Viata de camin!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

anul 1 6 martie...grozav!!! 4 in camera fara chiuveta macar, grup sanitar pe hol, de vineri pana luni dimineata 0 femei de serviciu (pe sambata seara se infundau wc-urile si rahatii o luau la trap pe hol...duminica-i goneam deja cu matura ca altfel ne intrau in camera), seara la 10 inchideau usa si teoretic nu mai intrau baietii, distractie la greu noaptea, ziua somn si plaja pe camin...chefurile saptamanale de la sala de lectura, disco Preoteasa de sambata seara, cantina grozava din B (pestele pane, budinca de paste, musacaua de cartofi, amandina, ciorbita de fasole...miam!!!).... in anul 2 am pus ochii pe caminul din Leu si mi-am zis ca trebuie sa-mi revizuiesc preferintele...in 3 deja aveam camera de familist in LEU...ce viata!!! anul acesta am implinit 18 ani de cand sunt impreuna cu electronistul meu (suntem majori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Grati, si eu si sotul meu am stat in Leu dupa '90 . Si noi tot de mici ne-am luat :))
Am stat intai la et. 9, apoi la 4.
Il mai tii minte pe Panait, de la cantina? Ala care ni se adresa cu 'domnu' student' sau 'domnisoara studenta'? :))))
Dar pe hippiotul ala super simpatic, Berevoescu, il stii?

Capcaunule, ia zi-le tu fetelor ce faceati voi, baietii, daca voiati sa veniti sa ne luati la plimbare si nu va lasa portareasa sa intrati .
Ce strigati voi, de afara?

Grati, uitasem: La multi ani!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

In Regie, sobolanii erau mari sefi, in Grozavesti gandacii erau regi.
Chiar astazi mi-am amintit de dusurile din Grozavesti, faceai dus si ala care astepta la usa, batea din cand si intreba: "Mai dureaaaaza?"

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Care era caminul 6 Martie?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
ala de la Drept, de linga Opera...

acolo se practica aruncatul cu pietricica in geam, in loc de strigatura sub fereastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Io una ridic statuie (virtuala ) tuturor celor care au stat in camin pe vremea comunismului. Si chiar dupa aia, ca din pacate conditiile nu s-au imbunatatit prea mult.

Eu n-am locuit in camin, fiind din Bucuresti. In schimb aveam o prietena in Regie si mi s-a intimplat sa merg la niste chefuri la ea. Da' de fapt, in Regie, desi erau 5 in camera, aveau totusi o baie numai pt ele si era cit de cit corect. Dar intr-un an prietena mea a fost in caminele ASE-ului din Obor. Cumplit, crima si pedeapsa! Mergeau bietele fete cu clanta la toaleta, ca usile nu se inchideau. Si mizerieee, maiculita...

Cind m-am trezit in Franta, in camin, singura in camera, dar cu toaletele si dusurile pe hol, m-a pufnit plinsul . Ca nu eram obisnuita cu asa ceva, io imi voiam tronul propriu si personal! Si ce m-a imbarbatat a fost gindul ca as fi putut nimeri intr-un camin la fel de oribil ca acela din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
teoretic nu mai intrau baietii, distractie la greu noaptea

Moamaa! Cand aparea noaptea la 2 in control administratoarea cu profesorul care raspundea de camin, sareau baietii de pe la ferestre precum marinarii de pe un vas gata sa se scufunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
teoretic nu mai intrau baietii, distractie la greu noaptea

Moamaa! Cand aparea noaptea la 2 in control administratoarea cu profesorul care raspundea de camin, sareau baietii de pe la ferestre precum marinarii de pe un vas gata sa se scufunde!

Mey, da' nu va puteati ascunde in dulap ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Preoteasa

Mai tineti minte filmele de cinemateca de la Preoteasa? Parca vineri, sambata si duminica. Le prezenta un domn in varsta, cu ochelari, scuze ca nu-i mai retin numele. Tinea cate un speech de vreo jumatate de ora in care punea regizorul si filmul in context, curente artistice, etc. Pe unii ii plictisea omul, pe majoritatea insa ne incanta intr-o vreme cand nu aveam de unde sa ne procuram o cultura cinematografica solida. Scoala italiana, tinerii furiosi, scoala rusa, filme romanesti cenzurate (!).

Cand nu aveam mintea odihnita pentru cinemateca, inchiriam un video cu o duzina de casete pentru o noapte si ne ingramadeam 10-20 intr-o camera de camin. Pe la 2-3 noaptea venea randul filmului de groaza. La 3-4 cand se termina mergeam gramada la wc, nimeni nu avea curaj sa mearga singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Imi amintesc cum faceam dus in caminul B din Grozavesti pe la 1 noaptea intr-o sesiune. Usa inchisa cu un cui indoit care a zburat cand un mascul a intrat peste mine. Am tipat si am avut noroc sa intre un alt tanar care sa ma salveze. In caminul A usile salilor de dus erau gaurite strategic in asa fel incat eventualii doritori de privelisti nude sa aiba unde pune ochiul. Asa am bagat un deget in ochii cuiva... si tot in A am avut inspiratia de a ma duce inspre dusuri cu batatorul de covoare ( nu mai stiu cu ce ocazie ajunsese la mine in camera) si l-am gasit pe unul care tocmai intrase peste colega mea de camera. L-am fugarit 2 etaje .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput