*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimonixaaa!

Ariel, mi-am adus aminte ca intrebai de masuri...nu stiu , dar nu te-a bagat nimeni in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nici Matei nu mananca foarte multa paine, dar 1-2 felii pe zi cred ca sunt suficiente..El mananca mamaliga, paste, orez, asa ca nu-mi fac griji...Si a inceput sa manance si fructe, mai nou, si carnita...

Apropo, baietii vostri se dau cu crema? Noi dimineata mergem in baie, ne spalam pe maini, fata, pe dinti, apoi OBLIGATORIU "chema" : una pe fata, alta pe maini...Si i-am dat, ce sa-i fac??si vrea si "uj" cand plecam afara..Noroc ca am strugurel si ii dau cu ala...

Acum se joaca cu tacsu in dormitor si ma striga: " bietzii lu' mami" - sa vad ce fac, adica...

Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cleme,David a avut strungareata la dintii de lapte si ma gandeam ca la cei defintivi nu va mai avea,daaar are si e asa de scump!
Sam nu are!
Vali,Sam stie ca atunci cand iesim afara tb sa ne dam cu crema(exact "chema"zice si el)-nu ii prea place da nici nu protesteaza.El nu vrea ruj ci sa fie dat cu parfum
...imi vin musafiri....

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Cleme,David a avut strungareata la dintii de lapte si ma gandeam ca la cei defintivi nu va mai avea,daaar are si e asa de scump!
Sam nu are!
Vali,Sam stie ca atunci cand iesim afara tb sa ne dam cu crema(exact "chema"zice si el)-nu ii prea place da nici nu protesteaza.El nu vrea ruj ci sa fie dat cu parfum
...imi vin musafiri....

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

da, uitasem de parfum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca o iau de la coada

Valen,Mihai se da cu crema si strugurel! Cu crema se da numai pe fata,iar la strugurel asa de dulce isi tuguie buzicile

Hehee..Ramo,2 ore sunt lux! Cine stie ce problema sa fi avut sau ce activitate deosebita,sa doarma atat! Foaaarte rar se intampla! Iar cand se intampla,se intampla cu frana-adicatelea se scoala chiraind,il iau in brate,adoarme la locCulcarea de seara se intampla undeva in jur de 22.30-23.00 si mor de ciuda,pt.ca acum vreo 2 luni se culca pe la 21.00Trezirea-intre 06.30 si maxim maximorum 08.00Hai sa traiesti!! Ce facusi la examen?!

Ioana,noi am incercat creta,asta toamna in parc-pe asfalt!! E innebunit Mihai dupa activitatea asta!! Hainele lui raman inebunite de tot

Mama ce distractie e la masa,la Clodute & Co.!!

Ieheee!!Am ghicit!! LEGOO!! Pe DIBA n-as fi ghicit-o nici intr-o mie de ani!!Ce taaare!!

Mortala Thea cu ma'sa!! I-auzi ce joace pe capul lor,sa-i steie inima omului!!Doamne,fata!!Sa nu ma suni peste vreo 15 ani sa mi te plangi ca esti legata de calorifer

Au venit bietzii!!Revin!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Hai ca o iau de la coada

Valen,Mihai se da cu crema si strugurel! Cu crema se da numai pe fata,iar la strugurel asa de dulce isi tuguie buzicile

Hehee..Ramo,2 ore sunt lux! Cine stie ce problema sa fi avut sau ce activitate deosebita,sa doarma atat! Foaaarte rar se intampla! Iar cand se intampla,se intampla cu frana-adicatelea se scoala chiraind,il iau in brate,adoarme la locCulcarea de seara se intampla undeva in jur de 22.30-23.00 si mor de ciuda,pt.ca acum vreo 2 luni se culca pe la 21.00Trezirea-intre 06.30 si maxim maximorum 08.00Hai sa traiesti!! Ce facusi la examen?!

Ioana,noi am incercat creta,asta toamna in parc-pe asfalt!! E innebunit Mihai dupa activitatea asta!! Hainele lui raman inebunite de tot

Mama ce distractie e la masa,la Clodute & Co.!!

Ieheee!!Am ghicit!! LEGOO!! Pe DIBA n-as fi ghicit-o nici intr-o mie de ani!!Ce taaare!!

Mortala Thea cu ma'sa!! I-auzi ce joace pe capul lor,sa-i steie inima omului!!Doamne,fata!!Sa nu ma suni peste vreo 15 ani sa mi te plangi ca esti legata de calorifer

Au venit bietzii!!Revin!

Ela,sufletelului blond!!

mda stiu ca mihaita se culca in jur de ora 21... si andru mai are o trezire dimineata sa-si papaceasca lapticul,depinde ori la 5-6 uneori 2 chiar azi noapte mi s-a intamplat...dar se culca la loc pana pe la ora 8-9...cred ca o data sau de 2 ori mi s-a trezit la 7.30 si nu s-a mai culcat la loc...deci ma declar multumita de el si somnicul lui desi ziua mi-as dori sa doarma mai mult de 2-1 1/2 h...deh asta este cresc,programul se modifica...la ex am luat 8.50..deci9...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ce Mufarin si Ursulet frumosi si jucausi am vazut!
am admirat si burtici de Ursulica si GianiD! putin mai aveti!
si puiutzi cuminti de Clodute!
Si mi-a placut si frezatul cu Zuza lui

Naty puzzle-ul cu litere scria ca e de la 3 ani, celelalte cu animale si forme de la 2..
Bv si lui Bubu de Cami pt puzzle!

- si la noi are succes creta pe asfalt..
- paine mananca cateodata si goala.. de ex cand mergem la mag si luam paine e musai sa ii dau acolo o bucata de "pine"..
- strungareata nu avem..

imi veni mandruta la giugiuleala..

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Alice, am o dedicatie pt tine!!!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a43e2253dfbef5f57b55f4&skin_id=701

Si distractia de seara:
- http://www.onetruemedia.com/shared?p=a43e1313cdd982dcf6e36e&skin_id=701;
- http://www.onetruemedia.com/shared?p=a43e07e08f22064c66bb42&skin_id=701

V-am zis ca o sa va asasinez cu filmele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A folosit cineva vreodata spumantul de baie White Lily de la Avon? Am primit unul de ziua mea, azi l-am folosit prima oara si era sa lesin in cada adineauri, mi s-a facut fff rau, spasm laringian si tuse si toata pielea parca mi-a luat foc, am bagat repede Claritine dar inca tremur si sunt moale. NOROC ca soatza era in cada cu mine la baie cu spuma
...si eram curioasa daca a facut careva alergie la chestia asta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

LesiiinMoorr!!Va rog,join my club!! Fac terapie prin ras!! Cica 1 minut de ras poate sa ofere trupului pana la 45 min.de relaxare terapeutica

Ela,sufletelului blond!!

Mergi la inceput