Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
n_a_n_a spune:
Ale
, as vrea sa te consolez cumva, dar ma pun in situatia ta si toate cuvintele dispar... Oricum, fi o mamica plina de curaj pentru minunea din burtica
!
Rocsy, tare nasol sa te intorci la serviciu atat de repede... Cu cine lasi fetita? Cu soacra, sau cauti bona? Eu am stat cu sora mai mica a mamei mele, cand avea vacante (biata era doar un copil de nici 10 ani cand m-am nascut) si cu o sora a bunicii mele, care statea cu noi in Cluj, si care se trezea la 4 dimineata si traversa orasul sa ma ingrijeasca, ca mama trebuia sa fie la 6 la serviciu... Cand s-a nascut sora mea a stat mama un an cu noi acasa acasa.
Nana
24+ cu
Iubirici
n_a_n_a spune:
Sabina, nici eu nu sunt de acord cu dormitul in pat cu copilul... Si intimitatea mea? Nici nu vreau sa ma neglijez pe mine din unele puncte de vedere, si nici nu vreau sa-mi neglijez casnicia si sa imi indepartez sotul, ca doar mai vrem sa facem si alti copii
. La tine cu Ale e de inteles pentru moment, are nevoie de muuulta dragoste si atentie, sa nu se considere inlocuita in sufletul vostru, nu de una, ci de doua surioare!
Nana
24+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:
ROCSY, NANA, va multumesc din suflet pt incurajari.

pai vin la calc si mai plang un pic si in fata lui rad, dar va dati seama ca la aeroport nu o sa ma pot abtine
sper sa imi dea putere bebelinul sa trec mai usor peste aceasta perioada
am sa ii transmit urarile voastre ca oricum stie de voi si de bebelinii vostrii

asa creste bebicu
ale
in 21 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Ioana5255 spune:
Ale hai fii tare pentru bebe si pentru sotul tau, cu siguranta si lui ii este greu. Ia si tu partea buna a lucrurilor. O sa treaca repede vremea. Ai sa vezi.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
aleesicoo spune:
sabina, nana asa l-a invatat si cumnata mea pe finutul , sa doarma cu ei in pat, nu a dormit copilasul ala deloc in patutul lui...drept pt care patutul va ajunge la mine![]()
am zis ca de luna viitoare sa incep sa cumpar cate ceva pt bebe....
apropo bagajul pt spital ce trebuie sa contina?
asa creste bebicu
ale
in 21 sapt
ma
n_a_n_a spune:
Fetele, stie careva dintre noi sa faca un capitol nou, ca ne cam intindem
... Eu parca nu m-as incumeta, ca n-am mai facut pana acum.
Nana
24+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:

sarumana mult. incerc din rasputeri sa ma abtin din
si pt bebe si pt sotulache
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Ale hai fii tare pentru bebe si pentru sotul tau, cu siguranta si lui ii este greu. Ia si tu partea buna a lucrurilor. O sa treaca repede vremea. Ai sa vezi. Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
asa creste bebicu
ale
in 21 sapt ma
n_a_n_a spune:
Alesicoo, cel mai bine intreaba la maternitarea unde nasti ce sa pui in bagaj, ei stiu ce pretentii au la baneocine, pansamente, oxitocina, pampersi, si altele de genul asta. Este topic pe prima pagina de la odisee cu bagajul pentru spital, dar pe mine m-a bagat mai rau in ceata... Oricum, eu nasc la privat, si nu mi-am batut prea mult capul cu asta.
Nana
24+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:
oxitocina este pt inducerea nsterii cumva?
ca eu voi naste prin cezariana
sunt f mica in bazin
asa creste bebicu
ale
in 21 sapt
ma
Ioana5255 spune:
Nana eu sunt atehnica rau.
Mi-a ieist o supa cu galusti de nota 10, mamanca copilul meu 2 portii. Ptiu ptiu sa nu o deochi.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.