HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana...m-am bucurat ca ne-ai mai scris,dar m-am intristat cand am vazut ca micutul e supi ... oare au inceput colicii ... multi pupicei ptr amandoi

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ofe....ce burtica ai tu acolo.... si eu stau la fel cu poftele.kebabul ma asteapta

38+

Alicredo, noi ne cam potrivim in multe aspecte, poate nastem si in acelasi timp. Ce zici? Vorbim cu bebeii nostri sa iasa in aceasi zi?

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Hei fetele, daca va puneti de acord sa nasteti in acelasi timp sa o faceti dupa mine, da?

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cred ca ambele st cu 77

ok (referitor la ashera)

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela scumpa e foarte bine cum a crescut Luca! Nu cumva sa-ti iei etalon un copil, si in nici un caz unul cu o luna mai mare. Abia undeva in jurul varstei de doi ani nu se va mai vedea diferenta de o luna... Si sa nu renunti la san chiar daca ii dai formula!

Programul lui Alexis l-am inventat dupa ce am citit jde mii de articole pe net si s-a bazat pe urmatoarele chestii:
- cea mai frecventa greseala: supraalimentarea (pe care cand plangea eu o comiteam ca toata lumea spunea ca nu se satura)
- urmatoarea: copilul nu se ia din patut la scancet ci atunci cand plange (eu eram fascinata de el si vroiam sa-l tin in brate, doar daca se misca il luam).
- medicamentele isi fac efectul intr-o saptamana si nu se amesteca. Daca se renunta la unul se face o pauza de cel putin doua zile.
Si inca cateva reguli pentru mama:
- inainte de a se trezi bebe trebuie obligatoriu un somnic scurt sau o baita sau o masa copioasa sau ceva care sa-ti ridice moralul.
- schimbatul pozitiei lui bebe ajuta (o perioada scurta, dar suficeint cat sa-ti auzi si tu un pic gandurile).
- Copilul trebuie sa consume intr-un fel energia data de laptic si cu cat creste mai mult cu atat are mai multa.

Si acum ce-am facut eu.
De la ora 16 la 20 nu-l las sa doarma. Ii dau sa manance cate putin, il schimb si il las mai dezbracat, il pun in leagan cu muzica normala nu de-a lui de linistire, iar in final cand e foarte obosit si efectiv i se inchid ochii ii fac baita.
Apoi de la ora 20 pana la 24 doarme (as putea sa zic dus). In timpul asta eu stau cu tati, papam, ne uitam la tv, in sfarsit d-astea normale. La 24 se trezeste, mancat, schimbat la 1 jumate maxim doarme.
Se mai trezeste la 6 iar mancat-schimbat si apoi somnic pana la 11.
De la 11 pana pe la 1 mananca si se mai molfaie putin si apoi doarme pana la patru timp in care fac si eu mancare, curatenie, mananc.
Si apoi de la inceput.

Acum problema mea e daca ia suficient in greutate. O sa aflu marti cand merg la medicul de familie. De dormit insa doarme bine (asta e un indicator) desi a inceput sa scoata zgomote noi si se cam sperie de ele.
Pe mine ma ajuta mult spionul (statia de emisie receptie) ca nu stau non stop sa ma duc la el in camera si nici nu sar la primul scancet.

Sper ca ti-e de folos ce-am insirat eu aici (nu stiu daca e coerent) si sper ca am facut bine cum am procedat (de fapt o sa vad marti).

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

MULTUMESC DE AJUTOR LA LISTUTZA!!!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cristies fain programul.De retinut!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Fetelor vi-l prezint pe cel mai nou membru al clubului nostru:

PATRICK de Ashera
s-a nascut la ora 13.30, 3250 gr, scor apgar 10.

Asta e ce am gasit eu la odisea Gravidutze si mamici de Timisoara. Data e 25.01.2010.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ofe eu ma pun de accord...m-ai facut sa rad de una singura pe aici.
analesssya eu daca pruncii vor sa vina pai sa vina deoadata ca eu nu mai am rabdare ti-am scris si in pm....ca daca te costa mult msg-ul eu ma retrag stiu ca e in jur de 15 centi.nu vreau sa te pun la plata...de aia ma gandesc si eu pe cine sa sun in caz de
cris_mario eram ofticata pe tine ca poti dormi atat de mult si iata-ma azum fresh dupa 13 ore de somn continuuuuu spor la cumparaturi ptr pomana si Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!

florice79 ma bucur ca esti multumita si de gine si de mobila.hai ca mai avem putin

gabriela77 mi-a mers la suflet imbratisarea ta asa de dimineata...cu mare drag te imbratisez si eu pe tine si pe fetele scumpe si minunate pe care le ai!

lorex harnicuta fata ...te-ai pus tu azi asa pe treaba cu modificari...

ma duc sa-mi beau lapticul si revin

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ofe....ce burtica ai tu acolo.... si eu stau la fel cu poftele.kebabul ma asteapta

38+

Alicredo, noi ne cam potrivim in multe aspecte, poate nastem si in acelasi timp. Ce zici? Vorbim cu bebeii nostri sa iasa in aceasi zi?

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Hei fetele, daca va puneti de acord sa nasteti in acelasi timp sa o faceti dupa mine, da?

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Eu asa cred, ca vom naste dupa tine. Alicredo tu ce zici? Mai stam asa gravidutze, sa ne mai bucuram un pic de mese copioase
Scuze daca iti facem pofte,nu asta era intentia.
Ah si mi-am adus aminte, eu cred ca ai inceput sa pierzi din dop. Eu asta-noapte am visat ca am pierdut o parte din el, dar era doar un vis

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aveti o viteza la cules informatii, parca sunteti niste detectivi! .

Cireasa de pe tort a fost Ofe cu Gravidutele de Timisoara.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput