Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 8
lorin7774 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Am tot citit din urma in ultimele zile, sa fiu si eu la curent cu ce se intampla pe aici si unele povesti sunt incredibile.
Nike, multa putere iti doresc si incredere in DD. Esti o invingatoare si asa o sa fii pana la sfarsit.
Fetelor , pupicei la burtici...
iar noi, restul, chiar daca ne omoara asteptarea, o sa ajungem tot acolo! o sa vedeti...
Am vazut la Ale un carucior roz.....este fetita ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
jesia spune:
Neata fete va pupacesc
mvb, cora saru`mana de sfaturi, ma amuza teribil faza cu laringita dar sper sa-mi treaca pana luni cand ma duc la medic din nou si sper sa nu vb si cu el tot prin semne ...in ceea ce priveste soacra din dotare spre norocul meu pleaca maine dar nu inainte de a face smotru ca i-am zis ca eu nu pot face ....in alta ordine de idei plecam la munte maine dimineata la Moeciu...abia astept..poate bebe vrea sa se prinda acolo
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Jes nu mai sufla in si pastreaza-ti restul de voce pt la munte......sa te relaxezi si sa veniti de acolo 3.....si nu uita de lichide caldute si din cand in cand cate o pastila de supt pentru dezinfectarea gatului
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Neata fete dragi,immmm ce laptic bunnnnn,multam
Arianna,Mvb,Jesia,Polo,Lorin,Trutzi,Nike,Draga,Ale,Babi,Flori,Lia
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Jesia distractie placuta la munte si DOamne ajuta sa va intoarceti trei
Nike,sunt psihopedagog si la scoala fac terapia tulburarilor de limbaj la piticii de la gradinite si clasele I-IV la scoli,meserie frumoasa dar prost platita Ai mare grija de tine si bebe
Polo,ce mai faci draguta,cam scumpa la vedere
Arianna,da-i cu paracetamol pentru durerea de cap,o sa iti treaca
Vio tu ce mai faci graviduto?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Salutare fetelor!
Noi ne rasfatam in concediu, ne relaxam
mvb imi pare rau ca ati ratat si luna asta , lasa ca va veni ca un cadou de martisor
jesia Ai grija de tine, nu te forta .... si.... spor la treaba!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Neata fete dragi,immmm ce laptic bunnnnn,multam Arianna,Mvb,Jesia,Polo,Lorin,Trutzi,Nike,Draga,Ale,Babi,Flori,Lia "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
trutzi spune:
Fetelor va place www.radiozu.ro/guvernarea-pinguinului-are-videoclip.html" target="_blank">cantecul?
mvb spune:
L-am vazut aseara la Antene......
citat din mesajul lui trutzi Fetelor va place www.radiozu.ro/guvernarea-pinguinului-are-videoclip.html" target="_blank">cantecul? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
citat din mesajul lui mvb Jes nu mai sufla in si pastreaza-ti restul de voce pt la munte......sa te relaxezi si sa veniti de acolo 3.....si nu uita de lichide caldute si din cand in cand cate o pastila de supt pentru dezinfectarea gatului |
Ce nu te doboara te face mai puternic