INSEMINARE 60

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

crissia - nu , nu mi au spus de el.
De data asta o sa fac de capul meu.
Data trecuta exact la 14 zile " au venit musafiri nepoftiti de doi ani de zile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

adevarul este ca nici mie nu mi-a zis nimic pana nu am intrebat eu .
dr.albu este la medlife?pentru ca eu am ramas cu o parere foarte proasta despre aceasta clinica .
eu am plecat de la medlife si am ajuns la gynera unde dr.dragu mi-a lasat o impresie buna cel putin pana acum

Mergi la inceput

crissia - Da, este la Medlife. dar asa cum povesteste si anna_ivan este altceva.

Nu stiu de ce ai o parere proasta

Ai fost la DR. ALBU?

Mesajul de la anna_ivan:
eu am facut IA cu albu
il cheam pe sot cam cu 2 ore inainte sa dea proba, dupa care intri si tu in camera de inseminare.
vine dr iti face inseminarea, stai cel putin 20 min pe masa cu picioarele sus (lucru care nu e deloc greu pt cau masa reglabila si ti-o ridica ei atat cat sa stai cu picioarele sus dar nici sa nu cazi in cap) cat stai pe masa vine embriologul si iti spune cum a fost proba de sperma si cati gigei a introdus.
mai stai asa vreo 20 min, apoi te duci in salon, unde poti sa mai stai vreo 30 min daca doresti.
aaa si poate intra si sotul cu tine in salon daca vrea (al meu a preferat sa stea afara)
inainte sa pleci dr iti scrie o reteta iti da ceva sfaturi. si gata
te duci la receptie platesti si apoi astepti cu sufletul la gura vreo 2 saptamani

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
[/quote]

Mergi la inceput

nu,nu am fost la albu am fost la popa poate ca albu este altfel dar mie popa nu mi-a placut deloc si am ramas cu impresia asta despre toata clinica. oricum eu sunt hotarata sa nu mai merg acolo.

Mergi la inceput

crissia - Am inteles.
aici ti au spus ca sunt sanse de reusita dupa 4-5 incercari?

Mergi la inceput

nu,asta am citit pe acordul ala care l-am semnat ca dupa 4-5 incercari sansele sunt de 50%.
este adevarat ca nici eu n-am pus prea multe intrebari,dar daca intrebi iti raspunde la orice si incearca sa-ti explice pe intelesul tau,cel putin dragu nu stiu ceilalti cum sunt

Mergi la inceput

crissia pe tine te dor ovarele?
Eu pana ieri am avut o durere vaga ca la menstruatie iar astazi ma dor ovarele. Am incercat sa sun toata ziua la clinica, ar nu raspunde nimeni.

Mergi la inceput

nu ma dor ovarele am doar durerea de burta ca la menstruatie si sanii umflati si sensibili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

ziua 15 IA, facut test de urina (din ala cu 7-zile de la conceptie, 4- zile mai devreme) si a iesit tot negativ...deci cred ca trebuie sa ma astept la ce-i mai rau...
dar tot mai sper pana luni-marti...poate este o eroare desi n-am nici un simptom de sarcina...
sunt cu moralul la pamant..nu stiu ce sa mai zic..noi ne chinuim de ani buni si altii ii lasa sa moara de frig, de foame, ii abandoneaza...de ce se intampla asta oare n-o sa inteleg niciodata...
doar Bunul Dumnezeu stie
succes fetelor poate aveti voi mai mult noroc decat mine, va tin pumnii sa ma rog pentru voi

Mergi la inceput

crissia - Super, ai toate sansele sa fi

Mergi la inceput