Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, am pierdut pozele de la ziua copiilor. Stiu ca exista un program care recupereaza pozele sterse de pe card, dar mai pot fi salvate dupa formatare? ![]() Sunt foarte suparata. ![]() Cred ca doar Pisik si Denisa parca, pierduse pozele, stie cum ma simt. ![]() Nu ca alea ar fi fost cele mai importante, dar sunt niste amintiri. Ce-i arat la fi-mea peste ani? ![]() va rog, daca aveti vreo idee, ajutati-ma! ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
offff, zici ca erau pe cardul camerei foto? de acolo le-ai pierdut?
Eu am un cd care recupereaza ce era pe hard. Adica de exemplu daca vrei sa reinstalezi windows si uiti sa salvezi ce era pe desktop (care e pe C) asta recuperreaza. Sau daca se buseset calculatorul si nu ai salvat C-ul exista "Ubuntu" care recupereaza tot. Ma interesez si pt camere foto.
Nikoleta20 spune:
.monica,imi pare rau pentru tine,de fapt pentru poze,caci practic nu ai pierdut nimik...copii ii ai in varianta live
.
poti incerca cu "easy recovery files"...este mai complicat putin(mie asa mi se pare...dar tu poate vei jongla cu el
).Sotul meu spune ca daca ai formatat cardul,le salvezi,insa daca ai facut alte poze ulterior pe acelasi card...
...oricum poti incerca...daca vrei ti-l trimit pe mess,instalul
.
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui m_monique Ela78 eu am facut peste la cuptor. se curata pastravul, se unde o folie de aluminiu cu ulei, se pune pastravul, cu putin unt in el si putina sare, se pune cimbru si lamaie, se inveleste si se baga la cuptor. dureaza cam 20 min. nu e nici o problema ca i-ai dat bors de peste, mai ales ca i-a placut si nu a avut nici o reactie alergica. si ioanei i-am dat bors de peste facut de socrul meu cu crap si somn si a mancat de a rupt. noi de cate ori am facut peste la cuptor sau fiert am pus cimbru si foaie de dafin, sa mai scoata din gustul specific de peste. cu somonul eu zic sa mai stai pana la 1 an. fa-l la gratar sa nu fie atat de gras. noi i-am dat ioanei dorada si biban de mare facuti la gratarul fara fum, ca acest gratar mai degreseaza. astia sunt pesti albi, mai grasi, foarte gustosi si cu putine oase. pestele i l-am dat ioanei cu piure de cartofi sau orez cu legume, si obligatoriu lamaie. legat de pesti, sotul meu are un fix si nu cumpara, mai ales pt copii, decat peste proaspat si intreg, ca in functie de ochi se vede prospetimea. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Wow! Da' le aveti cu pestele!
Multumesc!
Si cum isi da seama sotul tau dupa ochi de prospetimea pestelui?

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Monica, imi pare rau pentru poze
Nu stiu ce site sa iti recomand, dar sper sa le recuperezi pe toate
Ce a luat Luana din tavita?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
ELA parca sotul se uita sa fie ochii pestelui limpezi. prea multe nu stiu, ca nu-mi mai bat capul si cu asta. am lasat acest domeniu sa fie specialitatea sotului meu.
provista spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 Si pt DRAGOS avem o surpriza caci si el aniverseaza...bebeluseste inca...dar...e sarbatoare ![]() ![]() . |
multumim ptr surpriza... dar nu o putem vedea

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
Nikoleta20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
multumim ptr surpriza... dar nu o putem vedea ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
provista,logheaza-te pe picassa,si incearca apoi...vei reusi.
surpriza este pe contul meu ,in pozele mele,de aceea trebuie sa fi logata...sau stai k o pun eu la album public

Ayla21 spune:
Niko, mulumim pt tort.
Te rog sa stergi poza cu Luana mica.
Ela, Luana a ales pix, stampila si carnet de file cec (auzi idei si pe tac-su). Banii (i-a pus in tava...5000 de euro
) nu i-a vrut. A zis tati ca si-i face singura, nu-i vrea de-a gata. Nu i-am pus papiota, ca toti m-au intrebat de papiota
ca nu vreau s-o fac croitoreasa...si de n-o stii sa coase, lasa ca are mama.
A ales pix ca e pasionata de scris, normal. N-a fost tentata nici pe telefon, nici pe chei, ce se asteptau toti.
I-am dat putin tort...mai mult de gura lumii, ca deh, acum are 1 an. Tort cu crema de ciocolata, si martipan...si toate nebuniile. Mi-a vomitat si azi noapte in somn, si azi-dimineata. A zis dr ca m-am prostit? Cum sa-i dau din alimentele, chiopurile permise dupa 1 an, toate odata. Ca multi parinti fac greseala asta sa le dea din tort la copii la 1 an. Contine ou (albus), gaina (gluten), zahar la greu, ciocolata. Si, atentie, dupa 1 an, alimentele care devin permise, se introduc la fel ca la inceputul diversificarii, treptat. Deci numai albus, numai cacao, etc. Sper sa fie numai reactie de respingere, nu vreo intoxicatie...la cat am protejat-o, plus ca ea-mi vomita mai tot timpul...dar nu in somn. Si ieri a papat doar putin piept la gratar cu piure, am avut in meniu special pt astia micii. Deci numai de la martipan sau cacao sa fi fost.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

.