Viata de camin!
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
dar zacustile de sub pat?
si Pittis care venea la citeva luni la Iasi si discutam woodstock si the wall si concertul de la pompei
si punea chuck berry ...
am facut si eu un semestru practica la cantina si pentru ca am dat doua bucati de carne in loc de una, la un baiat, o bucatareasa a aruncat cu o oala din aia imensa dupa mine ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
jenn spune:
Am prestat de serviciu la cantina.Cartofi,ceapa ,cantitati industriale.Stateam 15 minute in dus sa scot mirosul.Atunci am invatat sa ma dau pe maini cu pasta de dinti sa dispara mirosul de legume.Cine era de servici aducea mere in camera,eeee![]()
lara_c spune:
Nu inteleg de ce faceati serviciu la cantina.
Aveati caminul gratuit?Ca pe banii vostri ar fi chiar culmea sa vi se ceara munca in plus.
Si in ziua respectiva era ok sa lipsiti de la cursuri??
Cat de des??Ce fel de sistem le cere studentilor sa lipseasca de la cursuri?!
Cand se intampla asta?
Lara
w7+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
sdcristian spune:
eu am stat 4 ani in hasdeu, dar mai recent asa. nici vorba de serviciu de cantina - la cantina era stil autoservire, si mancarea buuuuna. era apa calda toata ziua, erau terase pe piezisa, xerox ieftin, distractie din plin, in unele camine internet - de statea tot weekendul sa vedem filme in retea. iarna ne dadeam cu sacii pe zapada langa cantina, seara stateam in oficiu la povesti pana dimineata, in iunie erau serenadele... pe vremea mea baietii intrau si ieseau pe usa caminului, nu mai era nevoie de scari de incendiu si altele.
imparteam painea, cativa cartofi, cateva borcane de gem - ca toti asteptam pachetul de acasa, doar nuu om da noi banii pe mancarre. apoi in ultimii 2 ani primeam bonuri valorice pt cantina, erau ca banii, mergeam si alegeam ce vroiam
teo1970 spune:
da' mai stiti pe baietii intreprinzatori care vindeau bere in Regie ?
sau tigari la bucata ? sau paine (astea se vindeau si pe la fete)
pe la Shoreley mergeati ?
moamaa, ce mai prestam pe-acolo ! 
eu am mai fost la fetele de la ASE in caminul din Occidentului; il stiti? cica pe vremuri fusese casa de rande-vu
chiar asa si arata cladirea aia, da' fetele de la ASE erau, in general, niste meseriase ![]()
mie mi-a placut tare sa stau la camin, nu c-am stat in U-uri si-acolo erau conditii decente, ca am fost in tot felul de camine prin Buc si am vazut multe, da' mi se parea ca viata de camin e mult mai frumoasa si "caministii" mult mai faini decit aia de stateau "in oras"
si ai mei au stat la vremea lor in Grozavesti si cind am ajuns la Facultate m-au sfatuit "prieteneste" sa stau la camin ![]()
inbox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea frumosssssssssss! si eu si in Regie ( P9 si P11) si Grozavesti ( A). Ba chiar in Grozavesti mi-am cunoscut sotul ( in Cecenia - pt cunoscatori Imi aduc aminte si eu de resou, de camerele de camin, de discoteci, de arabii aia cu schimbul valutar. Iar Pta Crangasi- de viiiisssss!! Mai erau si niste second-hand-uri super pe acolo. Si autobuzul 601 parca? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg |
Da, uitasem sa zic de 601 si statiile de metrou "Grozavesti" si "Semanatoarea"...doamne cata mine aveam...plecam la examene capiati in gasca si ne rugam de tanti de la metrou sa ne lase si pe noi sa trecem ca e sesiune :)!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
inbox spune:
| citat din mesajul lui adra_bell In Regie, sobolanii erau mari sefi, in Grozavesti gandacii erau regi. Chiar astazi mi-am amintit de dusurile din Grozavesti, faceai dus si ala care astepta la usa, batea din cand si intreba: "Mai dureaaaaza?" adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Gandacii aia mari si rosii , le pusesem nume si faceam diverse experimente...sper sa nu sara careva de la protectia animalelor, ii legau baietii de pat cu ata cica sa vada daca au putere sa urneasca patul din loc, sau le dadeau sa fumeze: bagati in borcane...
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
Sabina spune:
inbox, LOOl, cu protectia animaleleor ![]()
Eu n-am stat la camin in Ro, da am stat in germania si a fost fain, insa tot asa, era sinistru ca nu aveam closetul meu, unde mai pui ca ultimele 3 luni de bursa eram gravida cu sofia si taaare as fi vrut un pic de intimitate, mai ales la varsaturile de dimineata![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
DanaH spune:
dar cozile la telefoanele cu fise de la metru, la grozavesti sau semanatoare?
eram in anul I, trebuia sa sun acasa la fiecare doua zile. stateam la coada si cate o ora. se elgau prietenii acolo, stiai ce a facut cel din fata ta, cand se duce acasa, la ce tren ii vine pachetul.
aveam cate un pumn de fise de 100, si ce repede picau in telefon. era "frumos" cand iti venea randul sa vorbesti si nu mai mergea telefonul....
dar verile pe malul dambovitei, cu bere si seminte?
dar painea calda de la fabrica? mancam una pana ajungeam in camera...
Poze
cait spune:
| citat din mesajul lui Marox Io una ridic statuie (virtuala Eu n-am locuit in camin, fiind din Bucuresti. In schimb aveam o prietena in Regie si mi s-a intimplat sa merg la niste chefuri la ea. Da' de fapt, in Regie, desi erau 5 in camera, aveau totusi o baie numai pt ele si era cit de cit corect. Dar intr-un an prietena mea a fost in caminele ASE-ului din Obor. Cumplit, crima si pedeapsa! Mergeau bietele fete cu clanta la toaleta, ca usile nu se inchideau. Si mizerieee, maiculita... Cind m-am trezit in Franta, in camin, singura in camera, dar cu toaletele si dusurile pe hol, m-a pufnit plinsul . Ca nu eram obisnuita cu asa ceva, io imi voiam tronul propriu si personal! Si ce m-a imbarbatat a fost gindul ca as fi putut nimeri intr-un camin la fel de oribil ca acela din Bucuresti.Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Si eu la fel cand am ajuns in Franta cu toate ca nu am stat prea mult in camin mi s-a parut de asa de sinistru la ei.O camaruta de cativa metrii, nu f curata si parca nu erau acceleasi chefuri pe care le vasusem si traisem eu prin caminele ASE-ului unde ma duceam mereu la prieten.Nu mai stiu cum se numea caminul ASE-ului din Cihosky(parca asa se scrie) dar erau destul de curatele, cu baie in camera, internet, retea si tot ce vroiau.Acum am vazut cc ca au construit unul acolo super modern.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

si de
Eva-Elena (14 nov 2007)
. Ca nu eram obisnuita cu asa ceva, io imi voiam tronul propriu si personal! Si ce m-a imbarbatat a fost gindul ca as fi putut nimeri intr-un camin la fel de oribil ca acela din Bucuresti.