Aspirator nazal
Raspunsuri - Pagina 2
puisorul spune:
Nastere usoara
Prima data am folosit batista bebelusului cand avea sase saptamani. Am incercat-o pe mine si apoi gata, am trecut la scos muci. O prietena a incercat toate pompele de pe piata inclusiv electrica dar nu fac treaba ca si batista bebelusului.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
andruskandu spune:
Sa traiasca batista bebelusului!!!
Andrei cand era mititel, asa, pe la un an, urla de numa' cand o foloseam, si-l tineam zdravan.... eiii, pe la aproape 2 ani, o cerea singur, si-si curata singur nasul cu ea. Mai greu cu montatul aspiratorului (si trebuie lasat la viteza cea mai mica si cu chestia aia de aer deschisa)dar a fost super buna si utila. Am folosit-o pana la aproape 3 ani, iar Andrei o prefera in loc sa-si sufle nasul la servetel. Abia acuma sufla bine, de vre-o 2 luni...
Aaaa, si e bine sa pui cu cateva minute inainte ser fiziologic in nas, se curata mai bine mucozitatile.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Bee spune:
Da, batista bebelusului e una din cele mai mari inventii pentru bebelusi si copii mici. La fetita, am folosit-o abia la un an, ca atunci a fost cazul. La bb2, am folosit-o cred ca la nici 2 saptamani, cand a racit de la surioara lui.
Mai bine sa o cumperi doar cand ai nevoie, asta e parerea mea, ca de gasit, o gasesti sigur! Nastere usoara!
http://www.dropshots.com/dochia
delsim spune:
Mai fetelor...multumesc...m-ati convins!
Auzisem ca e eficienta, insa ma temeam sa nu fie prea agresiva pe mucoasa nazala fragila a unui nou-nascut si mai era si chestia cu zgomotul aspiratorului, dar aveti dreptate...merita si chiar daca nu va fi nevoie sa o folosesc de fiecare data, sigur o sa o am in casa!
Acum multi ani cand am participat activ la cresterea fratelui meu, mai mic cu 11 ani decat mine, tin minte ca mama avea o pompitza normala,cu para si cand trageam se umplea para aia de muci, ma miram de unde naiba ies atatia dintr-un nas atat de mic
Acuma cu atatea inventii si modernisme, chiar nu stiam ce sa aleg...
Alea electrice mi se par oricum cam scumpe pentru buzunarul meu
diavolitza spune:
buna mamici cu pitici:)...
am un baietel de o luna sunt asa de multumita de aceasta "batista "...si eu am, dat banii pe tot felul de minunatii ...plus ca nu stiu cate stiti dar zgomotul de aspirator sau feon ,asa zisul "white noise"( cautati pe google ) este adorat de bebelusi....
eu recomand la toata lumea sa cumpere aceasta minunatie :)
cellia78 spune:
Sa dea Domnul sanatate celui care a inventat batista bebelusului!
Am folosit-o inca de cand avea Adelina 1 luna si nu s-a intamplat nimic rau! Ne-a ajutat enorm; fetita mea e nascuta cu palatoschizis si avea frecvent episoade de voma si apoi de sufocare; in momentele alea, cel mai bine ne-a ajutat batista bebelusului! Ca sigur picam de stres si oboseala sa fi mers zilnic in spital ca s-o aspire!
Si asa este, ideal ar fi ca inainte sa fie folosite cateva picaturi de ser fiziologic, mai ales la mucisori uscati.
Avem si aspirator nazal pe baterii, e ok, nimic de zis, dar NU se compara cu batista bebelusului!
Domne, ca nu stiu eu inventatorul, sa ma duc sa-l pup!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cryss_oana spune:
Si noi tot batista bebelusului folosim,am incercat cu pompita,dar nu statea si mi se rupea sufletul cand il vedeam ca plange,apoi am aflat de pe net de aceasta inventie si am cumparat-o de la farmacie.In cateva zile am scapat de mucisori.Pe cutia la a mea scrie ca e buna de la nastere pana la 6 ani.
Andreas-Georgian,comoara mea!!
makydenis spune:
Traiasca "batista" si la noi, inca de doua ori!
Avem si electric cu baterii, si dupa ce ca am dat o gramada de bani (cam pretul a 5 "batiste") nu m-a multumit deloc. Asta avem, nu o recomand deloc, nu e eficienta http://www.dealtech.hu/livinglab_orrszivo.htm
sdcristian spune:
ati vazut undeva de cumparat varfuri pt batista bebelusului? nu am mai folosit-o de cateva luni, acum am nevoie, gasesc furtunul dar nu am idee unde poate fi capatul.
Macrina spune:
Eu il folosesc pe www.amazon.com/Nosefrida-The-Snotsucker-Nasal-Aspirator/dp/B00171WXII/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1275422791&sr=1-1" target="_blank">asta pentru bebe de 1 luna si e excelent.. Dar a trebuit sa-i mai pun un tubulet in cap, mai bun pentru narile super trandafirii ale copilului, altfel nu incapea in nas..
PS: ceva de genul asta: http://www.amazon.com/Safety-1st-Collection-Disposable-Aspirator/dp/B001UFNXIU/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1275422961&sr=1-27