"Fenomenul Avatar"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Eu nu stiu daca este potrivit dar am ramas surprinsa sa vad f.multi copii mici .Cred ca copii s-au distrat si nu exista nimic in acest film care sa-i sperie.Asta e parerea mea personala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

marumiha multumesc foarte mult

daca nu e nimic care ar putea speria un copil vom merge si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si mie mi-a placut Avatar extrem de mult, merita sa-l vedeti in IMAX. Mie nu-mi place sa revad filme, dar pe acesta chiar vreau sa-l revad.....tot in IMAX.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu l-am vazut 3d, l-am vazut acasa. frumos filmul, deosebit. daria_ioana l-a descris foarte frumos.
nu stiu cat de labil psihic trebuie sa fii ca dupa ce vezi un film sa te sinucizi?
uneori mai vars si eu cate o lacrima in coltul ochiului la filme de dragoste fara happy end, dar nu sa ma sinucid. filmul e film, viata mea e viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

SPER SA CASTIGE OSCARUL PENTRU CEL MAI BUN FILM. SE MERITA DIN PLIN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

L-am vazut in 3D, mai mult de gura unor prieteni , pentru ca eu am o parere proprie despre filmele astea "fenomen" - majoritatea sunt much addo about nothing.

E un film agreabil, daca nu te astepti la mari profunzimi si vrei sa urmaresti un basm gen "stapanul inelelor" sau mai stiu eu ce povestioare au aparut in ultimii ani. Un pic prea lung (3 ore intepenit in scaun e totusi mult) evident bine facut, reteta de succes, efecte speciale super - si cam atat.

Personal, i-as da Oscarul pentru efecte speciale, in rest e doar un basm bine ecranizat. Mai mult mi-a placut noua ecranizare a "Povestii de Craciun" a lui Dickens.

Citisem despre fata care s-a sinucis inainte de a vedea filmul si tot asteptam sa se termine rau, sa se intample ceva deprimat odata ca sa se justifice articolasul :), dar de unde, binele invinge rau and they live happily ever after si tot tacamu'. Cred ca "jurnalistul" respectiv era platit la numarul de caractere si-si facea si el norma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

L-am vazut si noi, cam multa violenta pentru un film AG (parerea mea), dar odraslei mele i-a placut foarte mult.

De fapt a fost si foarte impresionata pentru ca am mers la acel film (imi tot spune "nu-mi vine sa cred ca m-ai dus la un film de oameni mari ).

Io ce pot sa zic: scenariu mediocru, stereotipuri de hollywood, efecte speciale minunate (trebuie vazut 3d sau imax), flora si fauna de pe Pandora de poveste.

Acu' nu stiu ce sa zic despre sinucidere, dar si fata mea de 6 ani a inteles ca este vorba doar despre o poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Pentru cei care cred ca numai pe Pandora exista asemenea locuri magice:
http://www.realitatea.net/12-locuri-de-pe-pamant-care-au-inspirat-pandora--planeta-din-avatar_698340.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fi`miu a fost aseara cu sotul la avatar si n-are nicio legatura cu dperesii sau alte minuni. Eu am fost in seara asta pentru ca mi-a stat sotul cu copiii. Da, mi-a placut, si dimpotriva nu faci nicio depresie, ci te face sa iubesti natura si sa n-o mai distrugi. Eu un fel de ECO.
Fi`miu are 9 ani, deci e ok. Si, cred sa naste un sentiment bun pentru ei in viitor , sa protejeze Planeta Albastra .
Merita Vazut.
Lali, in 2054 nu vor mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ellej si eu sunt de aceiasi parere si mie mi-a placut mult mai mult "Poveste de Craciun" iar mesajul a fost mult mai profund.
Coincidenta sau nu eu dupa ce am vizionat Avatar m-am simtit cam perduta in spatiu la propriu si doua zile am avut dureri de cap.De obicei nu am dureri de cap dar de data asta au fost chiar foarte puternice.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput