Depozite pal, lemn de mobila

Depozite pal, lemn de mobila | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Ma puteti ajuta?Unde sunt depozite de pal si lemn pentru mobila in sectorul 3?Noi stam in zona Dristor-Baba Novac
Puteti sa-mi spuneti si depozite din sectorul 2 sau 4.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Ma puteti ajuta?Unde sunt depozite de pal si lemn pentru mobila in sectorul 3?Noi stam in zona Dristor-Baba Novac
Puteti sa-mi spuneti si depozite din sectorul 2 sau 4.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

vezi pe situl Arabesque, au mai multe sedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

in sectorul 2 sunt mai multe depozite pe pantelimon inspre cora...mai este un depozit pe colentina langa carrfour...acolo am vazut patuturi in forma de masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Delia, de la tine ajungi repede pe Morarilor, intre Muncii si Pantelimon.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pe Mihai Bravu, de la intersectia cu Calea Vitan inspre podul Mihai Bravu, pe partea stanga sunt foarte multe depozite, unele la strada, altele pe stradutele care incep de acolo. Eu am luat de acolo niste placi de tego aproape la jumatate de pret fata de Arabesque

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput