Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 22
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Niko, mulumim pt tort. Te rog sa stergi poza cu Luana mica.Ela, Luana a ales pix, stampila si carnet de file cec (auzi idei si pe tac-su). Banii (i-a pus in tava...5000 de euro ca nu vreau s-o fac croitoreasa...si de n-o stii sa coase, lasa ca are mama.A ales pix ca e pasionata de scris, normal. N-a fost tentata nici pe telefon, nici pe chei, ce se asteptau toti. I-am dat putin tort...mai mult de gura lumii, ca deh, acum are 1 an. Tort cu crema de ciocolata, si martipan...si toate nebuniile. Mi-a vomitat si azi noapte in somn, si azi-dimineata. A zis dr ca m-am prostit? Cum sa-i dau din alimentele, chiopurile permise dupa 1 an, toate odata. Ca multi parinti fac greseala asta sa le dea din tort la copii la 1 an. Contine ou (albus), gaina (gluten), zahar la greu, ciocolata. Si, atentie, dupa 1 an, alimentele care devin permise, se introduc la fel ca la inceputul diversificarii, treptat. Deci numai albus, numai cacao, etc. Sper sa fie numai reactie de respingere, nu vreo intoxicatie...la cat am protejat-o, plus ca ea-mi vomita mai tot timpul...dar nu in somn. Si ieri a papat doar putin piept la gratar cu piure, am avut in meniu special pt astia micii. Deci numai de la martipan sau cacao sa fi fost. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
N-a vrut banii, normal, independenta cum e ea si-i face ea singura 
Multumim pentru sfaturile dupa 1 an. Chiar ma gandeam ca abia astept sa faca bebe 1 an ca sa nu mai gatesc in fiecare zi mancare de bebelusi, dar tot eu imi puneam problema: bun! azi ii dau mancare de bebelusi, si maine gata! ii dau direct mancare sanatoasa de adulti?!? Mi se parea mie dubioasa treaba... Acum am notat ca se introduc treptat produsele permise

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Si eu parca stiam ca (,) cacao e pe lista produselor interzise pana la 3 ani. Am ramas interzisa cand am vazut in car4 cereale de la 6 luni made in Franta cu cacao
Chiar, nu exista cereale de la 10 luni? Ce fac, ii dau in continuare cele de la 8 luni sau trec la orez cu lapte etc.?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Si eu parca stiam ca (,) cacao e pe lista produselor interzise pana la 3 ani. Am ramas interzisa cand am vazut in car4 cereale de la 6 luni made in Franta cu cacao Chiar, nu exista cereale de la 10 luni? Ce fac, ii dau in continuare cele de la 8 luni sau trec la orez cu lapte etc.? Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
la 1 an se da mancare de adulti dar de regim, adica nu:porc, prajeli, grasimi,condimente picante.
cu cacao iti recomand sa o introduci cat mai tarziu ca-i cam agita.
cereale poti sa le dai pe cele de 8 luni. poti sa faci si orez cu lapte. eu ii dau ioanei si cereale de 4 luni.
Ela78 spune:
Citat din mesajul lui Inapreda: Nu am disparut again dar, se pare, Ian ma vrea doar pt. el Fetele care sinteti singure cu bebeii, voi cum faceti sa gatiti? Unde-i puneti? Cum ii tineti ocupati? Am fost azi le medic pentru bilantzul de zece luni. Vesti bune: -perfect sanatos -perfect dezvoltat -10 kg 800 si 76 de cm Vesti rele -e rasfatat Solutia: sa-l las sa plinga in camera lui cu usa inchisa si la noi cu televizorul la maxim Nu glumesc! Cica intr-o saptamina rezolv toate baiurile si el, oricum uita Cica e in intereseul copilului ca, altfel, poate sa ramina "asa" pina la 18 ani Va Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
A spus doctorul ca e "rasfatat"??
Si cat timp sa-l lasi in camera lui singur? E adevarat ca un pic de disciplina nu strica nimanui, lui ii face bine ca il readuce la locul lui si voua ca detineti controlul, dar banuiesc ca sint niste timpi: intai 3 min, dupa aia 5 min, maxim 10 min, nu-l lasi asa sa planga in nestire...
Si sotul meu l-a pus aseara in patut pe Ianis, care era miorlait, mie mi se rupea sufletul
, dar am zis sa nu intervin, si peste 2 min. cat m-am dezbracat eu sa ma duc sa fac baie m-am uitat in dormitor si el era in picioare tinandu-se de marginea patutului fericit. Am zis ca e buna si metoda asta mai severa la ceva...Felicitari pentru dimensiunile tehnice!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Novus...m-ai omorit cu torturile alea...Nu pot ajunge si in tara? |
Ea sta in Cluj acum, s-au intors din Spania , osa o intreb in wkd daca are ceva cunostinte prin Iasi

Edit:am vazut ca nu mai e nevoie
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
zsuzsu spune:
"tufete"
mai e cineva in categoria fara dintisori?
ca noi inca tot acolo suntem
in rest am 2 copii bolnavi

Dani a prins o viroza "urata" dupa spusele dr,cu tuse f f f urata ca se si sufoca, curs nasul,lacrimat ochii intruna, chiar si in somn 

dar fara febra, ne-a dat medicamente cat china, si incepem sa ne revenim dupa aproape o saptamana 
Julia a primit si ea de la dani,dar o forma mai usoara a facut febra si e nasucul infundat
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
asa ca nu prea ne sarbatorim inca, poate in wk-end
Novus e superba Alexandra! stiu ca stii dar vroiam sa-ti mai confirm si eu ca doara stiu ce bine te simti dupa

asa face si Julia la baita, de e mai multa apa afara decat in vana
o sa pun si eu poze cand am un pic de timp
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Ayla21 spune:
Luana are 7,500 kg si 72 cm
si luam Debridat...ca seamana pe ma-sa probabil la probl cu burtica, dar nu e asa grav. Nu prea am chef de nimic azi.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ela78 spune:
Citat din Floric: ............ Acum intrebare de baraj...Cum se foloseste detergentul lichid? Nu va supsrati dar la mine la tzara asta e ...nu ma pricep. Am masina de spalat cu deschidere in fata. Ori dupa logica mea daca as pune detergentul lichid in sertar s-ar scurge tot pana sa dau drumul si sa vina apa. V-am spus ca m-am indragostit de gama DALIN si am gasit de la ei si detergent, dar lichid. Ori nu stiu cum sa il folosesc Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Eu numai cu detergent lichid Dalin spal de cand s-a nascut, balsam n-am gasit, am aflat acum de la tine ca exista
La mine masina de spalat are 4 compartimente, unul pt. detergent solid, unul pentru detergent lichid, unul pentru balsam si unul pentru clor. La program rapid sau pt. bebe torn in al doilea compartiment.Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
zsuzsu spune:
Ayla-super, felicitari pt kg!
bine ca nu e nimic grav la burtica
sa se refaca cat de repede printesa