Sezatoarea canadiana (170)
Raspunsuri - Pagina 4
monicutza_bb spune:
Uite aici (de exemplu) preturi la oale:
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categories/departments/kitchen/15925/
mai gasesti aici oale (dar site-ul nu are decat 2-3 exemple)
www.canadiantire.ca
www.walnart.ca
www.zellers.ca
Uite, chiar la zellers au un set Bialetti de 8 bucati in reducere -100$ (pretul de acum este 59.99) cu set de ustensile de bucatarie ca bonus
pitilache spune:
Ankalaura imi permit si eu un sfat la bagajele tale si mai ales la oale. Eu zic sa te gandesti ca nu o sa mergi la cumparaturi de oale si tigai a doua zi cum ajungi si poate o sa ai nevoie sa faci ceva de mancare. Asa ca poate ca merita sa-ti iei o oala mai buna din ce ai deja si la fel o tigaie, mai ales ca ai una buna deja. Nu cred ca ocupa mult loc in bagaj si le ai la indemana cand ai ajuns aici.
mamaana sanatate multa fetelor!
Isa este mult mai bine. Aproape ca nu se mai vad bubitele. Pe fata au disparut aproape toate. A fost probabil o forma foarte usoara pentru ca avea deja vaccinul.
cge spune:
Fetelor, si eu am carat pilota lui Victor din Ro, si nu o mai folosim.
Am luat super pilote de 2 persoane din Zellers anul la reduceri cred ca cu maxim 40$. Stiu sigur ca mi-a placut oferta si am luat 3
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
crisflo34 spune:
Ankalaura, noi am primit formularul (pe care trebuiau completate vaccinarile in engleza de dr. de famile) chiar de la doctorita de la OIM, unde am facut analizele spunandu-ne ca o sa ne trebuiasca musai pe aeroport. La aeroport nu ni le-a cerut nimeni. La inscrierea in scoli insa da. Eu am si acum dubii ca dr. de familie nu a tradus corect anumite vaccinari.
Am si eu o intrebare va rog, oare Sabina mea, 5 ani, daca incepe Sk la french si vorbesc la scoala suta la suta franceza pana in clasa patra o sa invete usor sa scrie in engleza singura/ cu ajutorul meu?
Sabina face acum Jk in engleza si suntem in To de un an, deci vorbeste engleza.
Sper sa am curaj sa scriu mai des de acum!
Multumesc si numai bine,
Cristina, mama Sabinei
http://sabinac.netfirms.com/
ankalaura spune:
Pff... am iesit din ceata Da, exact asta era punctul pe I... Cand o sa ajungem, nu o sa putem astepta reducerile. Deci iau una-doua la mine.
Moni - excelente linkurile.
Ma scoate din sarite ca daca eu googalesc de aici nu imi da in nici un caz aceleasi rezultate, nici daca cer pagini din Canada si scriu in "canadeza" in linie! Nu pricep care e chestiunea, s-o fi ametind intrebarea printre servere, plecand din Ro...
Doloress spune:
Subscriu si eu la ce a zis Ana nu merita sa-ti cumperi nimic nou. Mai ales la preturile de acum din Romania, eu cand am plecat in 2004 era alta viata, acum cand am fost anul trecut, faceam conversia si-mi faceam cruce, in Canada gaseam multe chestii mult mai ieftine si mai de calitate. Anul trecut din Romania nu mi-am luat absolut nimic, decat carti si chestii de suflet, rummy din ala cu piese din marmura de la Reghin, tot felul de amintiri de pe la manastiri, oua pictate, chesti de artizanat.
Am fost prin magazine si era sa pic cand vedeam preturile. Deci daca ai ceva, vii cu ele, dar in rest... sosete sau lenjerie intima, eu mi-am adus cam jumate din ce aveam si mi-a fost de ajuns. Cand am vazut reducerile la La vie en rose sau la La Senza nu ma mai oprea nimeni din cumparat.
Anca dar trebuie sa-ti dea mancare de copil in avion? Noi am tot calatorit cu avionele anul trecut si nu ne-a dat in nici o calatorie nimic pentru el. La Londra in plus ne-au pus sa deschidem borcanelele si sa le gustam, mai aveam si un iaurtel pentru el si l-au aruncat direct la gunoi.
