Locul fetelor Nou-Venite (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Jes, si noi eram cu o zi da - una nu.
Asa ne-a explicat dr. si daca te gandesti ca traiesc pana la 72 de ore iar ovulul pana la 24, aplicand schema asta nu ai cum sa ratezi. si le dai timp jucausilor sa creasca mari si voinici.

Hai ca aerul de munte o sa va prinda bine !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

saru`mana

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutareeee trupa,am revenit pe portativ

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele!
am aparut si eu ....
cam supi pt k maine noapte pleaca sotul meu in norvegiasi am stat mai mult cu el...
Lorinn , la ultima eco ne a zis ca ar fi fetita . acum sa vedem ce ne zice nenea iosup miercuri
va pupicesc

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele!
am aparut si eu ....
cam supi pt k maine noapte pleaca sotul meu in norvegiasi am stat mai mult cu el...
Lorinn , la ultima eco ne a zis ca ar fi fetita . acum sa vedem ce ne zice nenea iosup miercuri
va pupicesc

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Ale,timpul va trece repede si tati se va intoarce acasa,va gasi o mamica si un sau o print(esa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
mi-a dat dr voie acasa.
ce sa spun??????
eco.am plans.e cel mai frumos bebe din Univers si ii bate inimioara tare,tare.amvem capsor, manute si piciorulele incep sa se formeze.avem 6 saptamani si ne-am fixat fix in centru.

AM GASIT ANTESTEZIST!!!!!!!numai ca am facut alergie la parfumel dansei si nu am putu vb mult.
NIMENI NU A VRUT SA IMI IA SPAGA!
am ramas impresionata.dr e un super om.a spus ca nu vb decat dupa ce nasc.
spera sa ajung la 7 luni.
am iesit pana maine,ca am examen.
pupicei si va doresc sa traiti ceea ce eu am trait azi.E cel mai mare dar de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor sunt distrusa. Azi m-am trezit cu o pata pe chilot. Nu a mai curs nimic toata ziua, dar cam asa imi vine mie. Putin la inceput dupa care...Cred ca asta a fost pt mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor sunt distrusa. Azi m-am trezit cu o pata pe chilot. Nu a mai curs nimic toata ziua, dar cam asa imi vine mie. Putin la inceput dupa care...Cred ca asta a fost pt mine.
Vio......ai rabdare si nu te grabi cu concluziile,pana nu se declanseaza ca lumea,mai este speranta,sa mergi la beta si sa nu plangi,te rog.....uite iti trimit floricele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

fetele,
mi-a dat dr voie acasa.
ce sa spun??????
eco.am plans.e cel mai frumos bebe din Univers si ii bate inimioara tare,tare.amvem capsor, manute si piciorulele incep sa se formeze.avem 6 saptamani si ne-am fixat fix in centru.

AM GASIT ANTESTEZIST!!!!!!!numai ca am facut alergie la parfumel dansei si nu am putu vb mult.
NIMENI NU A VRUT SA IMI IA SPAGA!
am ramas impresionata.dr e un super om.a spus ca nu vb decat dupa ce nasc.
spera sa ajung la 7 luni.
am iesit pana maine,ca am examen.
pupicei si va doresc sa traiti ceea ce eu am trait azi.E cel mai mare dar de la Dumnezeu!
Nike,ce pot sa zic,Doamne ajuta si TOT INAINTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Citat:
citat din mesajul lui violab

Vio......ai rabdare si nu te grabi cu concluziile,pana nu se declanseaza ca lumea,mai este speranta,sa mergi la beta si sa nu plangi,te rog.....uite iti trimit floricele

Merci. Nu mai cred oricum. Maine merg la beta.

Mergi la inceput

Te bat....,au fost fete la care le-a venit ciclul de-a dreptul si cand au mers la beta,erau gravidute,optimism te rog

Mergi la inceput