Locul fetelor Nou-Venite (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pune utrogestanul in continuare pana la aflarea rezultatului de la beta,nu te gandi la ce este mai rau ca ii faci rau lui bebe

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Vioooooo,unde esti,ai aruncat bomba si ai fugit,te rog sa te intorci la paruiala,haide nu fii trista,pana nu faci beta nu te gandi la prostii,exista minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Aici sunt iubita. Bineinteles ca fac beta. Nu pling. Chiar daca nu o sa fie nu o sa fiu foarte dezamagita. Eu oricum nu am plecat de la un punct bun. Am avut doar un embrion si ala doar de 3 celule, asa ca...Vroiam sa te intreb ceva. Eu tot citind pe forum la FIV nu am mai vazut la nimeni un embrion de 3 celule. Erau de 2,4,6,8,etc. Mi se pare ciudat. Tu ce stii?

Mergi la inceput

Piticul tau a evoluat mai incet,poate de aia ai si nidarea asa tarziu,in ziua 11
Ai mei aveau 8 celule in ziua 3 de la punctie,si ce folos?
Exista si minuni pe lumea asta

Mergi la inceput

Nu am retinut,la voi care este problema exact de ati ajuns l;a FIV? Cati ani aveti,tu si sotul,daca vrei sa divulgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab
Eu tot citind pe forum la FIV nu am mai vazut la nimeni un embrion de 3 celule.

Noname( nu posteaza la FIV ci la FIV Biogenesis ) este gravidutza cu gemeni din embrioni de 3 celule. Ideal este ca numarul sa fie par dar nu inseamna ca daca este impar nu sunt sanse. Sunt multe reusite si cu embrioni de 3 celule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

vio,
hai sa iti spun cate ceva despre gandirea pozitiva.

sunt nemancata de 4 zile, nu am baut apa de aseaa,am branula in mana si azi mi-au recoltat 3 eprubete mari de sange.cand au venit rezultatele dr mi-a spus:am crezut ca sunt ale altcuiva.sunt perfecte(mai putin alergiile).cum s epaote sa fie perfecte la cineva deshidratat?
Dumnezu cu mila, dle dr, i-am spus,Doamne Doamne m-a ajutat .Mi-am dorit enorm sa fie asa si tot timpul am crezut ca asa sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

cora problema noastra e ca eu nu mai am trompe in urma unei extrauterine. Sotul e ok.Eu am 37 ani.
catalina iti multumesc de raspuns.Ce se intimpla cu FIV? Nu mai scrie aproape nimeni. Tu stii daca poate aparea spottingul in Z11. Eu sunt cu embrioni de 72 ore.
Nike iti multumesc foarte mult pt incurajari. Eu sunt de acord ca totul se intimpla cum vrea Dumnezeu. Totul e in mana LUI.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

cora problema noastra e ca eu nu mai am trompe in urma unei extrauterine. Sotul e ok.Eu am 37 ani.
catalina iti multumesc de raspuns.Ce se intimpla cu FIV? Nu mai scrie aproape nimeni. Tu stii daca poate aparea spottingul in Z11. Eu sunt cu embrioni de 72 ore.
Nike iti multumesc foarte mult pt incurajari. Eu sunt de acord ca totul se intimpla cum vrea Dumnezeu. Totul e in mana LUI.
Vio,trebuie sa gandesti pozitiv si sa crezi cu toata fiinta ta ca vei reusi,si asa va fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

o seara buna fetelooooooor
nike, vio ptr voi http://www.youtube.com/watch?v=5F_D71Ceaqg
pup toate fatucile mele

+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput