HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

si pentru ca fiecare copil e un miracol sa nu uit sa ii intampin cum se cuvine la noi pe forum:

bun venit pe lume patrick de ashera

bun venit pe lume sebastian de mariucasara

mult laptic mamici, refacere rapida !

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mi-am adus aminte, mi-a luat-o Xela inainte cu faptul ca "recompensele sunt pe masura". Cea mai mare recompensa la mine la ora asta e cand il vad dormind linistit (si aia destul de vaga ca nu vreau sa ma simta prin preajma si fac pasi curand).

Asa ca sper ca v-a mai ridicat moralul articolul si ca v-ati consolat cu faptul ca puteti manca orice (nici nu stiti ce-mi doresc un kebap de la Dristor). Asadar, GRAVIDUTZELE RULES!!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Cristies, saru'mana .

Alicredo, poti sa-mi trimiti mie sms, chiar si daca nastem in aceeasi zi, ca il trimit eu mai departe fetelor aici in tara.O sa-ti dau nr meu de tel. de servici, ca acolo nu platesc eu si daca tot mi l-au mai lasat, de ce sa nu profitam un pic .

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Danyelana, bine ai revenit! lui Arthur sa n-o mai supere pe mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cristies multumim pt programel e bine de retinut.Lorex daca mai esti pe acolo sa imi adauci si mie la carucior "Alexandra".Fetelor eu abia maine intru in 32 sapt asa ca ma puteti contacta fara probleme in caz de ceva , am lasat si eu pe mail la contacte telefonul meu.
31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ofe esti o haioasa

cristies multu de info .again pana la urma e bine cu program ptr bbei sau nu? andre_lina imi zicea la un moment dat ca ei adora programul si le e mult mai bine cu program , ca ai si tu habar ce sa faci si cand.

Go Elefantica! nastere usoara mami!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

A, si inca ceva:

Va propun sa trecem si DPN-ul la lista cu datele de nastere si tot, asta asa ca sa comparam diferenta intre DPN si data reala a nasterii.

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Ti-am trimis un pm.

Marse 37s Alex

Mergi la inceput

Intreba cineva cum se da Garmastanul in capitolul trecut.
Pe el scrie ca dupa si inainte de masa puiului. Eu imi dadeam dupa cu Bepanthene si inainte cu Garmastan sa mai inmoi un pic ranile...

Intr-un final am renuntat la el, o sa fac o colectie de medicamente in curand. Eu nu arunc medicamentele la ghena ci in toaleta ca mi-e teama sa nu le gaseasca cineva si sa le ia aiurea si de aia pana ma mobilizez sa le arunc fac stive...

Mergi la inceput

Alicredo, este a patra zi de la implementarea programului si functioneaza cu succes pentru bebe si pentru mine.

Mama zice ca nu-i normal sa fac program la un bebe asa mic, la fel si prietena mea care are un bebe de 4 luni.

Sotul e si el bucuros ca putem sa ne programam una-alta nu mai stam doar cu ochii pe el... Eu zic ca e bine.

Astept sa vad cat ia in greutate si dupa aia dau verdictul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, merci

Cristies, tare interesant programul lui Alexis. Eu nu am reusit sa-i fac program lui Arthur si nici nu stiu cand voi reusi.

Pupici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput