Multumesc ptr. urari si incurajari! Acuma mi-e o frica de nedescris ptr. anul trecut am avut un avort spontan si am ramas cu gustul amar.
Pe mine ma durut butica imediat dupa ce am ovulat, aveam dureri de ziceai ca-mi vine CM, desii mai era inca o sapt. juma pina sa vina.
Si sanii mi s-au umflat tare si m-au durut vreo 3-4zile. Acuma nu prea.
In rest alte simptome nu am avut si nu am, decit ca stau cu testul in mina si nu-mi vine sa cred. Sotul a avut numaratoarea la gigei f. mica in noiembrie cind am facut IA. Doctorul mai mult mi-a facut IA de gura mea, el imi recomanda direct FIV. Si de luna viitoare voiam sa incep cu prepararea ptr. FIV. Inca nu-mi vine sa cred! Doamne-ajuta sa fie bine si va doresc si voua la toate fetele de aici sa vi se indeplineasca visul de-a a devenii mamica.
Va mai tin la curent.

Mergi la inceput

sabrinela - Ba da, asa se calculeaza.
Bafta multa.
Asteptam vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emma_

Multumesc ptr. urari si incurajari! Acuma mi-e o frica de nedescris ptr. anul trecut am avut un avort spontan si am ramas cu gustul amar.
Pe mine ma durut butica imediat dupa ce am ovulat, aveam dureri de ziceai ca-mi vine CM, desii mai era inca o sapt. juma pina sa vina.
Si sanii mi s-au umflat tare si m-au durut vreo 3-4zile. Acuma nu prea.
In rest alte simptome nu am avut si nu am, decit ca stau cu testul in mina si nu-mi vine sa cred. Sotul a avut numaratoarea la gigei f. mica in noiembrie cind am facut IA. Doctorul mai mult mi-a facut IA de gura mea, el imi recomanda direct FIV. Si de luna viitoare voiam sa incep cu prepararea ptr. FIV. Inca nu-mi vine sa cred! Doamne-ajuta sa fie bine si va doresc si voua la toate fetele de aici sa vi se indeplineasca visul de-a a devenii mamica.
Va mai tin la curent.
Emma,felicitari pentru bebe,sa ia o sarcina usoara si un bebe sanatos
Poti sa imi spui si mie cam ce valori avea spermograma sotului?

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.emma- felicitari.cred ca multe dintre noi am trecut si printr-un avort menstrual/spontan,si am ramas cu frica in san,dar primul pas e testul pozitiv, bucura-te de el,ca dup-aia treci si la pasul 2, sa tii sarcina.eu pana la ecografia de 6 sapt. sa vad ca-i bate inimioara,nu-mi pot deschide inima total,sa las bucuria sa se reverse, cate un pic-pic, ca-i mai sanatositi tin pumnii, si-ti doresc sa-ti fie bine
luminita-ma bucur ca iti e bine.nu m-au lasat durerile de tot, dar sunt mai rare,trec mai repede,dar inca sunt..asa ca incerc sa stau la pat cat mai mult..iti tin pumnii si tie,sa ne povestesti dc faci vreo eco, ceva..
bb wanted: da, am hepatita, dar B.si atunci cand am descoperit deja aveam amandoi.se transmite cel mai frecvent sexual.acum noi am depus dosarele ptr trat.de hepatita asa ca, dc sarcina mea merge bine, dup-aia 5 ani o sa ne tratam amandoi.la tine e cam periculos ca poti lua si tu, ceea ce e cam naspa..acuma tu decizi ce alegi care sunt optiunile tale de acum incolo, prioritatile..
sorinake- multumesc de intrebare, durerile mai sunt. ieri am fost in vizita la soacra, am mers cu masina nu pe jos, dar dup-aia am avut iar dureri..asa ca, voi incerca sa stau efectiv la pat dc asa imi e cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

SABRINELA plansu, ameteala pot fi semne bune
elenus nu stiu ce sa zic. eu am avut cateva pete maronii, iar apoi 3 zile nimic. abia in a 4 zi mi-a venit sangerare normala. am inceput injectii a doua zi.
tu acuma ai facut doar menopur?
ca si eu la a doua incercare de IA cand am facut doar menopur , in z6 aveam un foli de vreo 18 mm care tindea sa se faca chist si era si singurul, asa ca am anulat IA, iar urmatoarea mi-a dat menopur+puregon

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Buna Anna!
Acum mi-a dat Menopur+Puregon.
Am intrerupt tratamentul, dar am niste intepaturi la ovarul stang, si apoi se intind spre dreptul parca si mai tare. Ma dor sanii si s-au mait ingrozitor...
Asta e acum...astept uratii sa vina si o luam de la cap :)

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

elenus26 - tu ai facut IA cu dr. Albu? daca da te rog sune-mi cum este procedura acolo? Multumesc.

Ralucutza scuze pentru intarziere. Nu am apucat sa mai intru sambata. Am vazut ca ti-a raspuns Anna referitor la cum sunt IA-urile la Medlife. Singura mentiune e ca eu am gasit la Farmacia Tei Puregonul cu 155 Ron fiola si la Menopur au oferta(la 5 fiole una e gratuita).
Bafta multa Ralu!

"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

Mergi la inceput