Mancare in bagaje, socrii mei mereu mi-au adus, nu reuseam nicicum sa-i conving sa nu mai aduca. Norocul nostru anul trecut, ca am venit noi cu soacra-mea si am reusit sa o convingem sa nu aduca mancare pentru ca ne-au controlat in fiecare bagaj, cu amanuntul, de genul, ca ne lua un lucru, ne intreba de unde l-am cumparat si cati bani am dat pe el . Nu stiu ce au avut cu noi. De fapt pe soacra-mea au puricat-o mai mult si au luat-o la intrebari cand au vazut ca vine sa stea 6 luni, cand au vazut ca avem copil mic, le era frica sa nu ramana aici. In 2007 ne lipsea un bagaj si am asteptat ceva pe acolo, asa ca ne-a tot mirosit un catel , insa nu aveam nimic compromitator nici atunci.
Sanatate multa bolnaviorilor, si noi ne revenim cu greu dupa 5 zile de febra, mucisori, prima vizita la urgenta (nu ne mai trebuie! )
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Doloress spune:
Anca sunt cosmetice -417 si in Montreal.
In general daca stati in dubii in legatura cu ceva ce vreti sa cumparati, dati un search pe Google si sigur gasiti pretul pe undeva, de exemplu pilotele de la Ikea sau oalele, si faceti comparatia.
Best buy , Future Shop pentru electronice,
Zellers, Sears, Ikea, Walmart - magazine cu de toate.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
mikiion spune:
Doamne ce mai scrieti!!!!!
UItati aici lista cu ofertele din Montreal:
http://www.publisac.ca/fr/circulaires/categorie/produits-menagers/
Se cheama circulaire ofertele.
Pentru mancare aici:
http://www.publisac.ca/fr/circulaires/categorie/alimentation-epiceries/
Pucku, am fost ieri , dar n-am vazut mare lucru la copii-baieti Old Navy.
Eu eram cu salamul, logic ca nu-l complic pe fratele meu, ca sa aiba probleme. Acum cu semintele de leusteam mi-ati dat o idee. Eu luam de la magazinul romanesc din Jean Talon niste pungute de leustean. Nu foarte scumpe, mie mi-au ajuns 1 an aproape.
O sa primesc sigur bomboane de pom( nu radeti de mine)
Isteria s-a amplificat de cand ultimul atac in ziua de Craciun...... Si s-a declansat dupa atacurile de la Londra. Asa ca fiti atenti ce puteti lua cu voi in avion. Nu poate depasi 4 OZ. Inclusiv creme, paste de dinti s.a., parfumuri...La cala cu ele. O colega a incercat sa aduca de Craciun un borcan mic mic de gem din Elvetia si i l-au confiscat pentru ca era in bagajul de mana.
Nu mai spun de lucruri ascutite
jessie spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca ati omis sa le recomandati viitoarelor canadience magazinul Winners! :-)
E magazinul meu preferat, unde gasesti oale, haine, pantofi, chiloti, de calitate si la preturi foarte rezonabile. Noi de acolo am luat oale, tigai ff bune, si cu preturi intre $20-50.
Nelia, multa sanatate! M-am gandit la viroza ce v-a lovit pe toti saptamana asta si ma intreb oare nu ati luat-o de la gradinita la care mai lucrati voi? Stiu ca asa au patit niste prieteni care faceau curatenie la o gradinita si au luat de acolo boli cu gramada...
zavalita spune:
eu in ultimii 2 ani tot asteptam sa plec, initial intr-o alta destinatie, si am fost mai cheap asa...nu mi-am mai cumparat mare branza prin casa.asa ca n-am mare lucru de luat, de aici intrebarile...ca de undeva trebuie sa-mi cumpar, si atunci de unde?!
mie si sosetele la noi mi se par scumpe, hainele la fel, dar fata de ce-am vazut eu prin europa totusi la sosete si lengerie intima stam bine ca pret.de asta intrebam.