Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ca tot vb de pofte.... eu acum 2 zile eram la scorpiuta(soacra)si faceam niste gogosi si am poftit la faina...bineinteles ca mi-am infipt un dejt si am pus pe limba....si aseara mai aveam un pic si imi faceam un sandvich cu gel d dus ca are miros de pepene

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorry ... nu stiu sa incep un capitol nou
Nana : cu soacra chiar si fiul ei a zis ca nu avem nici o sansa ca nu e in stare de asa ceva. Pana la 6 luni voi incerca sa imi aranjez putin programul, 3 zile pe saptamana as putea sa zic ca ma descurc pentru ca as fi de dupa-masa si as putea sa incep programul pe la 15-15:30 iar sotul sa vina mai repede de la servicu ( propunerea lui). Dimineata as lipsi cam 3 ore ... aici va fi o problema dar mai vedem . Bona ma gandesc doar de pe la 6 luni, sa fie si Sofia putin mai mare ... asta daca gasesc pe cineva de incredere. Imi pare tare rau ca mama nefiind din Brasov nu m poate ajuta prea mult, plus ca momentan are servici. Nu stiu exact cum vom face, dar ne vom descurca noi ... sunt optimista

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ale : ciudate pofte ai si tu , ai grija cu gelurile alea de dus , sa nu treci la parfumuri creme .... glumesc !

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

un singur parfum suport....si ala este unul de la sot....si o singura crema...laptele doina

asa creste bebicu
alein 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Alesicoo, cand eram micuta imi placea la nebunie ceva sampon de mere adus de pe la unguri, ca la noi se gasea mai mult din ala de urzica. Si intr-o zi n-am mai putut si am tras o dusca... Si m-am lecuit definitiv . Deci, invata di greselile altora, ca-i periculos sa te dai la gelul de dus graviduta fiind

Fetele am frunzarit regulamentul, si nu se intampla nimic daca scriem mai multe pagini... Totusi, Roxy, Cristina, daca dati cu ochii de noi, HELP!

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

nana, nu am pus gura pe gelul de dus...dar imi venea sa imi torn toata sticla....asa ca m-am multumit cu un mirosit mai intens

asa creste bebicu
alein 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu stiu cum faceti de scrieti atata...

Ale sa-ti treaca supararea! Lasa ca trece asa repede timpul....si se intoarce sotul

EU una nu am noroc de copil care sa doarma singur. SI nu numai ca doarme in pat cu noi, dar la pranz nu ma pot ridica de langa el ca se scoala imediat. Asa doarme el. Daca il pun in pat la el plange si isi baga mana pe gat pana vomita. Nu suport sa ma ambitionez cu asta, asa ca prefer sa dorm cu el, e f greu ca asa nu-mi ramane deloc timp liber ziua, dar o sa creasca si va fi altfel... De mic a urlat in pat. Acum cat poti sa stai sa asculti, 5 min, 10 minute, daca nu se invata singur, asta e...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

reallaura

asa creste bebicu
alein 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Frunzaresc din urma:
Teuta sa vezi ce frumos va fi si cu 2 baietei pentru ca se vor juca impreuna si probabil intelege mai bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Laurita , si ce te faci dupa ce vine si Ilinca? Dormiti toti patru? Stiu ca e super sadic ce-ti spun, si iti rupe sufletul, dar trebuie pana la urma sa-ti faci curaj si sa il lasi sa doarma singurel... O sa planga azi o ora, maine 45 de minute, dar pana la urma se invata. Cumnata mea cea mica a dormit cu socrii in pat pana la 13 ani, pe principiul o sa creasca si o sa vrea sa doarma singura...

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput